Şimdi Ara

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (183. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.787
Cevap
150
Favori
259.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gladiator947

Araçtaki termometreye göre değişiyor. Daha demin telefonu bağlamamıştım ama özellikle tekrar bakmak lazım.

Teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • asadem kullanıcısına yanıt

Rica ederim ne demek. Beinm soruların cevabı sizde varsa yanıtlamanızı rica ederim . şu an araç 900km de menzil 140 gösteriyor. 2depoya 1000km gitmiş olacağım. 9küsür L yakıyor.

acaba benim araç mı fazla mı yakıyor anlamadım .

Termometre ile ilgisi yok. Telefonunuzdan internet paylaştırıp multimedyayı internete bağlayın. O hava durumu bilgilerini internetten alıp göstergeye yansıtıyor. Kar, yağmur, bulutlu vb. 1-2 gün de bilgiler güncelliğini kaybediyor o zaman tekrarlamanız lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Rica ederim ne demek. Beinm soruların cevabı sizde varsa yanıtlamanızı rica ederim . şu an araç 900km de menzil 140 gösteriyor. 2depoya 1000km gitmiş olacağım. 9küsür L yakıyor.

acaba benim araç mı fazla mı yakıyor anlamadım .

Hocam kış ayındayız havalar epey soğuk seyrediyor, yaza göre bu aralar yakıt ortalaması 1lt artar, ayrıca araç da daha yeni. Benim aracım da henüz 160 km de :) o yüzden kesin bir şey söyleyemeyecegim.

• quote:

Orijinalden alıntı: esatgelmedi

Termometre ile ilgisi yok. Telefonunuzdan internet paylaştırıp multimedyayı internete bağlayın. O hava durumu bilgilerini internetten alıp göstergeye yansıtıyor. Kar, yağmur, bulutlu vb. 1-2 gün de bilgiler güncelliğini kaybediyor o zaman tekrarlamanız lazım.

Bugün deneyeyim bakayım, teşekkür ederim.

• esatgelmedi kullanıcısına yanıt
    Benim tel bağlı değil o zamn 1gün önceki veriyi mi alıyor o zaman .

2-3 mesaj önceki yazdıklarıma cevabınız var mı merak ettiğim konularda siz uzun süredir kullanıyorsunuz sanırım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Benim tel bağlı değil o zamn 1gün önceki veriyi mi alıyor o zaman .

2-3 mesaj önceki yazdıklarıma cevabınız var mı merak ettiğim konularda siz uzun süredir kullanıyorsunuz sanırım
    Siz daha önce multimedyayı wifi ye bağladınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asadem -- 20 Şubat 2025; 11:52:43 >
  • Sportagelerini yeni alan arkadaşlar acaba kaça aldınız fiyat bilgisi paylaşabilir msnz lütfen. Ocak ayında fiyatlar ÖTV den muaf araç alımındaki değişiklikler sebebiyle biraz geri geldi sanırım. Ben aralık 9 da elagans confor plusu 2150 tl ye almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat 616 -- 20 Şubat 2025; 11:59:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat 616

Sportagelerini yeni alan arkadaşlar acaba kaça aldınız fiyat bilgisi paylaşabilir msnz lütfen. Ocak ayında fiyatlar ÖTV den muaf araç alımındaki değişiklikler sebebiyle biraz geri geldi sanırım. Ben aralık 9 da elagans confor plusu 2150 tl ye almıştım.
    2 milyon, bu pazartesi aldım.

ARacı ilk aldığım gün Cumartesiydi. Cumartesi Pazar bu hafta yani . Carplay bağlayıp kullanmıştım. En son tekrar salı günü bağladım.

Ben carplayi çok sevemedim. Aracın normal haritası daha iyi geliyor bana. navigasyon çok kullanmıyorum zaten. Araç aramalarında zaten bluetooth kullanıyorum.

sürekli bildirim geliyor mesaj geliyor falan ekranda da çıkıyor ya şarkı bölünüyor. ama ara ara kullanıyorum

• Murat 616 M kullanıcısına yanıt

Elegance konfor plus 1980e aldım. Cam filmi paspaslar hediye edildi. 15 şubat 2025. Ötvden muaf vs tutarlar nedir bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladiator947 -- 20 Şubat 2025; 11:58:43 >
  • quote:

ARacı ilk aldığım gün Cumartesiydi. Cumartesi Pazar bu hafta yani . Carplay bağlayıp kullanmıştım. En son tekrar salı günü bağladım.

Ben carplayi çok sevemedim. Aracın normal haritası daha iyi geliyor bana. navigasyon çok kullanmıyorum zaten. Araç aramalarında zaten bluetooth kullanıyorum.

sürekli bildirim geliyor mesaj geliyor falan ekranda da çıkıyor ya şarkı bölünüyor. ama ara ara kullanıyorum

Zannedersem hava durumu bilgilerini carplay üzerinden değil de direkt arabayı wifiye bağlayınca alıyor. Yukarıda bunu destekler mesajlar okudum, hatta 2024 lerin wifiye bağlanmadığı şeklinde mesaj var yukarıda. Bugün deneyeceğim bakalım.

Cahillik böyle bişey işte :D ben wifi bağlamadım carplay olarak algıladım onu niyeysseee :) Wifi deneyeyim bakalım okudum mesajları.

• Wifi nasıl bağlanır arkadaşlar

• Ayarlarda wifi ayarı var. Telefonun internet paylasimini (Hotspot) açıp telefonun WiFi ye baglayabilirsiniz.

• Bu arada 17ocakta nav update'i gelmiş.

birde şunu keşfettim. Klima ve radyo modunda sürekli karıştırıyorsanız istediğiniz modu basılı tutarsanız o ekranda kalacak. Ben klimada kalırken radyo sesi açınca klima da sıcak oluyordu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladiator947 -- 20 Şubat 2025; 13:47:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bulldog

Ayarlarda wifi ayarı var. Telefonun internet paylasimini (Hotspot) açıp telefonun WiFi ye baglayabilirsiniz.
    Benim araçta wifi ayarı diye bir şey görünmüyor. Bizde bu özellik kalktı mı acaba?
    YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU

• Bende bulamadım wifi ayarı diye bir şey. Her yere didik didik baktım yok öyle bir şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat 616

Bende bulamadım wifi ayarı diye bir şey. Her yere didik didik baktım yok öyle bir şey.
    Muhtemelen Elegance Konfor Plus paketlerde kalktı o özellik. Wifi modülünden bile tasarruf etmişler hayret bir şey.

• Tüm menüler > ayarlar > wifi demiş ama bende de yok sanırım.

• 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.