Şimdi Ara

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (181. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.787
Cevap
150
Favori
259.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba Hocam, paylaştığınız temu linkindeki ürünü ben de almak istiyorum ama elegance konfor plus aracım için hangisini seçmem gerekiyor kısa-uzun diye iki seçenek var?

• hayalet16 kullanıcısına yanıt
    Onu bende anlamadım aradaki fark nedir yazmıyor. Uzun aldım bende dün.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gladiator947 kullanıcısına yanıt

Yazıyor hocam. Klima panel uzunlukları farklı 33 ya da 38 cm diyor ama ölçtüm bizimki 35 cm :)

Aa farketmedim ben. Benimde sizinkiyle aynı paket uzun doğru bir seçenek mi? Ona göre iptal edetim

• Saçma bir soru olacak ama telefonu arabada nereye koyuyorsunuz? Vites önündeki açılır kapanır gözü aç kapa yapmak istemiyorum. Bardaklıklara koyunca sağa sola çarpıyor. Citroen C5 de ufak bir çentik yapmışlar, telefonu dik olarak koyabiliyorsunuz. Bir benzerini düşünselerdi keske

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bulldog B kullanıcısına yanıt
    Ben yeni aldığım için bişey diyemiyorum. Ama 2gündür vitesle kolçak arasına koyuyorum

• Arkadaşlar aracımı bugün teslim aldım. Elegance paketlerde lastik basıncı kaç olacak? Şu an 40 ps görünüyor ekranda.

• asadem kullanıcısına yanıt

Aracınız hayırlı olsun. Kapı içlerinde yazar lastik basınç değerlerini. ben 36 yaptım. Satın aldığımda 44 idi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkür ederim.

• Arkadaşlar selamlar, Kia sportage makyajlı 2025 modeli ne zaman satışa çıkacak kesin net tarih bellimdir yoksa güncel kasadanmı almak daha iyidir ?

• sebinkaanhisar S kullanıcısına yanıt
    2025 mart ayı teslim var. 2090 a veriyorlar.

Merhaba , hızlı dönüşünüz için teşekkür ederim , 2025 modeller makyajlı kasamı acaba yoksa güncel kasamı .Bende araç değiştirmek istiyorum son günlerde bu modele çok yoğunlaştım..

• sebinkaanhisar S kullanıcısına yanıt
    Benim gördüğüm direksiyon ev3 ev6 daki gibi geliyor. Onun dışında güvenlik paketi var. Sağ sol sinyal verşnce göstergede kamera açılıyor. Ama paket olarak fark olabilir. Farklı bir şey gözüme çarpmadı benim ama fark olabilir bayi ile görüşürseniz net cevap verirler. Veya özelden yazarsanız benim araç aldığım bayi no verebilirim görüşürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladiator947 -- 17 Şubat 2025; 22:42:10 >
    Yakınımda bayi var aslında direkt görüşüp aracı da test etmekmistiyorum aslında niyetim 4 çeker almak ve kullanıcı yorumlarını merak ediyorum …

• quote:

Orijinalden alıntı: sebinkaanhisar

Arkadaşlar selamlar, Kia sportage makyajlı 2025 modeli ne zaman satışa çıkacak kesin net tarih bellimdir yoksa güncel kasadanmı almak daha iyidir ?
    Makyajlı kasanın eylülde geleceğini söyledi bugün satış danışmanı. 2025 olarak gelenler 2024 lerle birebir aynı. Şu an 2024 bulabiliyorsanız kredi kampanyası da olduğu için bence alın. 2025 modellerde kredi kampanyası yok. Bir de 80 bin TL aynı arabaya fazla ödeyeceksiniz.

Bilsem ben de ona göre alacağım :)

Ben şimdi baktım 36.5 cm gibi baş kısımdan baş kısıma. İçten içe 33.5cm

• Orta konsol pianoblack bölümünü ve kapı tutamaklarındaki pianoblackleri korumak için tavsiyeniz var mı?

• asadem kullanıcısına yanıt
    Yukarda temu linki atmıştım . Aliexpresste de aynı ürün var. Piano black ve yan+radyo altı gri kaplamalarda çok çiziliyormuş. Temudan ürün gelince paylaşırım. Yoksa kaplama yaptıracağım. Ya da çinden krom kaplamalar alıp değiştirmeyi planlıyorum. Yedek parçacıyım zaten gelen ürünler içine koydurur faturasını alırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladiator947 -- 18 Şubat 2025; 10:51:48 >
  • Bulldog B kullanıcısına yanıt

Ben bardaklığa koyuyorum ama telefonunuz çok büyük değilse aşağıdaki ürünü alabilirsiniz. Ya da bardklığı kaplatmak da çözüm olabilir.

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BZ8NFZ4R?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_GZVBKP88JZ585RWMH0ED&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_GZVBKP88JZ585RWMH0ED&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_GZVBKP88JZ585RWMH0ED&starsLeft=1

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.