Hocam bunu oto elektrikçileri yapabilirler mi? Aracın garantisini bozmaz değil mi? |
YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (179. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba hocam, sorununuzu çözebildiniz mi?
-
ben de katılabilir miyim?
-
Hemen hemen tüm araçlarda çekiyor amaaa önce N sonra P +elfreni yapmak aracın şanzıman yükünü azaltacaktır araçta.
Elektrikli araç bakarken sportagelı oldum. 2024 kasa inci siyahıyla gruptayım :) aracı teslim almadım henüz. Bayide seramik kaplama vs yapılıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Flood yapacam ama yeni gördüm mesajı. Geçen haftadan beri görüştüğümüz bayiden bu hafta işlemi bitirip ödeme geçebildik. 1980tl 2024 konfor plus.seramik kaplama cam filmi paspaslar hediye.
Muhtemelen araç fiyatı içinde aldılar bu bedeli fazlasıyla ama olsun hediye diyince insan ek masraftan kurtulmuş gibi düşünüyor :)
2090m ye 2025 elegance konfor veriyorlar. Ama pazarlıkla 2025 model dahada düşer 2050 olur sanırım.
Selam arkadaşlar. Aranıza 0km Yuka gri elegance konfor plus alarak katılmış bulunmaktayım.
Daha önce bu paket Elegance Konfor olarak geçiyordu. Sonradan Plus eklenmiş. Bu plus ne oluyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güvenlik ekipmanları ile ilgi fark var atıyorum hız ıyarısı hep acık oluyor mesela birde motor 150 degil 160 sanıyorum. Yazılım biraz farklı atıyorum arabaya internet veremiyorsun yeni modelde eskisinde internet paylaşıp hava durumunu falan yansıtabiliyorsun gibi gibi küçük farklar var.
Ben vitesi Nye alsam bile el freni öncesi parka alıyor sanki..hatta stop sonrası bazende hareket ediyor. Yani çoğu araçta Nye alip stop edince el freni çekiyor belli bi süre sonra veya kapı açınca P ye aliyor. Bizde arabanin kendi yaptığı otomatik sıralamayı çözemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neyi?
Hediyelerle birlikte güzel bir fiyata almışsınız. Hayırlı olsun. Facebook gruplarında bayiler elgance konfora hediyesiz 1995 istiyorlar.
Çok teşekkürler. Valla bayilerin bir çoğu ek bir şeyler kitleme derdinde. Bu bayi baya iyi davrandı diyebilirim :) bakalım cumartesi teslim alacağım. Orada ek bir avanta falan isterler mi bilmiyorum
"Bence en mantıklısı sigorta kutusundan fusetap ile sürekli akım gelen bir sigortayı çoklayarak elektrik çekmek.
Araca fazladan bir ampul dahi takacaksanız kendine ait bir sigortası olmalı. " bunu.
-
Ödemenizi tamaladıysanız Teslim sırasında başka para vermeyin. Alışveriş bitmiş artık. Belki anahtarı veren kişiye 3-5 kuruş bahşiş verirsiniz gönlünüzden gelirse..
O Allahın emri zaten :) aracı alalımda kazasız belasız İnşallah
Elektrikçiler genelde sigortanın bacağına kabloyu bağlayıp yaparlar. Siz fusetap dediğim bağlantı kablosunu götürürseniz ya da onlardan bu şekilde bağlamalarını isterseniz yaparlar. Zor bir iş değil.
Aslında bu işlem ile aracınıza bağladığınız kameraya özel bir sigorta bağlamış oluyorsunuz.
Ama Sigorta kutusuna müdahale aracın en azından elektrik aksamını garanti dışına çıkaracaktır. Ben bu şekilde bakıma götürdüm bir şey demediler ama araçta bir sıkıntı olursa söküp öyle servise giderim. Bunu bahane etmesinler diye.
Ayrıca araçta çıkacak bir yangında kasko da sigorta kutusuna müdahaleyi ödeme yapmamak için bahane edebilir.
İnşaallah. İyi günlerde kullanın🙂
Teşekkür ederim.quote:
Orijinalden alıntı: tamerinal
Güvenlik ekipmanları ile ilgi fark var atıyorum hız ıyarısı hep acık oluyor mesela birde motor 150 degil 160 sanıyorum. Yazılım biraz farklı atıyorum arabaya internet veremiyorsun yeni modelde eskisinde internet paylaşıp hava durumunu falan yansıtabiliyorsun gibi gibi küçük farklar var.
Arkadaşlar aracın dışındaki pianoblackleri korumak için ne yaptınız?
Ben sadece piano black kısımları ppf kaplatmayı düşünüyorum.
-
Çok teşekkür ederim detaylı bilgi için, güzel fiyata almışsınız. Hangi bayiden aldınız ve hangi rengi tercih ettiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X