Şimdi Ara

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (177. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.555
Cevap
143
Favori
246.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 800K bütçe ile 2012-2013 model Kia Sportage almayı düşünüyorum. Benzin + LPG'li 1.6 Concept Plus modeli ilgimi çekiyor. Bu araç hakkında düşünceleriniz nedir?

• Son cikan guncellemeyi yapamiyorum surum bir onceki ile ayni, yapabilen varmi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi akşamlar arkadaşlar.Navigasyonu kullanmak istediğimizde sesle kumanda edebiliyormuyuz.

• tahir714 T kullanıcısına yanıt
  • roverman kullanıcısına yanıt

Birkaç mesaj geride bizim Sportage için desteklenmediği yazıyordu sanki, tam hatırlayamadım. Belki de yeni sürüm yoktur?

• Merhabalar.kaza yaptığım için ikame araç kullanıyorum bir haftadır..araç Clio 1 motor turbo cvt şanzıman olması lazım.. yazlık lastik var ve 79 binde lastiklerin durumu iyi değil..yokuşta nasıl kalkacak diye endişem vardı yağmurda vs..ancak bu gün iyice anladım araç yokuşta sanki takviye vites traktör gibi kalkiyo ve asla patiye vermiyo..yokuşun ortasında kaç defa kaldık diye düşündüm ama direk kalkıyorum değişik geldi bizim araçtan sonra..bende kendi aracımla fazla patiye vermiyorum hadda video da koydum buraya ama Clio yokuş kalkışi baya değişik geldi..galiba şanzıman kaynaklı ağır kalkıyor araç o yüzden yazlık lastikle sorun yaşamadım..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hEro_ kullanıcısına yanıt

Teşekkür ediyorum.

• Merhabalar..10 ocak cuma günü kaza yapmıştık akşam üstü.. bazı arkadaşlar süreçle ilgili yazin demişti ona istinaden yazıyorum.cumartesi polis raporu çıkınca geceden aracı bıraktığım sevise gittim işlemleri başlattık ,pazartesi eksper gelmiş onayını vermiş salı servis aradı tamir süreci başladı bilgisini verdi tahmini ay sonuna teslim dedi.parca beklenmeyecek hepsi var denildi.ayni gün ikame aracimi teslim aldım kasgo firmasının yönlendirdiği.on is günü sonunda bu gün süpriz bir şekilde araç hazır denildi sabah..
    Öglen aracı aldım tampon camurluk gayet güzel olmuş dengeli takılmış rengi falan aynı.ici dişi tertemiz teslim edildi..servis 14 ocakta başladı zaten baya hizli oldu tamir süresi.
    fatura olarak 272 bin TL masraf çıkmış yaklaşık 20 parça var belli başlı büyük olanlardan fiyat yazayım (küçük rakamları duzledim);
    sol far 57 bin
    Sis farı 10 600
    On çamurluk 13 bin ancak burada camurlukla ilgili fiyat yazan baya parça var tek tek yazmayım
    Ön ızgara 24.350
    Kartel muhafaza 9.850

.YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder20 -- 24 Ocak 2025; 17:24:9 >

• onder20 O kullanıcısına yanıt

Tekrar geçmiş olsun, sorunsuz ve hızlı tamamlanmasına sevindim. Detaylı bilgiler için de teşekkürler.

• hEro_ kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun.. ikame araç süresi içinde halledildi hem kasgo dan hemde servisten haliyle memnun kaldım.. reklam falan oluyo mu bilmediğimden firma yazmadım Ankara'da Konya yolu servisi yaptı..

• Bulldog B kullanıcısına yanıt

Bir kere yeni aldığımda yaptı bir daha yapmadı normal bir durum

• Arkadaşlar sis farı hep açık mı ? Yoksa matrix far otomatik mi ayarlıyor?

• tolgao2000 T kullanıcısına yanıt

Siz koldan açmazsanız yanmaz. Normalde kapalıdır.

• PVH kullanıcısına yanıt

Bende geçen hafta rejenarasyon yaptırdım İstanbul Aldatmazlar servisinde işlem için ücret almadılar. Birde konu ile alakasız ama İstanbul da 2022 Benzinli Mild Hybrid 12 litre ortalama normal mi?

• sea77 S kullanıcısına yanıt

Rejenerasyon öncesi ve sonrasında tüketim değerlerinde değişim oldu mu?

Ben trafik yoğunluğu olmayan bir şehirde yaşıyorum. Yazın ev iş arası 8 lt olan tüketim kış lastikleri ile birlikte 9-9.3 lt değerleri göstermeye başladı. İstanbul için yoğun trafik ve bol dur-kalk şartlarında 12 lt görülmesi normal olabilir. Ama genel ortalamadan mı bahsettiniz yoksa sürüş esnasında gördüğünüz tüketim değeri mi onu anlamadım. Genel ortalama ise biraz yüksek gibi.

• Rejenerasyon sonrası tüketim değerlerinin ciddi oranda düştüğüne şahit oluyorum,filtre uyarısı ve kavrama arızası aynı döneme denk gelmişti ortalama o süreçte 12-12,5 litrelere çıkmıştı, şu an aynı güzergahta 7,5- 8 litrelerde tüketim değerleri.

• 2025 Şubat Ayı fiyatlar;

2024 model

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU

2025 Model

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU
  • Gokhanvitara G kullanıcısına yanıt
    Son iki satırdaki yakıt ve model isimlerini yanlış girmişler 😅

• Bu ay 15.000 bakimi yaptiracagim asagi yukari fiyat bilen ve istanbulda tavsiyesi olan varmi :) pazartesi gerci ariyacagim ama servis onerisi memnun eder.

• 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.