Şimdi Ara

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (175. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: aateshh , aateshh
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.507
Cevap
143
Favori
238.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onder20

Sağolun..sürmeye devam edin diyosa dediğim gibi spor mod da vitesi düşürerek 15-20 dk kullanmanız lazim..hızın önemi yok devir önemli demişti servis 3.000 üzeri devir lazım ona göre ayarlayın vitesi ve hızı..
    Bunu yapan ve sorunu hallolan var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • marhaba arkadaşlar. ben cam tavan perdesinde sorun yaşıyorum düğmeye basıyorum camı da açıyor oysa ben sadece perdeyi açma istiyorum. bunun kullanım detayları nedir? eski aracım 508'de perde ve tavan için ayrı 2 düğme vardı.

• free33 kullanıcısına yanıt
    İki kademeli. Az sert ittirirseniz sadece perdeyi açıp kapatacaktır.

• Direksiyonu ilk çevirdiğimizde tam tura yakın bir noktada sürekli tık diye bir ses geliyor ve çok rahatsız ediyor bu durum beni, bunu yaşayan ve bir çözüm bulabilen var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarpimoleni S kullanıcısına yanıt
    Bende de o ses çıkıyor ama çok takılmadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • free33 kullanıcısına yanıt
    İlk zamanlar bende yapamiyordum artık elim alıştı..iki kademe var..az ve çok gibi düşünün basarken

• teşekkürler elimiz alışacak o zaman. :)

• Bu kadar teknolojik altyapısı var ama yazılıma güncelleme gelmiyor. Can sıkıcı

• dr112 kullanıcısına yanıt

Hocam bu filtre problemi çözüldü mü? Ne yaptınız bilgi verir misiniz?

• slimshqdy kullanıcısına yanıt

Hocam bu filtre problemi ne oldu? Bilgi verir misiniz?

• İkame olarak Clio aldım 1 motor turbo var..benim araçtan çok yakiyo 10-11 den aşağı düşmedi daha..benim araç baya az yakiyo muş onu anladım..

• thekocak kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba bu sorun bende de oldu. Biraz acemiyim bu konuda. Anlamadığım motor ısındı ve sport modda aracı diyelim ki 4.vitese getirdik devir 3000 - 3500 lere çıktı sonra kulakciklarla vites kuculterek mi yapılacak işlem. Yoksa vites büyüterek mi?

• sea77 S kullanıcısına yanıt
    Spor mod..kulakçık ile vites düşür devir önemli 3.000 üzeri olmalı olmadı tekrar vites düşürün hızın değil devirin önemi var

• sea77 S kullanıcısına yanıt
    Ben servise gitmiştim.15.000 km de servis bir temizlik yaptı .o zamandan beri 10000 km yaptım sıkıntı yok.Yalnız ben aracı eco modda kullanmıyorum.normal modda kullanıyorum bazen sport da kullanıyorum o yüzden partikül lambası yanmıyor olabilir.ilk 15 bin km hep eco da kullanıyordum 5 bin de bir yanıyordu partikül
    lambası.Arada bir de sport modda 3000-4000 devirde sürüyorum kendim temizlik yapıyorum

• quote:

Spor mod..kulakçık ile vites düşür devir önemli 3.000 üzeri olmalı olmadı tekrar vites düşürün hızın değil devirin önemi var

Teşekkürler hocam

• Sevise göstermek için çekmiştim bekli faydası olur..araç 7. Vitesi istiyo galiba 4 ile gidiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder20 -- 16 Ocak 2025; 18:38:43 >
  • quote:

Sevise göstermek için çekmiştim bekli faydası olur..araç 7. Vitesi istiyo galiba 4 ile gidiyorum
    Bu şekilde 15-20 dk sürünce bu uyarı kalkıyor mu kesin hocam?

• PVH kullanıcısına yanıt
    Bende uyarı yoktu.. bakıma gidecektim ustaya göstermek için çekmistim.. zaten şehir dışına çok nadir cikiyoruz kışın hep yoğun trafik de yiz ..hazır çıkmışken denemek istedim..daha önce yazan oldu bu şekilde uyarının gittiğini (sürmeye devam edin diyosa) ayrıca servisi arayıp bı ustaya bağlanmak istiyorum deyince konuşa biliyorsun onlarda bu şekilde tarif ediyor..

• Fardaki buğulama normal midir? Başka yaşayan var mı? YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU

• 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.