2025 güncelleme çıkmıştır.... 2024 model araca sahip olarak, aldığımdan beri çıkan 2.güncellemeden de faydalanamıyorum.çok ilginç |
YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (176. sayfa)
-
-
Bu şekilde kullanınca uyarının söndüğünü belirtenler var. Sönmez ise servis.
devamlı 3500 devirde sürerken arada bir aracın motor freni yapmasını da sağlayın. Mesela 4000 devire kadar çıkın tercihen yokuş aşağı bir yolda ayağınızı gazdan çekin 2000 devire kadar düşşün sonra yine 3500 devir sürmeye devam..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Soğuk havada araç yıkanınca veya yine soğuk havada dışarıdan kapalı garaja girince (iki ortam arası derece farkı varsa) led farlarda bu tür buğulanmalar normaldir. Örneğin reno 15 dakika farları açık bırakın diye yazmış kullanım kitabında. Hiçbir durumda buğu geçmez ise belki farda kırık veya çatlak olabilir. O zaman servisten değişim olabilir.
Bu 15-20 dk lık sürüşte hiç durmamak gerekiyor dimi? İnşallah yapabilirimde servise gitmeye gerek kalmaz. Pazar sabahı denicem kısmetse
-
Bence gerek yok uğraşmayın direkt servise gidin.Yarım saatlik işi var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr112 -- 17 Ocak 2025; 11:4:16 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bulunduğunuz illde Kia servisi yoksa bu sürüş tarzını deneyebilirsiniz. Sırf bu uyarıyı söndürmek için belli bir süre bu şekilde kullanmak mantıklı olmayabilir. Dr112 nin de dediği gibi servise ulaşmak problem değil ise serviste de çözülür…
Merhaba. Car play’i bağlayamıyorum. Usb- c desteklemiyor mu?
Desteklemiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
merhaba, aracımızla alakalı olup olmadığını nasıl anlıyoruz acaba. teşekkürler.
-
Merhabalar.
Aşağıdaki linkte uyumlu araçlar listeleniyor.
ilgili bilgileri, araçtaki ayarlar menüsümdeki yazılım bilgileri ile karşılaştırarak, uygunluğu anlaşılır.
-
Kendim halledemedim, servisten randevu aldım mecburen. İlk 5 bin km de de aynı servise götürmüştüm.. telefonda bu fabrikasyon bir hata olmadığı için bu sefer daha memnuniyet bilmemne sebebiyle ücretsiz yapıcaz ama bi dahakine ücretli olur bilginiz olsun gibi bişey söylediler telefondaquote:
Orijinalden alıntı: dr112
Bence gerek yok uğraşmayın direkt servise gidin.Yarım saatlik işi var.
Ben her gidişim de ücret alınmadı.garantiden yapıldığını söylemişlerdi.Başka bir servis yok mu bulunduğunuz şehir de?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr112 -- 20 Ocak 2025; 12:35:13 >
Var hocam bu sefer daha buraya gidicem bi dahakine değiştiricem. Olan servislerde hep bana uzak maalesef :)
-
Ücret talep edemezler bu işlem için, defalarca gittim hiç ikiletmediler hemen rejenerasyon yaptılar ve 5 yıllık garanti süresince ücretsiz olarak yapılacağını söylediler
Evet banasa ilk gittiğimde ne randevu alırken ne de servisteyken böyle bişey söylediler, bu sabah aradığımda böyle söylediler.. bir dahakine gitmem bu servise olur biter, ama bu sefer gittiğimde yüz yüzeykende söylicem anlayamadım ne parası alıcaksınız diye sorucam. Sonuçta bu benim hatalı sürüşümden falan kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorumquote:
Orijinalden alıntı: sarpimoleniÜcret talep edemezler bu işlem için, defalarca gittim hiç ikiletmediler hemen rejenerasyon yaptılar ve 5 yıllık garanti süresince ücretsiz olarak yapılacağını söylediler
Ben de şüpheleniyorum ben de yaklaşık 10000 km dir o lamba yanmadı.uyarı lambası çıkması lazımdı.acaba kapattılar mı komple bilemiyorum. Şimdiye uyarı çıkması gerekirdi!!
Aynı şüpheyi ben de yaşadım son 2 aydır normalde bu havalarda aynı sürüş dinamiklerinde yanmasını bekliyordum bir türlü yanmamıştı uyarı lambası taa ki 3 gün öncesine kadar. Ama şunu fark ettim son 1 aydır yakıt tüketimim inanılmaz artmıştı.ortalama 8 litrelerde olan tüketim 11e çıktı.
iyi akşamlar 2022 sportage prestige 4x4 dizel mild hibrid ile 6 aydır aranızdayım çok ayrıntılı bir sorum olacak bu kadar teknik bilen var mıdır bilmem ama şansımı denemek istedim. hergün aynı yolu gidip geliyorum ortalama 5 litre yakıyor ama 4 5 kere gittiğimde 6. seferde aynı yolda 7 litre ortalama yakıyor nedensiz ortalama artıyor bunun sebebi nedir ? (bataryayla alakalı değildir) beni aydınlatan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Aynı sorun bende de var. Aracın Modeli " NQ5e_BS.S5BLN.ATR " yi herhangi bir ülkenin güncellemesinde de görmedim. Bir deneme yapmak istiyorum ama büyük bir riski var mıdır emin değilim. Bu şekilde deneyen oldu mu acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X