< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (174. sayfa)
-
-
Geçmiş olsun Hocam. Taşıyıcılarda hasar varsa pert kararı çıkabilir. Kaputta bişey yok gibi görünüyor. Airbagler açıldı mı bende merak ediyorum, kialarda airbagler açılmıyor genelde diye bir izlenim var. prestige paket ise far değişiminden hasar kaydı hayli yüksek olacaktır. Size zahmet gelişmelerden haber verirseniz bizim içinde benzer durumlarda fikir sahibi oluruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rikei -- 12 Ocak 2025; 5:17:43 > -
İnşaallah.. sağolun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk kazamiz 14 yılda.. Sportage nasip oldu
Eşim yaptı kazayı.kendisi durmuş gelen vurmuş..araç ilerliyo çekiciye falan ben çıktım park ettim.elegance araç.. ön hareketli panjur falan sağlam dolayısıyla radyatör falan delinmesi olmadı ,kaput da bisey yok..far ve yan çamurluk,ön tampon birde köşeden alt plastik kırılmış muhafaza plastiği..korna sağlam duruyodu yerinde..ne çok büyük ne de çok küçük bir kaza..hava yastığı açılmadı..servis de kazalı araçlara gittim birkaç kazalı araç gösterdi kaydı açan arkadaş..radyatör e kadar girdi mi açardı dedi
Önder Bey geçmiş olsun. Bir benzer kazayı da benim eşim yapmıştı. Aracın parçaları çok pahalı ve servis dışında o parçaları bulmak imkansız. O nedenle tahmininizden yüksek bir tamirat bedeli ile karşılacaksınız. Benim aracın görselini alta bırakıyorum bu hasar için 159.000 TL gibi bir bedel çıktı. Tekrar çok geçmiş olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sağolun..hasar tahmini yapmıyorum kasko var yetkili servise çektik direk..ben sizin görselde bisey göremedim sol da kırık yer var orası mi ? Oleyse bizim tramer baya çıkacak.
-
Hocam öncelikle çok geçmiş olsun.quote:
Orijinalden alıntı: onder20
Sürmeye devam edin mi diyo..yoksa motor ışığı falan yandı mı? Tüketim artar araç fazla devir yapamaz galiba 2.500 ü gecemiyo..spor moda alın uygun bir yolda 80 civarı hızla vitesi düşürün devir 3000 üzeri olmalı 15-20 dk kullanın
Sürmeye devam edin diyor, motor ışığı falan yanmıyor. 2.500 deviri geçtim bugün
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sağolun..sürmeye devam edin diyosa dediğim gibi spor mod da vitesi düşürerek 15-20 dk kullanmanız lazim..hızın önemi yok devir önemli demişti servis 3.000 üzeri devir lazım ona göre ayarlayın vitesi ve hızı..
Teşekkürler..daha önce yazan siz miydiniz sanki bir kişi yazmisti ..ben bu tarz genel bir şikayet görmedim muhtemelen sensörler kirli.. ancak kışın araçlar ne kadar temiz oluyo ki..uyarı verince tampondaki sensör yerlerini silin bakalım ne olacak..yada servise başvurun baksınlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder20 -- 12 Ocak 2025; 20:33:8 >
Dediğiniz gibi aslında bişey yok ama şöyle söyleyeyim ön ızgarası 22.000 lira sadece. Başka bir araç olsa sanırım 30binden fazla tutmazdı diye düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haydaaaaa
-
Merhaba ayni durum bende de ara ara oluyor. Çarpışma uyarı ekranda çıkıyor. Bir kere de sabah çalıştırdığımda ön güvenlik önlemleri kısıtlandı şeklinde uyarı verdi. Stop edip tekrar çalıştırdım bir süre sonra tekrar normale döndü. Benim araç 2024 elagans confor.
Yabancı forumların birinde yokuş aşağı küçük viteste kompresyon (yine 3 bin dd üzerinde) yaptırmanın olumlu sonuç verdiğini okumuştum. İmkan varsa bi deneyin faydası olabilir.
Benim aracım 2023 14 bin km benzinli mild hibrid. Arada bir Köye giderken bu dediğimi yapıyorum. Benzini de hep aynı istasyondan alırım(opet) hiç bu uyarıyı almadım.
Çok geçmiş olsun 🙏🏻
Arkadan bana carptiklarinda neredeyse gözle görülmeyen tampon boya hasarının onarımı 10 gün sürmüştü benim. Umarım sizinki daha hızlı ilerler
Sağolun..eksper ataması sabah yapıldı mesajı geldi ama arayan olmadı..kasgodan ikame araci telep ettim yarın teslim edecekler 15 gün hakkım var..uzun sürmez umarım baya bı parca var bende görünen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder20 -- 13 Ocak 2025; 23:33:29 >
Soğuktan yapıyor diye düşünüyorum hocam araç bu durumu. ön radar soğuktan etkilendiğinde güvenlik önlemleri kısıtlandı gibi bir uyarı sonrasında şerit takip vb. kullanım dışı kalıyor. kısa bir sürüş sonrası hepsi normale dönüyor. erken saatlerde işe gittiğim için başıma defaten gelen durum olur kendileri :D
-
Ben bir aydan önce bitmez diye düşünüyorum. Umarım öyle olmaz. Geçmiş olsun tekrar :/ Ara sıra bizi de bilgilendirebilirsen sevinirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X