< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (172. sayfa)
-
-
1 yıldır prestij kullanıyorum akşam trafiginde beşiktaş yokuşunda milim milim trafik ilerliyor ve ben % 90 beşiktaş yıldız üniversitesi duragına gelince şanzuman ısınma uyarısı veriyor kenara çekip 3-4 dakika bekleyip sonra tekrar yola devam ediyorum. Boşa alıp bekleyim derseniz istanbul tarfiği önünüzü boş bırakmaya gelmiyor :-) Servis bunu normal olduğunu soyluyor.
-
Bir daha o yokuşa trafikte denk gelirseniz aracı sport mod'a alıp çıkmayı dener misiniz? Okuduğum bazı yerlerde önerenler olmuştu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Servise sordum sportta daha çok ısınır dedi ama test etmedim.
-
Merhaba.
Sizin mesajın altına hiç araştırmadan "yok" yazan arkadaş için siteye girip tekrar baktım. Plus olunca çıkarmışlar mı, diye.
Sportage prestige plus pakette matriks led farlar var ve harika aydınlatıyorlar. Açmak için far kolunu öne doğru itip bırakıyorsunuz ekranda far resminin yanında "auto" yazıyor. Far yol durumuna göre hücreler halinde yanıp sönüyor. Tekrar kolu öne iterseniz normal uzunlara geçiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2024 Prestige Plus paket Sportage ile aranıza katıldım. Eşim için aldım, umarım memnun kalır.
-
3 4 gün oldu ama yokuşlarda patinaj işi gerçekten can sıkıcı. Normal yokuşlarda dikkat ederek sorunsuz kalkabiliyoruz ama dik yokuşlarda patinaj neredeyse hep var. yağmur, çamur veya kışta normal yokuşta bile patinaj olacak gibi. Tecrübesi veya çözümü olan var mı? Pedalbox felan taktırdım diyen olmuş ama galiba o aracı garanti dışı bırakıyor. Servis yardımcı olabilir mi acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: mdursun923 4 gün oldu ama yokuşlarda patinaj işi gerçekten can sıkıcı. Normal yokuşlarda dikkat ederek sorunsuz kalkabiliyoruz ama dik yokuşlarda patinaj neredeyse hep var. yağmur, çamur veya kışta normal yokuşta bile patinaj olacak gibi. Tecrübesi veya çözümü olan var mı? Pedalbox felan taktırdım diyen olmuş ama galiba o aracı garanti dışı bırakıyor. Servis yardımcı olabilir mi acaba?
Arkadaşlar sanırsam sorunumu çözdüm ama patinaj sorunu yaşayan diğer 4x2 arkadaşlarda test edip onaylayabilirse daha emin oluruz. Arabaya kışlık taktırmıştım aldıktan sonra. Bu sabah kontrol edince lastiklerin 38 psi, hatta biraz daha sürüş yapıp ısınınca 40 psi olduğunu gördüm. Hemen benzinciye çekip 10 dk lastiklerin soğumasını bekledikten sonra önlere 33, arkalara 34 hava bastım. 10-15 dk sürüşten sonra ısınıp 36-37 psi oluyor şuan ama yokuşlardaki patinaj sorunum çözüldü gibi. Sırf test etmek için baya dik 2-3 yokuşta dur kalk yaptım. Her zamanki gibi yumuşak gaza basarak kalkış yaptığımda sorunsuz kalkıyor araç. Daha öncesinde ne kadar yumuşak basmayı denersem deneyeyim araba patinaja düşüyordu. Hatta patinaja düştüğü aynı yokuşa gidip dur kalk denediğimde dahi araç patinaja düşmedi.
Ekleme: Aslında ısınınca 35 civarı psi olması için soğuk lastiklere bir tık daha düşük hava basılabilir gibi ama lastik hava basıncı düşük uyarısı vb. almamak için böyle bastım. Ayrıca hava basarken araç çalışır halde bulunsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdursun92 -- 2 Ocak 2025; 16:21:12 >
-
Bu gün yokuş ortasında üstelik hafifden nemli bir yerde durdum ve kalktım(sabah hava 1 derece) aklıma yazılanlar geldi keşke video çeksem diye düşündüm..bende kışlık hankok var basınçlar 35-36 sorun yaşamıyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder20 -- 2 Ocak 2025; 21:47:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba, ben sanırım beceremedim, kolu ileriye itince mavi renk te uzunlar yanıyor direk.
-
Kia How ToyoutubeUsing High Beam Assist, have a safe and considerate night driving experience. #Kia #MovementThatInspires #EV9 #HighBeamAssist #Nightdriving #KiaHowTo #Kiaownersmanual #Manual #EVmanualhttps://www.youtube.com/watch?v=83M73-jJ0vo
-
Arkadaşlar araçlarınızı kazasız belasız kullanmanızı dilerim.
2023-2024 Sportage Prestige Paket almayı düşünüyorum. İstanbul içi kullanımda yakıt tüketimi üzer mi?
Alternatif seçeneklerim ;
Peugeot 3008 , 1.2 Hibrid versiyonu yada Formentor olabilir.
Bu 3 araç için yönlendirme ve önerilerinize açığım.
-
Merhaba. Ayarlardan açmamış olabilirsiniz. Bende 20 km ye ayarlı. Ben koldan açınca 20 km hıza gelince devreye giriyor.
-
teşekkürler. kol auto da değil miş. sistemin nasıl çalıştığını gece test edeceğim inşallah.
-
Merhaba
bir bayiden 2024 cool plus paketine 1.8milyon tl teklif aldım. Sizce fiyat uygun mu almalı mıyım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemin -- 5 Ocak 2025; 22:26:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
OCAK 2025....
-
Brian_F&FyoutubeAre you tired of your Apple CarPlay or Android Auto cutting out while driving your Kia Sportage or Hyundai Tucson? Check out this video that shows you a fix that worked for me. It may help fix your intermittent USB outage on the 2023+ Kia Sportage or Hyundai Tucson. This video guide may help you keep your favorite apps, navigation maps, and music running smoothly. Say goodbye to frustrating interruptions, and hello to an uninterrupted driving experience! 🚗🎶📱 Please comment to let others know if this worked for you and how long it worked. Link to trim removal tool - https://www.amazon.com/Panel-Removal-Dashboard-Dismantle-Installer/dp/B0983C7KX1/ref=sr_1_15?crid=1LS50J7E1DSR6&keywords=trim+removal+tool&qid=1694822136&sprefix=trim+removal+tool%252Caps%252C293&sr=8-15&_encoding=UTF8&tag=kwc228-20&linkCode=ur2&linkId=ae89f7300f47fcc708274bfb1d0bf946&camp=1789&creative=9325https://www.youtube.com/watch?v=B7GXKxLXAEY&t=215s
bu videoda abimiz anladığım kadarıyla arasıra kendi kendine kapanıp açılan android auto /apple car play sorunu çözüyor. Yardımcı olması açısından burada dursun...
-
Fiyat yükselmemeye devam ediyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bulldog -- 6 Ocak 2025; 12:56:51 >
2.227 bin TL lik Elegance konfor plus 1.990 dan veriyorlar ÖTV muaf stokları ellerinde patladığı için. Haziran Temmuz fiyatlarına indirmişler mecburen. 1.950 bin civarına bulunabilir bence.
Rica ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X