Merhaba, bencede o ses kesinlikle normal değil ve küçük bir sorun gibi gözüksede beni rahatsız ediyor. Tam tur sonunda sanki bir ekipman gerilip kendini bırakıyor gibi bir tık sesi ve direksiyonu düz konuma alıp aynı tarafa tekrar tam tur yapınca gelmeyen fakat diğer tarafa tam tur yapınca gelen bir ses. Servis veya özelden çözüm bulunursa ve bilgilendirme yapılırsa çok memnun olurum. Ayrıca marka fanı değilim fakat prestige donanım ve normal km de hatasız bir sportage'ın 2 milyondan düşük fiyatlandırılmasını mantıksız buluyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (170. sayfa)
-
-
2100 e 2023 hala mantıklı geliyorsa tercih sizin..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayni fiyata 2024 prestij (plus olmayan) mantıklı mi.
Kasa değişecek haziranda ve 2500lerden gelirse sıfır almak zarar ettirebilir mi acaba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vampirelf -- 23 Aralık 2024; 20:49:27 >
2023'le tek fark bildiğim kadar 10 hp daha yüksek olması. Ocak ayında 24 model olarak geçecek maalesef her ne kadar araç 1 haftalık olacak olsa bile. Aradaki 200-300' bine değer mi bilemedim. Baktığım 23 modeller de 15bin km civarı.
-
Tasarım işi göreceli tabi ama bu saatten sonra makyajlı kasa da gelecekken (ben başarılı buldum) çok uygun bir kampanya olmadığı sürece mevcut kasanın sıfırını almayı tercih etmem.
-
Zaten bahsettiğiniz bu durum (Yıl sonu indirimi) olmasa bu fiyata vermeleri zor. kurda ufak bi hareket olursa anında zam gelir. Ben 200 bin tl fazladan ödeyebilecek olsam sıfır km alırdım.
Öyle ama 23'ler 10-15 binde 2.100 civarına 4x4 ve harman kardonlu oluyor.
-
Zevkler ve renkler meselesi. Sizinle aynı fikirde değiliz demek ki..
İmkanım varsa 10 bin km boyunca nasıl kullanıldığını bilmediğim arabayı almak istemem.
Afedersiniz ama arabasına eşek(teşbihte hata olmaz) niyetine binenler var.
arabam ben aldığımdan beri 1 yıldan fazla oldu oto yıkama ya da otomatik yıkama makinesi görmedi. Kendim özenerek yıkarım.
Piano black kısımlar çizilmesin diye bir kez sildikten sonra bezi yıkamadan 2. Kez bezle üstünden geçmem.
Direksiyon parlamasın diye araba yıkanmasa bile haftada bir direksiyonu silerim.
1-2 saattliğine bile eve gitmiş olsam mutlaka garaja bırakırım.(garajımın girişi pek kolay değil.)
Kısacası benim gibi biri için 10-15 binde bir araba çok soru işareti içerir.
Sizin öncelikleriniz farklıdır, siz tercih edersiniz, ona da saygı duyarım.
Arkadaşlar koltuk hafızaları ile birlikte yan aynalar da kişiye göre özelleştirilebiliyor mu
-
Maalesef
-
Merhabalar sonunda 2024 9bin km sportage perstij paket ile aranıza katıldım ancak 4 sorum olcak.
1. Hızlı giderken sağ arka kelebek cami tam kapanmıyor gibi çok fazla rüzgar sesi alıyor benzer durumda olan varmı garanti düzeltebilir mi.
2. Park edince pejoda stop tuşuna basınca önce el freni çekip sonra vitesi otomatik p konumuna alıyordu. Bunda ise sanki önce p ye alıp sonra el freni çekiyor galiba.Önce el freni cekmesi için ne yapmalı.
3.Hybrit olayı şehir içi bir ise yaramıyor galiba veya yaramasi için ne yapmalı hiç bir faydası yok gibi geldi.uzun yolda da çok nadir yelken işareti çıkıyor.Bilmem gereken bir kullanım var mi acaba.
4.19 inc lastik için 35 basmak yeterli mi üzeri aracı çok sert yapıyor sanki.
cevap vereceklere şimdiden teşekkürler.
Hayırlı olsun
1. Araç çok sessiz oradan ses gelmiyor
3. Yelken için düz veya az eğim olmalı yokuşda şarj moduna girer güvenşik gereği.. ve eco mod açık olmalı. Normal modda ara hızlanmada 1-2 sn devreye girer
4. 35-36 yeterli
Aracınız hayırlı olsun
1-
2-
3. Tamamen kullanım tarzı ile alakalı. Trafik ve yol şartları uygun olursa işe yarıyor. Örneğin 9 km uzaklıkta olan iş yerine 3.8 lt ortalama ile gittiğimde oldu (yelken modu sonuna kadar kullanıp), 8-8.5 lt ortalama ile gittiğim de oldu. Ama genel ortalamaya 0.5 lt den fazla etki edeceğini sanmıyorum
4-
Hayirli olsun hocam. Ayiptir sormasi kaça aldınız aracı. Ben de bu aralar satın almaya niyetliyim ama bir türlü karar veremedim.
2100 hocam 10binde
Hayirli olsun hocam. Allah kaza bela vermesin.
Arabayla yokuşta 2 ileri geri hareket yapıyorum hemen balata kokusu gelmeye başlıyor. Yokuslarda dur kalk yapmaya korkar olduk. Sadece düz yolda mı kullanacağız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk defa duydum hocam..bizde yokuşta yiz sorun yok
Hayırlı olsun güle güle kullanın..
1-ses yok bizde ..yazani da bu platform da görmedim.. almadan önce de okumuştum.. sonrası da da takip ediyorum zaten çok aşırı mesaj olmuyo olsa görürdüm
2-El frenine bakmiyorum artık kendisi biseyler yapiyo servise sorun isterseniz.
3- araç eko mod olmali uzun yolda daha iyi anlaşılıyor..ben biraz hızlanıp bırakıyorum düz yolda eh işte biraz gidiyo benim tespitim 0.5-.07 litre faydası var devreye girmeye başladığı zaman bende ona ayak uydurursam tüketimim düşüyor belirttiğim kadar..şehir içi gaza yuklendiginizde ana motora destek atar ama 10-15 sn falan hadda birkez 180 le giderken, tekrar yüklendim o da sağolsun destek atti.. ekrandan görebilirsiniz devreye girdiği anlari..
4- Önerilen 36 zaten 35 yapın zarar gelmez.. bir iki PS nin lafı olmaz bence 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder20 -- 28 Aralık 2024; 16:2:19 >
yokuşta değil ama sport modda 1-2 oldukça seri ve sert kullanımda araçtan kablo yanık kokusu/Balata kokusu geldi. Cool donanımlı araçta böyle bir durum yaşamamıştım ama prestijde bu koku geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X