Ben de 15.000km ilk bakımdan çıkınca bunu duymaya başlamıştım. Tur %100'e varmak üzereyken tık diye bir ses geliyor, içeride mekanik bir mandala takılıp atlıyor gibi bir his veriyor. Servis altı üstü yağ ve filtre değiştirdi. O kısma dokunmamışlardır diye düşünüyorum. Daha önce olmadığına eminim. Belki soğuklarla ilgilidir? Bir de bakımdan sonra denk gelen diğer sorun arka bagaj otomatiğiyle ilgili. Açık bagajdaki düğmeye basıp bagaj kapağını kapatırken kapak tam kapanmaya yakın kendini çok sert bırakıyor ve küt diye kapanıyor. Normalde nazikçe kapanır bir de içeriden elektronik kilit sesi gelirdi. Şimdi küt diye kapanıyor ve kilit sesi de gelmiyor. Servisi aradım kapak hidroliği soğuktan etkilenmiştir, biraz sıcak bir alanda bekletip deneyin düzelmezse gelin bakalım dedi. Telefonu kapatıp denedim düzelmişti. 2 gün sonra tekrar denediğimde yine aynı sorunu tekrarlamıştı. |
YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (169. sayfa)
-
-
Aynen dediğiniz gibi tam tura çok yakın bir noktaya gelince tık sesi geliyor, sesi duyduğunu söyledi servis çalışanı ama bunda olumsuz bir durum olmadığını söyledi. Şimdi biraz araştırdığımda sanayiide bir ustayayla bu işi çözüme kavuşturduğunu yazanlar olmuş, direksiyon kutusunun altında bir vida ile atar yapıldığını yazmışlar ne kadar doğru bilemiyorum. Bu arada 30bindeki aracın kavraması tükenmiş, değişim kararı verdiler. Çok erken ama en azından ikiletmeden değişim kararı verdiler garanti dahilinde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar ben de tucson ince teker stepnesi var.şehirdışına çıktığımda yanıma alıyorum
bijon aralığı uyumlu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar almayı düşündüğünüz aracı 2 senedir kullanıyorum
1-eco modda kullanırsanız dediğiniz hafif de olsa var.Ama hçbir sorun teşkil etmez. normal sürüş modu veya sport modda gaz çok duyarlıdır.Anında tepki alırsınız.
2-Belirttiğiniz gibi bir sorun yok.Alışma meselesi.Diğer arkadaşların bu soruya verdikleri cevaba katılıyorum.
merhaba, benzinli 1000 km arabada. neden bu uyarı verir ve düzeltebiliriz. teşekkürler.
-
Maalesef bu durum yaşanıyor sürekli şehiriçi düşük devir kullanıldığında, hiç uğraşmayın sürüş yaparak bunu gidereceğim diye, servis randevusu oluşturun, takribi bir saat içinde rejenerasyon yapıp arızayı gideriyorlar. Ama daha sonra tekrar tekrar yaşanabiliyor bu durum, teselli edici yanı servisin bu işlemi ücretsiz çözüyor olması.
Merhaba
kullanıcı arkadaş açıklamış durumu. Ama ilginç olan sizin 1000 km de bunu yaşamanız. Eski sayfalarda sanki 8000-10.000 km civarı genelde bahsedilmişti. Yanlıyor da olabilirim.
-
Merhaba arkadaşlar,
İki araç arasında karar vermeye çalışıyorum. İkisi de Prestige paket ve kilometreleri oldukça yakın, yaklaşık 15.000 km. Ancak biri 2023 model, diğeri 2024 model.
2024 model araç, 125.000 TL daha pahalı. Sizce bu farkı ödemeye değer mi, yoksa 2023 model olanı mı tercih etmeliyim?
Model yılı farkı dışında çok büyük bir değişiklik var mı bu iki araç arasında? Bu konuda bilgisi veya tecrübesi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Teşekkürler!
İkisi de hibrid mi? 24 hibrittir de 23 hibrit olmayabilir. Hatta olmasa daha iyi bence. 180 beygir düz benzin 23 model 125 bin lira daha düşükse ben olsam onu alırdım.
-
ikiside hibrid
-
2024 ten itibaren. Mild hybridler 160 ps olarak plus eklentisiyle satışa sunuldu. Prestige plus, cool plus vb(Hepsi öyle değil bakmak lazım) Donanım olarak fark yok diye biliyorum. 2024 ü alırken fazla ödeyeceksiniz ancak satarken daha pahalıya satacaksınız. Garantisi bir yıl daha geç bitecek. 2024 ün fiyatı biraz daha pazarlığa zorlanabilir bence. 125 bin bence de çok.
10-15 bin km 1.6 tgdi mild hybrid iki araç var. Ikisi de 4x2.
2023- Elegance Konfor : 1.900
2023-Prestige : 2.100
Siz hangisini tercih ederdiniz?
merhabalar. geçtiğimiz hafta peugeot 508'imi satarak, 2023 model 180hp prestige ile aranıza katıldım. biraz daha arabayı kurcaladıktan sonra daha detaylı analiz edeceğim arabayı şimdilik genel olarak memnunum. kazasız sürüşler.
-
Erken olmuş baya..ben de dizel var 10 binde aldım uzun yolda devirli vites düşürerek sürmeyi öğrendim..artık o şekil de 20-25 dk kullanmak gerek..spor moda alınacak vites düşürülecek ..hız 80-90 vs olabilir farketmez devir önemli ..devir 3.-3.5 arası sürekli gitmek
Tamamen sizin parasal durum ve donanım ile ilgili bende elgance paket var bana güvenlik ve diğer donanım yeterli geldi..
İmkan varsa prestige alın. Güzel artıları var. Matrix led farlar, led sinyaller, fazladan adas sistemleri, koltuk soğutma, deri koltuk vb.
Daha uyguna prestige bulunabilir sanki. Facebook gruplarında 1900 civarı satanlar var..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esatgelmedi -- 23 Aralık 2024; 15:50:57 >
2023 düz benzin Prestige paket 1850-1950 arasında fiyatlanıyor şu anda. Km'sine satıcının nakit ihtiyacına vs göre bu düzeyde azalıyor ya da artıyor. Alıcılar buna göre değerlendirip yüksek paralar vermesin derim.
-
2024ler kac eder hocam
Hocam 20 bin km'ye kadar prestige 16 tgdi mhev'i 2.000 altı görmedim. Nerede o ilanlar?
Km bilgisini hatırlamıyorum ama 1900 civarı bir kaç ilan görmüştüm. Bulursam burada paylaşırım. İsterseniz siz de Facebook gruplarından takip edebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X