ARALIK 2024 |
YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (167. sayfa)
-
-
Şık duruyor gerçekten ama yapıştırıcılı olması biraz düşündürdü. Malum sıcak havalarda özellikle plastik ve yapıştırıcı bazen etkileşime girebiliyor. Tabi bilmiyorum nasıl bir yapıştırıcısı var, belki de bunun için özeldir. Ben biraz daha araştırayım :)
-
Tabii, siz bilirsiniz.
-
Yağmurda ıslamdıktan sonra sanırım kalitesinden ses ve gıcırtı yapıyor arabam henüz 1000 km de değişeceğim çok kalitesiz orjinalleri -
Bahsettiğiniz ne? -
Cam sileceği hocam -
Telefonum iphone 16, bluetoothla bağlı araca ve spotify üzerinden müzik dinlerken son 15-20 gündür müziklerde bozulma oluyor, bunu benden başka yaşayan var mı? Çözümü var mı acaba -
Merhabalar. Ekim ayında 2024 kia sportage elegance konfor plus ile aranıza katıldım. Aracı hala çözmeye çalışıyorum bir kaç konuda yardımlarınıza başvurmam gerekti. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
- Ben aracı alırken ve uzun süredir kullandığımda ön panjur kapalı sanıyordum ancak bugün dikkat ettiğimde ön panjurun açık olduğunu ve içindeki demirlerin gözüktüğünü gördüm. örnek olarak 2 fotoğraf koyacağım bir internet sitesinden bulduğum. Sorum şu olacak bu panjur neye göre açılıp kapanıyor ? Benim kullanımımla alakalı bir durum mu ? Bir de ön panjurun birleşim yerlerinde bulunan yuvarlak 2 alanda vazelin gibi bir şey vardı. 0 araçta bunun bulunması normal mi ?
2. Geri vitese taktığımızda aynaların otomatik olarak eğilmesi özelliği bu pakette var mı ? Kitapçıkta ayarlanması yazıyor ancak bir türlü başaramadım.
3. Son olarak çukur ve kasislere girdiğimde sağ arkadan tok bir ses geliyor. Bagajın altında bulunan bölmeli kartonpiyer sanırım tam oturmamış gibi düşünüyorum ama yerinden bir kaç kere oynatmama rağmen ses kesilmedi buna benzer bir sorun yaşayan oldu mu ?
Tekrar şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.
edit: kendi aracımın fotoğrafını çektim şimdi onu da ekliyorum bahsettiğim vazelinli yerlerin anlaşılabilmesi için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elessar1410 -- 6 Aralık 2024; 22:35:33 >
-
Merhaba aracınız hayırlı olsun, panjur: soğuk havalarda aracın çalıştırdığınızda motorunun daha çabuk ısınması için kapanıyor, stop ettiğinizde tekrar açılıyor. O krem tarzı madde muhtemelen ses yapmaması için kullanılmış bir madde ki havalandırmaya yön veren parçalarda da yağ var.
Ayna geri viteste aşağı inmiyor, en full pakettede bu özellik yok.
Ses olayı ben yaşamadım ama kronik bir sorun diyemem, umarım çözümü bulursunuz.
-
Merhabalar
Sportage almayı düşünüyorum. Sıfırına bütçem yetmiyor. 2022-2023 model düşük km olanları takip ediyorum.
Dizel ve benzinli motor seçeneklerinden hangisini tavsiye edersiniz?
Dizelde Benzinli modele göre değer kaybı yaşanır mı gibi geliyor siz ne düşünüyorsunuz?
-
Merhaba,
Şimdiden hayırlı olsun. Dizel konusuda ben kendime şu soruıyu sordum. Yılda 15.000 km’den fazla yapacak mıyım? Benim 7 yıllık araba ortalamam 10bin km. Bu sebeple benzin tercih ettim -
merhabalar;
servis uyarısı nasıl sıfırlanıyor? Sağ olsun servis gerek görmemiş.
-
Benim 15 bine bin km, aldığım güne 9 gün kaldı (bir yıl olması için) bakım ,servis işareti, uyari vs çıkmadı hiç..haftaya servise gitmem lazim..uyarı falan yok..normal mi? On gün önce araca kedi girip bir sokete zarar vermişti bilgisayara falan baglandi hata bulunup halledildi..o zaman bisey mi yaptilar acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder20 -- 11 Aralık 2024; 21:45:36 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X