Bilgi için teşekkürler. Kargo ve gümrük vergisiyle 55$ ' a geldi. (%25 kargo indirim kuponu vardı) |
YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (166. sayfa)
-
-
fiyat artımış ben 2023 mayısta almıştım 22 dolardı
-
Merhaba, bugün aracımın 30000 km bakımını yaptırdım. Direksiyonu sağa ve sola çevirdiğimde tam tur bitiminde tık diye ses geliyor. Servis çalışanları benim sesi duymama rağmen ses ne hikmetse duyamadılar. Başını gelen veya çözüm yolu bilen var mıdır acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2025 sportage makyajlı modelin satış tarihi konusunda fikri olan varmı acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
fays te bir bayi çalışanı 2025 son çeyrek dedi ama resmi hiç bir haber görmedim. Tanıtılan modellerde xl uzun versiyon, kısa versiyon Avrupa için üretilen makyajlı kasa foto/video henüz çıkmadı sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wixland -- 1 Aralık 2024; 22:39:41 > -
teşekkürler, bende biraz araştırdım 2025 ilk çeyrek satışta diye haber yapılmış ama daha net bilgi olsa güzel olurmuş.
Türkiye ye gelmesi en erken 2. ya da 3. çeyrekte olur bence. Bildiğim kadarıyla daha Avrupa da bile satışa sunulmadı.
-
Hayırlı olsun güzel görünüyor. Keçe mi? Nereden aldınız ben de Amazon’da falan silikon ürünlerden almayı düşünüyordum.
Teşekkür ederim. Evet keçe, güzel bir malzeme. Hatta bardaklık kısmına kadife dokulu bir malzeme gönderilmiş o da çok güzel durdu.
Bu slikonlar gibi sadece tabana değil de gözün içini komple kaplıyor. Arkası yapışkanlı. Yalnız uygulama özellikle ön kapı içlerinde biraz zor. El yatkınlığı ve sabır istiyor. Uygulama videosu var ancak videoya bakarak bile bayağı zorlandım.
Link aşağıda ancak fiyat artmış. Ben alırken 800 tl idi.
Biraz araştırmayla belki daha uygun fiyata bulabilirsiniz.
https://www.n11.com/urun/kia-sportage-5-nq5-konfor-seti-2021-49987354?magaza=enuygunfiltre
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Güzel görünüyor gerçekten 👍🏻
İşçilik de iyi olmuş hocam elinize sağlık 👌🏻
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim.
Bana da 2025 Haziran dediler makyajlı kasa için. İzlediğim videolarda head up display (sürat bilgisinin ön cama yansıması) kablosuz CarPlay, parmak izi özelliği vardı. Aklımda bunlar kalmış
Merhabalar. Sıfır sportage elegance konfor paket almayı düşünüyorum. Motor-şanzımanı ile alakalı kronik bir sorunu var mıdır?
Ben genelde İstanbulda yoğun trafikte kullanıyorum. Bir de şanzımanı kuru mu yoksa ıslak kavrama mıdır?
merhaba, malum havalar soğuk, soğun etkisiyle sanırım güvenlik özellikleriyle ilgili araç durmadan uyarı yapıyor, "ön kamera görüşü iyi değil, şu devre dışı bu devre dışı" diye, uyarılar çıkıyor. benzer durumlarla karşılaşan var mı acaba. normal mi bilemedim. normalde havalar -9 larda, resim garaj da çekildi.
-
Sensör yerleri belli bezle sildiniz mi ?tahmini olarak yazıyorum..yollarda çamurlu tuzlu değişik bir katman var yağmurda yagmiyo araba ralliden çıkmış gibi şehir içinde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder20 -- 3 Aralık 2024; 0:23:58 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kar yağışı nedeni ile ön panjurdaki kamera kar ile kaplanınca bu uyarıyı vermişti. Kamera kısmı temizlenirse uyarı kalkar.
Bildiğimiz şanzıman kuru kavrama çok problem yaşayan duymadım. çok yoğun trafik + rampa + dur kalk yapanlarda şanzıman ısınma uyarısı verenler olmuş
Kronik diyebileceğimiz çok sık görülmese de sürekli şehiriçi eko mod kullanımdan dolayı dpf filtre uyarısı veriyor. Serviste veya performanslı 30dk sürüş sonrası uyarı gidiyor .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X