< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (164. sayfa)
-
-
O kadar olacağını sanmıyorum. Hibrit olan 4x2 ise ve olmayan 4x4 ise kullanıma bağlı belki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlginç. Model tutmadığı için prestige mi gelmiyor yoksa o fiyat bandında dişli rakipler mi var acaba 🤔
-
HEV yani tam hibrit kullanan arkadaşlara bişey sormak istiyorum. ilk kalkışta veya park ederkenki kısa manevralarda elektrikli motor çok az devreye girdiğini duydum. Hemen içten yanmalı motor devreye giriyo dediler. size sormak istedim gerçekten öylemi, birde yakıt tüketimleriniz ne durumda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wixland -- 13 Kasım 2024; 16:58:29 > -
Yeni alacaklar 4x4 alabiliyorsanız alın sıfırına yetmiyorsa bütçeniz benim gibi piyasada 2023 de sıfır araç alıp garajda satmayı bekleyen satıcılardan alın ben 70 km de 2023 aldım neden 4x4 diyorum ? çoğu kişi arazi ile işiniz yoksa gerek yok diyor ancak durum öyle değil... Yol tututuş herşeydir ve sizi hayata bağlayan 4 teker bunu unutmayın 4x4 modeli yola zamk gibi oturuyor sürüş güvenlik hissi hat safhada 4 pati ile tutunduğunuzu hissetiriyor ki lock modu da sizi karda buzda çamurda piknikte ayrıca eğlendirir....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 13 Kasım 2024; 23:4:21 > -
Bu araçlardaki 4x4, sürekli değil. Belirli bir hızdan (max 50/60 kmh) sonra önden çekişe geçer. Bu hızlarda da zaten yol tutuşla alakalı sıkıntınız olmaz. Dolayısıyla bahsettiğiniz sürüş hissiyatını veremez. Şehir içi ağırlıklı kullanıyorsanız modülün fazla ağırlığı (yaklaşık 68kg) ekstra yakıt sarfiyatı olarak dönüş yapar.
-
Sakin kullanımlarda 60 dan sonra evet öne ağırlık veriyor uzun yolda virajlarda arkadan destek mutlaka oluyor. Yazlığım olduğu için uzun yola sık sık çıkıyorum ki az önce muğladan ankaraya geldim yol tutuş perfect keskin virajlı asfalt dağ yollarında tren rayında gibi gittik ben çok beğedim.
-
4x4 kayma durumunda hıza bakmaksızın devreye giriyor ama o konuma düşmemek en iyisi gerçekten korkutucu oluyor. Yada ani gaza yüklendiğinizde yine hıza bakmaksınız ilk anda devrede oluyor 2 3 sn içinde tekrar önden çekere dönüyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir kere lazım olur hayatı kurtarır... Türkiyede yolların durumu malum dalgınlınıza gelir birşey olur sizi çeker alır o ortamdan... bu benim düşüncem tabi... 4x4 olsun bir alt paket olsun.
-
Sadece 4x4 diye alt paket alınca tablodaki güvenlik paketleri eksik. Kaldı ki ben elegance konfor için söylüyorum. Eğer sırf 4x4 diye cool ya da live paket alırsanız bunların dışında da pek çok güvenlik donanımını da alamıyorsunuz.
Sadece 4x4 olsun diye bunlardan vazgeçmeye değer mi, bunlar hayat kurtarmaz mı? 4x4 olayını fazla büyütmüyor musunuz?
Kayma ya da kontrolden çıkma anında asıl hayat kurtaran esp dir. 4x4 ün faydası tartışılmaz ancak hayati bir donanım değildir.
Zevkler ve renkler tartışılmaz. Fikrinize saygı duyuyorum ancak insanları yanlış yönlendirmemek lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Silecek değiştiren oldu mu ?
Bizim sileceklerin özellikleri nedir , önerebileceğiniz silecek marka model var mı ? teşekkürler.
-
Ambiyans aydınlatmayla ilgili düşünceniz nedir? Bence bu arabanın tek eksiği aydınlatma.
İnternetten 2-3 yer araştırdım ama takıldıktan sonraki garanti durumuyla ilgili net bilgi yok.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhanvitara -- 19 Kasım 2024; 15:0:19 > -
Ankara'daki iki servis de birinci yıl bakımı için 11 bin lira civarı söylüyor.
-
Beyler hayirli gunler.
Aracta 235 55 r18 lastik var.
235 60 r18 takmak problem olur mu sizce?
Gecici olarak bir kis kullanacagim. Cok da yol yapmiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Soygunun belgesi...
Merhaba
Lastik dönüşüm tablosuna göre iki lastik arasındaki fark %3 ten fazla çıkıyor. %3 üzeri değişimler yakıt tüketimi, yol tutuş ve fren güvenliği açısından tavsiye edilmemektedir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesekkurler yanitiniz icin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X