Şimdi Ara

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (162. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.268
Cevap
138
Favori
217.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, ayni düşünce ile ben de arayışa girmiş hatta fiyat vs bile almıştım.

Nihai olarak, sadece markaya para veriyormusum gibi geldi. Donanim olarak çok asagida kaliyor bizim araçlara göre. Sonra vazgeçtim sanki :)
  • PVH kullanıcısına yanıt

Ben A3 den sportage a geçiş yaptım 2013 model a3 tü şu ankinde bile nerdeyse aynı özellikler Audi nedense şu sıralar fazla özellik koymuyor. q4 e tronda bile 360 kamera yok sanırım web sitesinde yazmıyor fiyat 4 milyon hemde. bmw 1 serisi daha iyi bence

• A3 ler tangır tungur işi küçük araçlar…
  • tolgao2000 T kullanıcısına yanıt

Bence Kia Ev3 fena değil garajınızda varsa harika olur. şehir için 600 e yakın menzil var gt long range 700 ama gerçek hayatta 600 olsa yeter. ben şu an az kullanmama ragmen nerdeyse 4000 aylık elektrikli 150-200 tl ye 600km bence çok iyi. Görüntülerde güzel görünüyor boyut olarak a3 ile aynı boyutlarda yüksek sadece.

• Elektrikli olacaksa Byd pilli Torres den gayrisine gerek yok.
  • tolgao2000 T kullanıcısına yanıt

Aşağıdaki sitede gerçek menzil degerlerini vermiş. EV3 torres den daha uzun menzil görünüyor.

• Değerli arkadaşlar bizim bu araç akünün bitip bitmediği hakkında uyarı veriyor mu? Yoksa tık diye bir gün çalışmıyor mu? Başına gelen var mı acaba?
  • Merhaba,

Araç içi temizleme(torpido, piano black parçalar, plastik parçalar) için öneriniz var mı? Prestige paket için koltuklara bakım veya temizleme için ürün öneriniz var mı!
  • sel_bay S kullanıcısına yanıt

Bataryayı tüketen kamera vb. Cihaz varsa uyarı çıkıyor. "batarya tükeniyor" diye. Onun dışında volt değerini görmek mümkün değil. Araç bayi modundayken teslim aldığımda akü voltajını gösteriyordu ama kapatınca bir daha açamıyorsunuz.

• esatgelmedi kullanıcısına yanıt
    Sanki ben de öyle bir şey görmüştüm bayiden ilk aldığımda düşük akü seviyesi gibi. Teşekkür ederim 🙏
  • sel_bay S kullanıcısına yanıt

Rica ederim.  

• Kasım ayında servislerden yıllık bakım fiyatı alan oldu mu? İlk 15.000 bakım ücreti ne kadar isteniyor?

• Merhbalar arkadaşlar. İyi haftasonları. Bi konuda bilginize ihtiyacım var. Oto yıkama sırasında devamlı şekilde yan aynalar otomatik açılıp kapanıyor. Bunu engellemenin bir yolu varmı. Teşekküler.

• YA NASİP Y kullanıcısına yanıt
    Pek cozum sayilmasa da Ben yikama yapacagim zaman arabadan inince arabayi kitlemiyorum 😅
  • BackConnect kullanıcısına yanıt

Kapıyı açıkmı bırakıyorsunuz. Yoksa kapı kapalı olduğu zaman aynalar yine kendiliğinden kapanıyor.

• Gokhanvitara G kullanıcısına yanıt
    Ön far ve sis farı hiç begenmedim..bumerag daha güzel duruyo piano black çok yakışıyor araca içi dışi
  • Arkadaşlar benim benzinli araca 5w-30 yağ koymuş servis sorun olur mu? Neden diye sorduğumda 0w-40 ince bir yağ olduğunu yağ eksiltme yaptığını söyledi. Tecrübeli arkadaşlar acil bilgi verirse sevinirim
  • 15 bin deki aracın fren balatasini değiştirmek gerekir mi
  • onder20 O kullanıcısına yanıt
    Direksiyonun alt tarafı düz mü ben göremedim
  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.