Şimdi Ara

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (161. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.268
Cevap
138
Favori
217.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aracin otomatik uzun farklari harika. Yani cok guzel aydinlatiyor, Karsidan arac falan geldiginde otomatik kisiyor. Hatta o kadar mukemmel ki ileride ortada arac varken sadece aracin oldugu bolgenin isigini kisip genis bir sekilde sag sol her yeri aydinlatiyor, harika bir sistem.
    Fakat bunu her seferinde acmak gerekiyor sol taraftaki uzun far ayarindan.

Ayarlarda boyle bir sey buldum. Akilli on aydinlatma. Bunu otomatik 20km gecince aktif et dedim ama, aktif olmuyor. Yoksa yukarida bahsettigim akilli uzun far ile bu ayar farkli sey mi?

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU

• antiseptik8 A kullanıcısına yanıt
    İlginize teşekkür ederim öncelikle. Şehir içi 10-12 fazla geldi . Elektrikli hafızalı ısıtmalı vs koltuk konforu çok önemsediğim özellikler değil ama 4 cam tek dokunuş ile olmaması üzücü.Üst pakete de bütçe yetmiyor 2.200 liste fiyatından düşerler mi bilmiyorum
  • Bugün cumartesi trafiği Ankara dikmen turan güneş çayyolu arasını 5.8 lt ile gittik 4 kişi ve bir kedi ile :) bence 4x4 bir araç için harika bir değer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 2 Kasım 2024; 16:27:33 >
  • VwDeniz V kullanıcısına yanıt

Şehir içi 10 12 litre sıkışık trafikte istanbul için söyledim. Bi önceki aracım astra j 15 litreyi görüyordu aynı güzergahlarda. 4 cam olayı sanırım üst paketlerde de yok

• BackConnect kullanıcısına yanıt

Bu ayar akıllı farların hangi hızda devreye gireceğini ayarlıyor. Siz burayı 60 km yaparsanız koldan akıllı farı açsanız bile 60 km hıza gelmeden akıllı far çalışmaz. Ben 40 km ayarladım. 20 km olunca hemen devreye girip şehir içinde yayaları ve bisikletlileri rahatsız ediyor.

Bir de akıllı far devredeyken durursanız animasyonlu şekilde kapanıyor. Çok güzel bir özellik..

• YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU

Arkadaşlar soğuk havadan kapalı otoparka girince sinyaller içten bığulandı ikiside.. Bu normal midir?

• tolgao2000 T kullanıcısına yanıt

Megane 4 aracımı kışın yıkattığım zaman bazen led farlar buğulanırdı. Benzer durum Megane forum sayfasında yazıldı ve bir kullanıcı kitapçıkta soğuk havalarda led farlar buğulanabilir. Bu normaldir. Buğunun çabuk geçmesi için farları açık bırakın diye yazdığını söylemişti. Gerçi sizin sinyal bölümünde. Ama havalar soğudu için kapalı garaj dış ortama göre sıcak olduğundan birden buğu olması bence normal.

• tolgao2000 T kullanıcısına yanıt
    Yok hocam normali böyle
  • İşte yeni sportage....

Yeni ekran arayüzü, bizim araçlara uyarlanabilir gözüküyor..Kia nın insafına kalmış......

CarSceneKoreayoutube
    2025 Kia Sportage Facelift (PE: Product Enhancement, to be precise) is FINALLY here! I'm currently working on the narrated version of this review, so stay tuned for a more in-depth, detailed video soon! In the meantime, here’s a quick, no-narration walkaround of the 2025 Kia Sportage Facelift, showcasing the latest design updates and interior features for those eager to see this model before anyone else. If you're looking for a detailed exterior and interior review, this video provides a close-up look at every angle of the 2025 Sportage, revealing new design cues and practical features, including the X-Line trim as well. Perfect for enthusiasts and potential buyers wanting a real-world view of this refreshed best-selling compact SUV from Kia! Video Highlights: ✅ Real-world first look at the 2025 Kia Sportage Facelift ✅ Detailed walkaround showing the redesigned exterior and refined interior ✅ No narration – just pure visuals, so you can focus on every detail Stay tuned for my upcoming full review, which will cover even more about what makes this facelifted Sportage an exciting new release! 🇰🇷 KDM automotive parts & merchandise carefully curated by DK Kim of CarSceneKorea YouTube channel👇 https://carscenekorea.myshopify.com/ ✅ Timestamp 0:00 🔇 2025 Kia Sportage Facelift - First Look Walkaround | Exterior & Interior Review (No Narration) 0:42 Fusion Black (X-Line trim), 2025 Kia Sportage Hybrid 3:18 Interior, 2025 Kia Sportage Hybrid 6:11 BABY MODE (Hybrid exclusive), 2025 Kia Sportage 6:21 Second row seat, 2025 Kia Sportage 7:11 Under the hood, 2025 Kia Sportage Hybrid 7:23 Heritage Blue (X-Line trim), 2025 Kia Sportage 7:45 Wolf Gray & Light operation, 2025 Kia Sportage 8:46 Lounge Brown interior, 2025 Kia Sportage ✅ Stay ahead of the curve by subscribing and turning on notifications for our prompt, in-depth reviews on the latest Genesis, Hyundai, and Kia models! 🔔 ✅ Gear up like a pro with the tagged products in my store 🎥⚡ https://carscenekorea.myshopify.com/ Instagram: http://www.instagram.com/carscenekorea Facebook: https://www.facebook.com/carscenekorea Google Calendar link to Car Events in Korea: https://bit.ly/2lHoFhA #Kia #Sportage #KiaSportage #SportageFacelift #2025KiaSportage #2025Sportage #CarSceneKorea #CSK #카씬코리아 #스포티지
    https://www.youtube.com/watch?v=nph5vi5V814
  • 4 cam otomatik mi? Sportage camiasinin en çok merak ettiği konu bu 😁
  • Bulldog B kullanıcısına yanıt

Sanırım otomatik... :)

Ayrıca boyutlar büyümüş...Aks mesafesi de....

• Amerika versiyonları uzundu hep
  • Gokhanvitara G kullanıcısına yanıt

Bizim Boomerang farlar güzeldi ama yaaa

• Bulldog B kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle 👍🏻😄
  • Gokhanvitara G kullanıcısına yanıt
    Belki Kore versiyonunda 4 cam otomatik olup bize gelen Slovakya üretiminde yine değildir 😅

KIA makyaj yapmak zorunda kalmış gibi hissettirdi yapılan değişiklikler 😅 belki zamanla alışır gözler
  • techworm T kullanıcısına yanıt

2022 de sportage çıtasını hızlı yükseltince, ilerleyen zamana çok az şey kaldı...satışlarda 2024 de, ilk 20 de değil ama, güzel ve taktir toplayan bir araç...daha ne kadar değiştirebilirim demiştir....:)

• Kendi aracımın tipini çok beğenerek almamıştım ama farklıydı sıradan değildi. Makyajda ise daha çok sevdiğim şekilde yapmışlar, özellikle ön far grubu ve ızgaralar köşeli hatlara sahip. EV9 daki tasarım anlayışını tüm modellere yayıyorlar. Direksiyon hariç hemen herşey daha güzel olmuş. Vites çevresinde piano black kaplamadan vazgeçilmiş, isabetli olmuş. Öz havalandırma kanallarının tasarımları değişmiş, alta alınmış daha sade ve güzel duruyor. Yalıtımda da iyileştirme yapıldığı söyleniyor. Ben makyajı beğendim gayet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al PaC -- 6 Kasım 2024; 23:50:46 >
  • Motor gücü ve şanzımanın değişeceğinden bahsedilmiş, yalıtımın da iyileştirildiğinden bahsetmişler. Direksiyon hariç makyaj iyi olmuş. :))

"Güç üniteleri açısından, Sportage ilk kez tork konvertörlü 8 ileri otomatik şanzımanla birleştirilen 180 bg 1.6 litrelik turbo benzinli ve 6 ileri çift kavramalı yine 180 bg'lik hafif hibrit versiyonlarda sunuluyor. Her ikisi de donanım paketine bağlı olarak önden çekişli veya dört tekerlekten çekişli olarak tercih edilebiliyor."

• 2023 sportage aracım 9.500kmde, bu aracı verip audi a3 alsam mı diyorum sıfır olarak. Büyük araca ihtiyacım yok, biliyorum birbirinden çok farklı araçlar ama böyle bir düşüncem var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PVH -- 7 Kasım 2024; 10:14:16 >
  • YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU
    YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONUkıa
    기아 스포티지 특징 - Open Road SUV
    https://www.kia.com/kr/vehicles/sportage/features
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.