Bildirim
YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (163. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Yukarıda link var bende oradan baktım..göğüs kısmına çıkıntı gelmiş ne işe yariyo bilemiyorum..bizim direksiyon daha güzel 😀 ekran sanki biraz inmiş aşağı tam anlayamadım..menü görünümü farklı baya..seyredin video yu -
Gerekmez sanırım yazan olmadı..bende bir ay sonra girecegim ilk bakıma 13 binde olacak bakalım ne diyecekler. -
5.30 da kullanılır benzinli araçta..servis koydu ise bildigi vardır heralde.. -
Makyajlı kasa head-up display ile gelecek, muhtemelen onun çıkıntısı. Onun haricinde dört cam tek tuş, dahili dash cam, sürücüyü izleyen gerçek kameralar v.s. çok güzel özellikler ama kasa makyajı daha iyi olabilirdi sanki. Mevcut piano black aksam bence çok şık. Ayrıca piano black dodik boyanabilir ama yeni kasada ki mat aksam pek olmamış.
-
Kapilari kapatiyorum elbette fakat kilitlemiyorum. Kilit tusuna bastiktan sonra aynalar kapaniyor. O sebeple kilitlemiyorum. -
Direksiyon bence cok cirkin olmus. -
hocam emin ol sen daha çok bilgiye sahipsin, bu işin standartı yok türkiye de hepsi kafasına göre..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluemoon87 -- 11 Kasım 2024; 10:24:9 > -
Bu hangi pakette olan bir özellik?
-
Bakım için geçen hafta zam gelmiş. 11400 fiyat verdiler. 😔 -
:))))
-
Silecek suyu fiyatlarına zam gelmiş herhalde. 🙂 -
zam falan yok hocam sana liste fiyatını söylemiş uyanıklar, liste fiyatından indirim iste.8,800 e falan denk geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluemoon87 -- 11 Kasım 2024; 17:35:18 > -
Geçen hafta 9000 fiyat aldığım bayi 11400 dedi. Sizin o fiyatı aldığınız bayi hangisi? -
Dostum ben yurt disindayim. Benim sportage bu ulkenin full paketi ama ona ragmen Turkiye’deki full pakete denk degil. O sebeple bilemiyecegim Turkiye’deki hangi paketlerde var bu ozellik.
Mesela benim full paket ama harman kardon yok, sogutma yok, hafizali surucu koltugu yok, panaromik can tavan yok. Yok oglu yok 😅 -
Prestige pakette var -
nitko tekirdağ
-
Arkadaşlar 160 hp mild hibrit ile 180 tgdi arasında tüketim farkı varmı kayda değer. 2 lt diyen var ama o kadar olmaz diyorum. Yoksa dizelmi almali düşük tüketim için onda 2 lt farkeder ise tabi. -
Hangi ülke hocam merak ettim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X