Şimdi Ara

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (165. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: vampirelf
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.507
Cevap
144
Favori
239.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eski sportage aracımda da resimdeki gibi manuel seçtiğimde araç yaklaşık 6 saat çalışmaz ise ancak o zaman sıfırladı kmyi.

Ancak bu aracımda manuel de yapsam kontağı kapattığım anda sıfırlıyor. Bunda bir gariplik yok mu? Sizde de böyle mi?

Diyelim uzun yola çıkıyorum ve tüm yolun yakıt ortalamasını görmek istiyorum. Benzin aldığımda sıfırla desem benzin alınca bozulacak, diğer iki seçenek aynı şeyi yapıp kontağı açtığım anda sıfırdan başlıyor 🤷🏻‍♂️

Kaçırdığım birşey olabilir mi?

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• techworm kullanıcısına yanıt
    kontağı kapattığınız an sürüş bilgisi sıfırlanır.

• dr112 kullanıcısına yanıt
    Bende yazılımsal sorun olmadığına mi sevineyim yoksa bu gerçeğe mi üzüleyim bilemedim 😅

O halde o üçüncü manuel seçeneğini koymasınlar hiç 😅😂 İlk seçenekle aynı şeyi yapıyor zaten 😂

Ve uzun yola gittiğimizde benzin de almak zorunda kalırsak km sifirlancagi için yola çıkmadan önce km ye bakalım, bir de yol bitince bakalım, toplama-çıkarma ve ortalama hesaplarını kendimiz yapıp bulalım toplam km yi ve ortalama tüketimi 😂😂 Akıl alır gibi değil 😅 sene olmuş 2025

ben de bu durumdan müzdaribim.Ama yapacak bir şey yok.

3 tane istatistik tutuyor bir tanesi ne zaman istersen sıfırlayacağın türden onu sıfırlar çıkarsın yola.

Hocam istatistiklerden biri sizin istediğiniz zaman sıfırlanıyor acaba versiyonlarda farklılık mı var sorun olmaması lazım

• tolgao2000 T kullanıcısına yanıt
    Hocam buna bakayım, dikkatimi çekmedi böyle bişey. Benim attığım fotodaki seçeneklerden biri mıdır kastınız? Yoksa sürüş bilgileri kısmında aşağı - yukarı kaydırırken karşımıza çıkan seçenekler mıdır?

Aşağı yukarı kaydırırken 1- her kontak açtığınızda sıfırlanan, 2- yakıt alımında sıfırlanan, 3- Sürekli Sürüş Bilgileri (siz istediğinizde sıfırlarsınız)

3. Seçenek bende aldığım günden beri duruyo sifirlamadim uzun yol şehir içi karışık 13.500km yarısı şehir içi tüketim 7.6 şuan (dizel).. diğeri enteresan gerçekten 3/4 saat durması lazım aslında diğer araçlarım da öle olurdu .diğer seçenek yakıt alımı onu kullaniyorum artık ancak o da sıfırlama yapiliyo düğmeye basılı tutunca onu da yeni farkettim..ana km foto çekip yolculuk bittiğinde çıkarma yapacaksınız😂😂yada üçüncü seçenek siz isteyince sıfırlama olanı kullanmak lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder20 -- 25 Kasım 2024; 15:22:21 >
  • tolgao2000 T kullanıcısına yanıt
    Araçta kontrol ettim de evet üçüncü seçenekte ancak ve ancak kullanıcı isteği ile sıfırlanıyor sürüş bilgisi.

Suya sabuna dokunmadan otomatik yapması varken manuel yapmak yine de üzücü. Belki yola çıkarken unutacağım sıfırlamayı sonuçta, günümüz şartlarına uyumlu değil yine de.

• İlk bakım vaktim gelmediği için henüz fiyat teklifi almamıştım ama Mersin kia nin yaptığı bir paylaşım ile öğretmenlere parça ve işçilik indirimi yaptığını görünce hemen işe koyuldum 😄

Adana yi aradım önce ve sıkı durun 12 buçuk gibi daha önce karşılaşmadığım yükseklikte bir rakam verdi, indirim yapmaya da yanaşmadı 🙄

Sonra Mersin den 11 bin dedikleri tutar üzerinden öğretmen indirimi ile 9 bin gibi bir rakama hemen randevu oluşturdum

Buralarda öğretmen olup benim gibi bakıma az süre kalan varsa erken yaptırmaya değer. İndirim Kasım sonuna kadar

• merhabalar aracına çeki demiri taktırran oldu mu? 750 kg altı karavan almayı düşünüyorum daha önce kullanan olduysa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.

• Araca kamera taktıran oldu mu? Kablolar görünmeden nasıl içeriden geçireceğim konusunda destek olabilecek var mı?

• Gurul kullanıcısına yanıt

Benim aracımda ön ve arka kamera var. Viofo a139 duo

Ön kamera kablosu üstten camla döşeme arasından kapı contasına, oradan conta arasından sigorta kutusuna gidiyor.

Arka kamera kablosu aynı şekilde önce cam üstünden döşeme arasına sonra kapıların üstündeki contanın (tutamakların altında kalan conta) içinden bagaj kapısına gidiyor. Orada da conta ve bagaj kapısı plastik döşemesi arasından geçip kameraya bağlanıyor.

Neredeyse hiç kablo görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esatgelmedi -- 27 Kasım 2024; 15:11:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gurul kullanıcısına yanıt

Ben yurt dışından dikiz aynasından paralel usb port çeken bir aparat aldım kullanıyorum sorun yok ama tabi riskli bişey diyemem

garanti mevzu sıkıntı çıkmasın diye yıllık bakıma giderken çıkardım öyle gittim :)

• wixland kullanıcısına yanıt

Yeni makyajlı kasada dahili dash cam var, bence eklenen güzel ve çok geç kalınmış bir özellik. En azından mevcut araçlarda o kısımda bir usb portu olsa o bile yeterliydi. Bende o aparatı amazondan almayı düşünüyorum, dongar harici farklı markalarda var ama fiyat biraz tuzlu. Kamerayı aldım, kuruluma tam karar veremediğim için kaç aydır bekliyor.

• Vanhelsing_ V kullanıcısına yanıt

inş gelirde o özellikler koreliye ABD liye var. Takibimde yeni EV3 var ondan örnek vereyim korede satılanlarda dahili ön -arka kamera kaydını hafıza kartına kendisi alıyor dediğin gibi ama TR gelen GT donanımda yok. Sanırım AB ye gelenlerdede o özellik yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wixland -- 28 Kasım 2024; 0:46:41 >

merhaba, dediğiniz aparatın bir linki var mı acaba, nasıl bir şey. teşekkürler.

Fitcam x mi

• YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU
    YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONUamazon.com
    Dongar Dashcam Power Adapter (10-pin Type H) for Hyundai/Kia. Compatible with Select Models, Ioniq 5, EV6, and More. Connects to Rearview Mirror, Built-in USB Power Source, Easy to Install
    https://www.amazon.com/dp/B09RRSC9XF

uygulaması aşagıdaki video da var

https://www.youtube.com/watch?v=O34w-8zFpS8

videodaki eski kasa sportage ama işlem adımları soket yeri vs aynı

not: otomatik kararan dikiz aynasına sahip modeller ile uyumludur prestij pakete uygun diğer paketleri bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wixland -- 28 Kasım 2024; 21:35:36 >
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.