2025 Şubat ayı düzeltme, 2025 model |
YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (178. sayfa)
-
-
Merhaba,
Garanti sonrasi kavramayı serviste degil de sanayide degistiren varmi, fiyat cok farkediyor mu
Saygilar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kavrama ile ilgili sorun yaşayanlar artıyor sanki. Ben de şüpheleniyorum hafiften. Kalkislarda hafif titreme var gibi hissediyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kaç binde çıkıyor bu sorun ortaya hocam?quote:
Orijinalden alıntı: Bulldog
Kavrama ile ilgili sorun yaşayanlar artıyor sanki. Ben de şüpheleniyorum hafiften. Kalkislarda hafif titreme var gibi hissediyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dostlar Kia Sportage Elegance Konfor Plus paket için güncel fiyat nedir, bayiler en son kaça bırakıyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edebiyatci82 -- 2 Şubat 2025; 22:53:46 >
18 binde şu an. Özellikle Auto hold Kapali olduğu anda kendi hareket etmeye başladığında hissediyorum. Bu zamana kadar yoktu
30bin de ortaya çıktı ben de, ilk fark edildiği yer araç ilk çalıştığında d ye alıp serbest harekete başladığında hissedilir titreme oluyorsa kavrama değişimi gerekecek demektir.
Rejenerasyon sonrası biraz daha düştü yakıt. Benim istanbul içi anlik 12 LT civari aracın genel ortalaması 8.3 LT. İstanbul da çok trafik içinde normaldir herhalde bu değerler
Benim 10bin km ama hala kisma mesafe 11 lt şehir içi trafiksiz sakin kullanım yer yer yelken modlu sürüş bile 8 lt..
Aracı stop edince N konumuna alip kontağı kapatıyorum araç biraz hareket ediyor sizdede durum böyle mi. El freni hemen çekmiyor mu stop edince. Pejoda direk N ye alip stop edince kendi elfreni çekip 3 sn sonra pye otomatik alıyordu.
Pejodaki durum daha iyimiş. Kiada eğimli bir yerde motoru kapatmak için aracın stop tuşuna basarsanız araç hangi viteste olursa olsun (N-D-R) vites P konumuna geçiyor bu sürede eğimin yönüne bağlı olarak araç salınım yapıyor. Bu yüzden eğimli bir yerde park edilecekse ben aracı N konuma alıp manuel el frenini çekiyorum ve ayak frenini serbest bırakıp salınım hareketi sonlandıktan sonra stop ediyorum. Bizim manuel yaptığımız işi pejo otomatik yapıyor.
-
Ön arka difüzör set yaptırmak istiyorum. İnternetten alsam kendim montaj yapabilirmiyim acaba. Yaptıran arkadaşlar memnun mu?
aynı şekilde, ben de 508'den geçtim orada çok net bir güven hissi vardı bu hususta. kia'da hatta algılayamadım uzun süre ben mi basmalıyım tuşa gibisinden bir düşünceye girdim.
-
bende 508den geçtim bu el freni ve bagaja alışamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X