Şimdi Ara

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (178. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.555
Cevap
143
Favori
246.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
Giriş

2025 Şubat ayı düzeltme,

2025 model

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU
  • Merhaba,
    Garanti sonrasi kavramayı serviste degil de sanayide degistiren varmi, fiyat cok farkediyor mu
    Saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deepchip D kullanıcısına yanıt
    Kavrama ile ilgili sorun yaşayanlar artıyor sanki. Ben de şüpheleniyorum hafiften. Kalkislarda hafif titreme var gibi hissediyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bulldog

Kavrama ile ilgili sorun yaşayanlar artıyor sanki. Ben de şüpheleniyorum hafiften. Kalkislarda hafif titreme var gibi hissediyorum
    Kaç binde çıkıyor bu sorun ortaya hocam?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dostlar Kia Sportage Elegance Konfor Plus paket için güncel fiyat nedir, bayiler en son kaça bırakıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edebiyatci82 -- 2 Şubat 2025; 22:53:46 >
  • PVH kullanıcısına yanıt
    18 binde şu an. Özellikle Auto hold Kapali olduğu anda kendi hareket etmeye başladığında hissediyorum. Bu zamana kadar yoktu

• PVH kullanıcısına yanıt

30bin de ortaya çıktı ben de, ilk fark edildiği yer araç ilk çalıştığında d ye alıp serbest harekete başladığında hissedilir titreme oluyorsa kavrama değişimi gerekecek demektir.

• free men F kullanıcısına yanıt

Rejenerasyon sonrası biraz daha düştü yakıt. Benim istanbul içi anlik 12 LT civari aracın genel ortalaması 8.3 LT. İstanbul da çok trafik içinde normaldir herhalde bu değerler

• Benim 10bin km ama hala kisma mesafe 11 lt şehir içi trafiksiz sakin kullanım yer yer yelken modlu sürüş bile 8 lt..

• Aracı stop edince N konumuna alip kontağı kapatıyorum araç biraz hareket ediyor sizdede durum böyle mi. El freni hemen çekmiyor mu stop edince. Pejoda direk N ye alip stop edince kendi elfreni çekip 3 sn sonra pye otomatik alıyordu.

• vampirelf kullanıcısına yanıt

Pejodaki durum daha iyimiş. Kiada eğimli bir yerde motoru kapatmak için aracın stop tuşuna basarsanız araç hangi viteste olursa olsun (N-D-R) vites P konumuna geçiyor bu sürede eğimin yönüne bağlı olarak araç salınım yapıyor. Bu yüzden eğimli bir yerde park edilecekse ben aracı N konuma alıp manuel el frenini çekiyorum ve ayak frenini serbest bırakıp salınım hareketi sonlandıktan sonra stop ediyorum. Bizim manuel yaptığımız işi pejo otomatik yapıyor. 

• Ön arka difüzör set yaptırmak istiyorum. İnternetten alsam kendim montaj yapabilirmiyim acaba. Yaptıran arkadaşlar memnun mu?

• vampirelf kullanıcısına yanıt

aynı şekilde, ben de 508'den geçtim orada çok net bir güven hissi vardı bu hususta. kia'da hatta algılayamadım uzun süre ben mi basmalıyım tuşa gibisinden bir düşünceye girdim.

• free33 kullanıcısına yanıt

bende 508den geçtim bu el freni ve bagaja alışamadım

• 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.