Şimdi Ara

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (189. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Murat 616 , Murat 616
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil
5 sn
3.785
Cevap
150
Favori
259.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Maalesef ben bulamadım platformlardada bulana rastlamadım araç stop edilince sil baştan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sel_bay S kullanıcısına yanıt
    Sil baştan aynı şekilde yapmak gerek. Ben de görmedim forumlarda falan. Avrupada mesela kar modu var kia connectler açık ne güzel beeeeğ

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gladiator947 kullanıcısına yanıt

Çok haklısınız bu modlarında olması lazım yanılmıyorsam kar, çamur modu falan bu seneye kadar bizdede satılan tam hibrit versiyonlarda vardı(prestij smarttı herhalde)

• Anniversary edition A kullanıcısına yanıt
    4x4 full pakette var mı acaba merka ettim. Bizim normal 1.6lar orta paket tamam anladıkta insan bekliyor ya :)

Maalesef yok benimki 4x4 sadece bahsettiğim tam hibritlerde vardı.

Birde benimki 30.yıl özel serisi 4x4,harman kardon var, ama bu özellik yok.

Çok enteresan.
    Ben balkanlardayım. 4x2 normal 180 bg benzinli model var. Hangi modda bırakırsam o modda devam ediyor. Hiç eko kullanmıyorum, kendi de geçmiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BackConnect kullanıcısına yanıt

Acaba bu durum profile oluşturmada falan bir etken mi bilmiyorum kurulum yaparken herhangi özel bir ayar gerekmedi sadece profile isim yazdık bayide.

onun dışında profilde ayar yapıp kapayınca ve açılınca kaldığı yerden mi devam ediyor bilemedim.

• Mild hybrid modeller her çalıştırmada Eco modda çalışıyor. Benzinli olanlar ise son bıraktığınız mooddan devam ediyor.

• esatgelmedi kullanıcısına yanıt

O zaman size güzel bir soru sorayım. Profil oluşturmamız neye yarıyor ?

Yurtdışında kia connect bağlantısı, cep no gibi bilgileri profil içerisine girebiliyorsunuz. Hatta digital key de yanlış hatırlamıyorsam vardı.

Ama kia connect bizde kapalı olduğu için mi o kısımları görmüyoruz onu bilmiyorum. Profilde ayarlar vs olması gerekmiyor mu normalde? Yani profil deişince tüm ayarlarımız o sürücü profiline göre düzelmesi gerekmez mi ?

Profil oluşturmanız: bağlı Bluetooth cihazının değişmesi, ekran teması, eğer kişiselleştirilmişse ambiyans aydınlatma, koltuk ayarı, (bazılarına dikkat etmedim emin değilim)denemedim ama belki favori radyo kanalları vb. değişikliklere yarıyor.

İnternet gerketiren uzaktan bağlantılı KIA connect özellikleri Türkiye ye gelen araçlarda devre dışı.

Bence sürüş modları profil ayarlarından bağımsız olarak aracın mild hybrid olmasından dolayı Eco ya dönüyor. Profile bağlı olsa güzel olurdu aslında.

Yani aslında mild hybridin bi numarası yok ama eco modda tasarruf yaptığınızı zannedin gibisine..

İnşaallah güzel soruya yakışır bir cevap olmuştur.🙂

• esatgelmedi kullanıcısına yanıt
    Evet doğrudur hocam teşekkürler açıklayıcı bilgi oldu. Bende sadece auto hold sabit aktif olarak geliyor. Startstop olmadı. Dediğiniz gibi hafızalı koltuklar varsa profile bağlıysa onlarda eski haline veya varsayılana dönüyor olabilir

Rica ederim 🙂

• YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatfaz

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU

Sorunu çözen oldu mu acaba?

• serhatfaz S kullanıcısına yanıt

Son 20 gündür platformlarda bu şikayet çok artmaya başladı havaların soğuması ekzos sisteminin yeterince ısınmaması aracın eko modda ve devirsiz kullanılması gibi sonuçlar yazan oldu kimi 30 dk manuel sport modda 3000-3500 devirde sürmeyle geçirdiğini kimisi başaramadığını serviste regenerasyon yaptırdığını yazıyor.

• Serviste bugün işlem tamamlandı.Kısa mesafe sürüşlerde tekrarlayabileceği ara sıra boş zamanda yola çıkıp arabayı bağırtın önerisinde bulunuldu:))

• tektek19 T kullanıcısına yanıt

Ben bu belayı yaşamamak için 1-1.5 litre fazla yakmayı göze aldım aracı sürekli sport modda kullanıyorum vites geçişleri devirli oluyor, şimdilik bir sıkıntı çıkmadı araç 2023 model.

• 2024 elagans konfor Plus larda malum deri koltuk yok. Bu paketi kullanıp da deri koltuk kılıfı taktıran oldu mu acaba?

• Anniversary edition A kullanıcısına yanıt
    Bizde genelde kısa mesafe normal modda kullanıyoruz.Ama arada gerekiyor galiba sport a alıcaz:)

• 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.