Bildirim
YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (2. sayfa)
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
15 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü, 3 Mobil
Giriş
-
-
25 km/h alti ve 100 km/h uzeri ortalama hizlarda tuketim verileri paylasabilirseniz sevinirim 👍🏻
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trexin -- 20 Ekim 2022; 22:18:42 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
ortalama 100 km/sa hız ile 300 km yol yaptım.bazen yavaşlamalar ve durmalar oldu ama %90 ında hız 90-100 dü 300 km sonunda 4,9 gösterdi.Ben bu resmi yolun ortasında çekmiştim.Bence yakıt C suv bir araç için çok iyi.Ayrıca benim eski aracım Tucson olduğu için ona göre çok memnunum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr112 -- 20 Ekim 2022; 23:26:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şanzıman ile ilgili tecrübeleriniz nasıl? Yoğun trafikte çift kavramaya uygun sürüş metoduna dikkat ediyor musunuz? Dur kalk trafikte mesela 1 metre ilerleyip durulacak anlarda, ayağınızı frenden çektiğinizde benzinli motor devreye giriyor mu yoksa mild hibritin elektrikli motoru yürütüyor mu arabayı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar, zor soru! Ben yoğun trafikte dikkat etmiyorum dediğiniz gibi.
Ayağımızı gazdan komple çekince hibrit motor devreye giriyor herhalde çünkü seyir modu resmi çıkıyor.Hangi motorun devrede olduğunu araç içinden duymak imkansız zaten.Ancak göstergelerden anlaşılabilir.Gaza basınca da hibrit motor
benzinli motora yardım ediyor galiba çünkü önümüzde başka bir göstergeden bunu görebiliyoruz.Yani hibrit motor hızlanırken veya gazdan ayağı çekince devrede sanırım.Yanlışım varsa diğer arkadaşlar düzeltsinler.
Hibrit motor aracı yürütmüyor. Çalışma prensibi aracın ilk kalkışında benzinli motora yardım etmesi ve yolda ayağınızı çektiğinizde sailing mode yani yelken modu ile çok daha uzun sürede hızdan düşmesini sağlıyor ve yoluna devam ediyor.
Çok fazla trafikte kaldım ama şanzımanda herhangi bir problem ile karşılaşmadım. Vites geçişleri sarsıntısız ve hissedilmiyor. Araçta motor sesini duyabilmek için motor sesi özelliğini aktif etmek zorunda kaldım. O kadar yalnızsınız araçta
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkese iyi forumlar,
GT line versiyonu satışa çıkmış mı acaba?
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim zira MT leri ne sorarsak bilmiyorum diyor.
Fiyat listesinde gt line olarak yok.Daha henüz yok herhalde. Benim konuştuğum bayilerde de adı hiç geçmedi.Ama yakında gelir.
Bir haftadır sosyal medya hesaplarından yenilik başlığı altında GT line paylaşıyor Kia Türkiye fakat ne genel müdürlükleri ne de bayiler herşeyden bi haber...
GT line da fragmanı izliyoruz daha film başlamadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr112 -- 23 Ekim 2022; 17:26:10 >
O filmi bekliyorum vallahi 🙏
benzinli olan modelde acaba kronikleşebilecek bir arıza durumu ilerde yaşanma durumu olabilir mi ? adblue arızasında bunu yaşamış bir 3008 kullanıcısı olarak artık ilgilendiğim her araca bu gözle bakar oldum .
mesela hbritle aküsünün ömrü ve bunun maliyeti ile ilgili net bir bilgi var mı acaba ?
-
Selamlar kronikleşebilecek bir sorun olup olmayacağını zaman gösterecek.Zaten 5 yıl garantideyiz.Şu ana kadar bir sorun yaşamadık.Servise gidersem hibrit aküyü bir sorarız
Dediğiniz gibi biz de prestige pakete karar verdik ama içinin bej olmasını istediğimiz için henüz bu opsiyonda bir araç bulamadık bayilerde. Kasım ayında gelecek araçlara bakacağız artık. Umarım kasımda zam gelmez🙏
-
Bu motor sesi ozelligi nedir? Var mi ekran gorseli?
Sadece harman kardon olan modellerde var sanirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trexin -- 25 Ekim 2022; 15:39:39 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X