< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2022 Opel Astra Türkiye'de: İşte yeni kasa Astra fiyatı ve özellikleri (4. sayfa)

-
-
130 hb arabaya 1 milyon
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bu arac Saf Alman diye biliyorum..Alman Muhendislerince Almanya' da tasarlandi...Butun ar-ge calismalari da Almanya'ya da yapildi..Haberi gecmisti..Sadece Motor sanziman ve Dokunmatik ekran PSA grubunun diye biliyorum..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz da Konfora verilmis Sert Şasi..Astra K zaten Bayagi sert aracti..Feragat ederek Konfora yonelmisler biraz ama virajlar da Vs yine iyiymis Astra..
Evet psa çatısı altına girsede Opel de işler anlattığınız gibi ilerliyor
Grandland yine aynı şekilde
Ama insignia mesela hala meçhul
Büyük ihtimalle devam etmeyeceği konuşuluyor
Psa olayı olmasaydı insignia olayı bu şekilde olurmuydu ?
Mazisinde yıllarca D sınıfına araç üretmiş , Senator ile E sınıfına ( F sınıfı olarakta geçer kaynaklarda ) araç üretmiş Opel , insigniaya devam etmezmiydi ? Bence ederdi bu durumlarda üzüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 5 Eylül 2022; 20:47:47 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Böyle agresif bir tasarima en az 250hp 2.0T bir motor yakisir bence.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Opel zaten kötü gidiyordu. Battı batacak deniyordu. Yeni modeller gecikiyordu. Corsa astra 10 sene kasa değişmedi. Gm altında da kalsa insignia biterdi çünkü o segment bitiyor. Passat bitti, avensis bitti, Mondeo bitti, C5 bitti, talisman bitti. Insignia da çok satan bir model değildi. Her türlü biterdi.
biz mitsubishi colttan devam ^^ bu fiyatların yarısına 2 sene önce izmirde 3+1 ev alınıyodu
-
Tasarım gerçekten güzel.
Astra H kasadan sonra ilk kez tasarımı başardı diyorum. J yumurta gibiydi, her yeri yuvarlak bence iğrenç.
K kasada anladılar yanlış yaptıklarını ancak kafalar karışmıştı bir kere, odaklanamadılar.
L 'de en iyi zamanlarımıza dönüş yapmalıyız demişler, kaputtaki düz çizgi H kasaya gönderme. Zaten tüm tarih boyunca Golf'ü geride bırakan tek Astra H kasa olmuştur.
Volkswagen, baş tasarımcı Murat Günak'ı yolladı hatta bu yenilgiden sonra.
Fiyat yüksek. Opel 90'ların sonu 2000'lerin başındaki kadar güçlü değil artık, marka algısı da geride kalmış durumda bir miktar.
İnsanlar VW'nin daha iyi ikinci eli olduğunun farkında, ayrıca kullanırken de yeterli kaliteyi fazlasıyla buluyorlar.
Bir araba Golf ile aynı para ise Golf alınır diyorum. Muadili araba Golf'ten pahalıysa zaten Golf alınır bana kalırsa.
308'in daha ucuza geleceğini düşünüyorum. Açıkçası karmaşık tasarımıyla daha gelmeden eskidi benim gözümde.
Astra temiz tasarımı ve marka algısı ile benim için 308'in daha önünde.
Peugeot 3008 ile atılım yaptı ama milleti de önceki arabaları ile sağlam süründürmüştü. Benim için halen kötü bir Fransız markası.
-
1.6 180 hp hybridleri var. 308 in 1.6 225 hp hybridleri var bu saçma sapan vergi sistemi olmasa Türkiye'ye gelir rahat rahat ucuza binerdik.
-
Bence biraz abartıyorsunuz. Eski model astradan çok daha modern ve yakışıklı duruyor.
Hali hazırda arabası olan biri üstüne biraz ekleyerek alabilir. Ama hiç arabası olmayan bahtsızların alabilmesi zor. Ev kredisi falan çekmek gerekir.
Burda Ford mu daha rijit oluyor Chevrolet mi ? Tam anlayamadım için soruyorum
Baz donanımı baya dolu geldi bana, 664'e iyi gibi siz ne diyorsunuz millet?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Chevrolet daha rijit. Ford'un g*tu, başı ayrı oynamış baksana
-
Direksiyon dışında güzel olmuş fiyatta piyasa göre normal araçlar arasında çok kalite -fiyat farkı kalmadı .Golf'ünde eski üstünlüğü kalmadı .Astra-Focus- Golf hepsinin fiyatı üç -aşağı beş yukarı aynı .Yüksek beygir isteyenleri bu forumda çok duyuyorum ama gerçek hayatta çok az insan alıyor .İkinci elde Astra 1.6 turbıo 225 beygir iki tane var .Focus 1.6 Sti 185 beygir Hatcback 4-5 tane var .Golf R ler Civic Typler da çok az .Zaten şu an her gelen araç satılıyor .Bir iki hafatya kalmaz tüm araçlar satılır.
-
Çok çok az getirirlerse ellerindekileri satar ancak.
Bu fiyatlarla bu araba satmaz, bence çok net bu.
Piyasa öldü zaten. Ya yeniden kur rallisi olacak ya da uzun bir süre zam yapmayıp bekleyecek ve bir yerden sonra mantıklı hale gelecek fiyatlar, ancak o zaman satmaya başlar. Millet zaten Suv'a dönmüş.
Herkesin suv almak istediği bir dönemde bir hatchback için çok yüksek fiyatlar. Fiat Egea Hatcback1.5 T4 Hibrit 130 HP AT Urban Otomatik Elektrikli-Benzinli araç 680.000 tl. Hibrit otomatik vites fiyatına manuel benzinli satıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X