|
2022 Opel Astra Türkiye'de: İşte yeni kasa Astra fiyatı ve özellikleri
-
-
Ülkeye bak arabalara teleskopla bakıyoruz artık
-
Fiyatlar bir PSA, pardon Stelliance klasiği olarak yüksek belirlenmiş. Normal şartlarda liste fiyatının oldukça altına alınabilirlerdi fakat, güncel piyasada gerçek satış fiyatları birkaç aya oturacaktır. Başlarda talep olmazsa, 894 bin TL ile Audi A3 fiyatına satılan GS Line donanım 810-820'lere doğru yelken açabilir.
-
Tipi hoş olmuş Camaro’ya benziyor. Donanıma detaylı bakmak lazım ama iyi duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 5 Eylül 2022; 1:2:31 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam 1,6 turbo 180 hp modelinin 38 bin birime satıldığı dünyada 1,2 arabanın 900 bin birim üzeri fiyatı var detaylı bakmak diyorsun. ölmüşüz ağlayanımız yok bu ne çilesizlik. maaşına zam yaptılar anlaşılan yoksa bu durum başka şekilde açıklanamaz
-
"torsiyonel sertlik" hah! Vauv!
-
ön taraf camaro ile passat karışımı gibi bişi olmuş ama güzel.
-
Arka taraf daha çok zıplıyor demek ki.
-
1.6 motor astra bile daha az yakıyor eski arabalarda bu araba niye bu kadar fazla yakıyor 1.2 motor ile?
-
k kasadan sonra tamamen kutuya dönüşmüş önden beğendim fakat arkası facia.. j kasa hala gözümde en güzel kasa olarak duruyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ah ulan psa ne zaman şu arabaları bağımsız arka süspansiyon ve viraj denge çubukları ile destekleyecek acaba yıllardır zıp zıp torsiyonla devam
-
ev mi alıyoruz araba mı
-
Yol tutuşu 308 kadar iyi olacaktır. Torsiyon olması yol tutuşu kötü olacağı anlamına gelmez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Golf 1.0 TSI 110 PS Impression Manuel : 599,900 TL
Opel Astra Edition 1.2 Manuel : 668,900 TL
söyleyeceklerim bu kadar
-
Manuel golfun bile satilmadigi yerde bu paraya manuel getirmezler bence. Liste fiyatiyla kalir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.6 Motor nasıl daha az yakıyormuş çok merak ettim?
-
Ben fiyat açısından değerlendirmedim ki segmentine göre donanımını yazdım.
Ona bakarsanız 1 litre süt 20 TL
Doğalgaza ve elektriğe daha geçen gün %20 zam geldi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Golfün fiyatı önceki ay 625bindi. Geçen ay indirim yaptılar. Son zamanlarda indirim yapılan tek model olabilir. Muhtemelen stok fazlası var.
Manuel üzerinden gitmek doğru değil. Şu an ülkede satılan araçların %80e yakını otomatik. c-hb sınıfında özellikle manuel alan pek yoktur. astra gs- golf r-line kıyaslayınca da ibre astraya kayıyor.
Daha uygun olmalıydı bence. Bu fiyatlara kim neden astra alsın? Unutulmaya başlanmış, ikinci eli, donanım paketleri hoşaf olmuş bir model.
-
1 Milyon TL ye Opel Astra! İşte yeni Türkiye.
-
Ne bekliyorsunuz sizin paranızın dünyada bir değeri bir itibari mi var ? Üstünde sayı ve rakamlar yazan renkli bir kağıt parçası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ülkeye bak arabalara teleskopla bakıyoruz artık
|
Golf 1.0 TSI 110 PS Impression Manuel : 599,900 TL Opel Astra Edition 1.2 Manuel : 668,900 TL söyleyeceklerim bu kadar |
Fiyatlar bir PSA, pardon Stelliance klasiği olarak yüksek belirlenmiş. Normal şartlarda liste fiyatının oldukça altına alınabilirlerdi fakat, güncel piyasada gerçek satış fiyatları birkaç aya oturacaktır. Başlarda talep olmazsa, 894 bin TL ile Audi A3 fiyatına satılan GS Line donanım 810-820'lere doğru yelken açabilir. |
Siyası hususa cevap veremem ancak streetview'de Avrupa ve İngiltere'de küçük sınıf araçların yoğun olma sebebi otomobilin statü sembolü olmaması ve doymuşluktur. Araçların daracık yollara ve karmaşık şehirlere olan uygunluğudur. 80 yaşında adam 30 yaşında Pejoya Volkswagene biner ama trilyonluktur. Belki klasik bir 911'i, Alfa Romeo spider'ı, Toyota 2000GTsi vardır, sen sokakta görmezsin onları, etkinlik yaparlar orada çıkarırlar araçları. Batıda yaşayan ihtiyarlar isteseler kralını alırlar sıfır arabanın ama almazlar. Yepisyeni S class'ları 760i'leri türkler alır, araplar alır, eli para görmüş arnavutlar alır. Yaldır yaldır da memleketlerine gelir, komşusuna amcasına artistlik yaparlar ama kuzeni de dönerken yapışmasın diye sürünüyoruz ayağı çekerler. Elin gavuru memleketine gidip bunu yapamaz. Çünkü kimse alacağı arabaya sümük atmaz lüks sıfır arabanın kıymeti yoktur. İstersen Q7 Range X5 blmemne al, Golf ile farkı yoktur, her statüden insan hepsine binebilir. Ancak özel otomobiller kıymetlidir böyle alım gücü yüksek, ağız tadına sahip ülkelerde. Türkiye ile Batıyı otomotiv ekseninde kıyaslamak imkansızdır bu sebeplerle. |
Golfün fiyatı önceki ay 625bindi. Geçen ay indirim yaptılar. Son zamanlarda indirim yapılan tek model olabilir. Muhtemelen stok fazlası var. Manuel üzerinden gitmek doğru değil. Şu an ülkede satılan araçların %80e yakını otomatik. c-hb sınıfında özellikle manuel alan pek yoktur. astra gs- golf r-line kıyaslayınca da ibre astraya kayıyor. Daha uygun olmalıydı bence. Bu fiyatlara kim neden astra alsın? Unutulmaya başlanmış, ikinci eli, donanım paketleri hoşaf olmuş bir model. |
Memlekete mi devlet baktı ? Hadi ordan ya. Gördüğünüzü de mi algılayamıyorsunuz ? IBAN Numaraları paylaşılıp vatandaşın cebindeki 3 kuruşa da göz dikildi. Senelerce ödediğimiz işsizlik maaşı primleri, yani kendi cebimizden bizzat alınan paralarımız geri ödendi bize. O sırada enflasyonun, döviz kurlarının, ekonominin anasını ağlattılar. |
20 Yılda gelinen nokta işte tam Budur. Şu Fiyatlara bakın..
Ne demişler Di. Başkanlık sistemi ile Uçacaktık.. Şahlanacaktık... Herşey ortada... Kararsız Seçmen Z Kuşağı gençler iyi görün bu Zihniyeti.. 2023 SEÇİMLERİ TÜRKİYE İÇİN KADER'DİR VE SON ŞANSTIR..... |
Tasarım gerçekten güzel. Astra H kasadan sonra ilk kez tasarımı başardı diyorum. J yumurta gibiydi, her yeri yuvarlak bence iğrenç. K kasada anladılar yanlış yaptıklarını ancak kafalar karışmıştı bir kere, odaklanamadılar. L 'de en iyi zamanlarımıza dönüş yapmalıyız demişler, kaputtaki düz çizgi H kasaya gönderme. Zaten tüm tarih boyunca Golf'ü geride bırakan tek Astra H kasa olmuştur. Volkswagen, baş tasarımcı Murat Günak'ı yolladı hatta bu yenilgiden sonra. Fiyat yüksek. Opel 90'ların sonu 2000'lerin başındaki kadar güçlü değil artık, marka algısı da geride kalmış durumda bir miktar. İnsanlar VW'nin daha iyi ikinci eli olduğunun farkında, ayrıca kullanırken de yeterli kaliteyi fazlasıyla buluyorlar. Bir araba Golf ile aynı para ise Golf alınır diyorum. Muadili araba Golf'ten pahalıysa zaten Golf alınır bana kalırsa. 308'in daha ucuza geleceğini düşünüyorum. Açıkçası karmaşık tasarımıyla daha gelmeden eskidi benim gözümde. Astra temiz tasarımı ve marka algısı ile benim için 308'in daha önünde. Peugeot 3008 ile atılım yaptı ama milleti de önceki arabaları ile sağlam süründürmüştü. Benim için halen kötü bir Fransız markası. |
Hali hazırda arabası olan biri üstüne biraz ekleyerek alabilir. Ama hiç arabası olmayan bahtsızların alabilmesi zor. Ev kredisi falan çekmek gerekir. |
Benzer içerikler
- telegram çeviri
- instagram beğendiğim gönderileri görme
- mobil imza nasıl alınır
- instagram hdr kapatma
- instagram abonelere özel görme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X