|
2022 Renault Austral'in kamuflajlı görselleri paylaşıldı
-
-
Renault da bu isimlerle ilgili kafa karışıklığı ne zaman biter acaba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1 milyon hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
versinler bana gebze tuzla dilovası kuzey marmara falan , bozup veririm 6 ayda bütün sorunları görürler
-
Renault ve Fiat'in doğru düzgün C SUV satamamasina çok şaşırıyorum. Kadjar pek talep görmedi belki bu araç ile işler değişir.
Renault ve Fiat kadar model devamlılığı olmayan marka yok. Habire isim değiştirip duruyorlar. İstikrarlı gidin yahu
Renaultun klasik taktiği. Megane deli dehşet güzel ve tutan bir araçtı, Megane 3’te içine edip Fluence’yi çıkardılar sonra baktılar o da tipsiz mipsiz bişey oldu çalışıp güzel bi tasarım yapıp adına da Megane dedikler sattılar arabayı. Gene aynı taktiği yapacak..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Renault sağlam tasarımlarla geliyor. Önce Megane e tech şimdide Austral…Bunda daha önce Peugeot’ ya seviye atlatan Gilles Vidal’ in etkisi büyük. Adam Renault’ ya da seviye atlatacak gibi.
Aslında eskiden çok tutarlıydı bu konuda Renault, daha sonradan dediğiniz gibi sapıttılar. Bir VW, Opel değil
-
Sürekli yeni isim altında araç çıkarıyorlar. Hiç biri de tutmuyor. Megane ve clio dışında Reno'nun piyasada tutan aracı yok. 2 sene sonra buna da başka isim verirler.
-
Kısa vadeli araç yapıyo renault
Latıtude
Talısman gibi bi süre idare etsin der gibi
-
Aracın güzelliği kötülüğü tartışılabilir ama isim değişikliği kesinlikle hata ve ayıp. Çok problemli bir araç ortaya çıkmadıkça isim değiştirmek doğru değil.
-
Kadjar sınıfının en kötülerinden olabilir. Gereksiz kazulet çirkin bir modeldi. Adı da bir o kadar irrite ediyordu.
Kaslı duruyor.
Renault biraz toggu kıskanmış gibi duruyor.
Eyyy renault ne kadar çabalarsan çabala halkımızın 40 milyonuda togga binecek.
fluence çirkin olabilir ancak megane 3 ler bence tasarım olarak güzeldi gayette rağbet gördü hala ikinci elde görüyor özellikle dolu paket gt line makyajlı megane 3 ler günümüzde bile baktırır
-
reno yine birbirine benzeyen araçlar çıkarmaya başladı...
-
Allah cc olmayanada nasip etsin 2020 captur icon 1.3tce 155bg sahibiyim 7.200 km oldu çok memnunum 6 6.5 lt arası çok kollamamama rağmen rahat rahat geziyorum 3 çocuğum var boyut olarakta yeterli geliyor bana koltuk aralari fazla fazla yeterli daha iyisi size nasip olsun inşallah
.
-
Renault'da uzun süredir Clio ve Megane dışında model tutturamıyor, yeni imaj için zırt pırt diğer segmentlerdeki model isimlerini değiştiriyor...
Laguna - Latitude - Talisman gibisinden...
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Renault da bu isimlerle ilgili kafa karışıklığı ne zaman biter acaba
|
versinler bana gebze tuzla dilovası kuzey marmara falan , bozup veririm 6 ayda bütün sorunları görürler |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X