Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bluemoon , koray swıss Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.045
Cevap
201
Favori
405.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
72. Sırada  bugün en iyi #72
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam hiç Pc bağlamadım.

Sorunum sadece Xbox’da görüntünün anlık gidip gelmesiydi. Kablodan sonra başıma gelmedi çok şükür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pocemonmutlu kullanıcısına yanıt

Ben bir fark göremedim. Renkler bir tık daha parlak ama sanki doğallık bozulmuş gibi geldi.

Bir de üstüne mat panel ve fiyat avantajı S95C'yi daha alınası bir model yapıyor.

S95D modelinde 3.nesil QD-OLED panel mi kullanılıyor acaba?

• s95d lg gibi daha gerçeğe yakın doğal renkler vermiş.dediğin doğallık bozulması tam tersi : ) samsunglarda red kısmı sonuna kadar açılmış gibi oluyor.Mat panel konusunda eksi avantajıda var tabii.parlak panele alışan zorlanacaktır bir süre.

• 95D 3. Nesil panel, 90D ler ise 2.nesil qd oled yada woled olarak satılıyormuş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkese selamlar. S95b kullananlara bir sorum olacaktı, hiç ekran yanması oluşan oldu mu. Benim alalı 1.5 sene oldu ancak şimdiden yanık oluştu servisi çağıracağım. Başına gelen varsa servisin tutumu nasıl bir bilgi alayım dedim

• axXxo kullanıcısına yanıt

Günlük ortalama kaç saat açıktı ve ağırlıklı ne için kullanıyordunuz hocam tv yi.

• Dark matter D kullanıcısına yanıt

Standart kullanım hocam, gündüz cocuklar youtube felan acıyor akşam normal tv kanalları gece de ps5 ile kullanım, ama öyle aşırı fazla bir kullanım yoktu yada sabit kanal kalmıyordu, yanıkta logo yanığı değil değişik bir şekil anlamadım gitti.

Eski lg oled 4 sene sonra yanıklar başlamıştı bu 1 sene zor çıkardı valla.

lg w-oled ler yanma konusunda samsung qd-oled e göre daha uzun ömürlü.umarım sorun çıkarmaz servis.geçmiş olsun.

Ekran yanığı olmayabilir hocam, manual pixel refresh denediniz mi?

• saitates kullanıcısına yanıt

65-77" QD, 83" WO. SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

• SAVIAR kullanıcısına yanıt
    65-77 2. Nesil mi peki?

• saitates kullanıcısına yanıt

77" 2. nesil, 65" de ise şans işi hocam.

2024 üretimli 90c 95c 90d 2. nesil paneller diye biliyorum. 90d de panel çeşidide farklı, hem qd hem woled karışık. Ülkelere göreni değişiyor bunun hakkında fikrim yok.

• s95b panelleri 1. nesilmiydi?

2 3 kere denedim hocam geçmiyor ekranın alt kısımları solda ortada ve sağda parça parça var fotoda biraz zor görülüyor ancak yine belli oluyor

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dark matter D kullanıcısına yanıt

İnşallah hocam tüketici hakem heyetiyle uğraşmaktan yoruldum tekrar dava açmakla uğraşmak istemiyorum, lg'i ilk aldığımda bulutlanma vardı direk değişim vermişti bakalım samsung nasıl bir yol izleyecek sonucu buraya yazarım.

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt

First-gen

Çok geçmiş olsun. İlk nesil panellerde maalesef böyle bir sorun var. Samsung servisleri genelde tüketiciyi üzmüyor.

Zaten sizi genel müdürlükten arayacaklar. Panel değişimi yapmazlar büyük ihtimalle S95D teklif edecekler.

Peki S95D 3.nesil miydi?

Bu arada görüntü kopma problemlerini yazdık çizdik; üstüne amazon'daki indirimli fiber HDMI kabloyu görünce 6 ft. olan kabloyu aldım. SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

• Bir kaç yerde üçüncü nesil panel olduğunu okudum fakat kesin bilgiyi resmî kaynaklardan teyit etmek gerek.

Bende sipariş vereyim atv için ne olur ne olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 7 Haziran 2024; 17:8:47 >
  • 
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.