< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (413. sayfa)

-
-
Müşteri hizmetleri bu detayı bilmez.
Girer resmi sitesine bakar Oled yazıyor ise Oled der bu kadar.
Zaten ürün tanımlaması Oled, panel tipi Qd veya Woled. Bunu müşteri hizmetleri ne bilsin.
Siz gereksiz sinirlenmişsiniz
LG sitesine bakın oradaki modellerin tanıtım bilgiside Oled diye yazar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 11 Nisan 2025; 11:34:9 > -
Müşteri hizmetlerinde çalışanlar asgari ücretli garibanlar bilmezler bilmek de istemezler hocam boşuna sinirlenme. Her konuda bu böyle.. Otomobil bayisine gidiyosun araba almaya, satıcı arabayla ilgili senden daha az biliyor oluyo genelde. Bu 50 yıl geçse de değişmez. Ben de eskiden kızardım ama kabullendim artık.
-
Bu tarz durumları olanlar eve sigorta yaptırsın. Eşyalarla birlike her şeyi karşılıyor kırılma vs durumunda.
-
Artık LG Samsung'la mat ekran konusunda dalga geçer oldu.
USA sitede açık açık belirtmiş. Parlaklığı G4'ten %45 artırdım, üstüne yansıma önleyici kullandım. Yansıma yapmadığımı da sertifikalandırdım diyor.
-
Samsung hak ediyor, sen git yenilikçi QD-OLED teknolojisiyle panel geliştir ama sonra contrastı mahveden klasik mat panelin ardına hapset.
-
Samsung her konuda böyle. Sürekli bir şeyler deniyor. Ama denediği şeyler çok riskli. Genellikle de beğenilmiyor zaten..
-
Merhaba hocam 77s95c aldım ben sırf daha parlak ol asından dolayı mat ekra ı beğenmedim.Alırken hatta lg g4 serisi ile arasında kaömıştım.Lg ile 86 inç tvde sıkıntk yaşadığımdan lg firmasını tercih etmemiştim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar qn800d ile qn900d arasında çok büyük fatk var mı aradaki fiyat için değer mi?şuan 77s95cde pcide 4k 1t44 hz pci oyunları oynuyorum diğet oda için 2 model arasında kaldım
Qd-Oled doğru karar güle güle kullanın
Bende çok memnunum 95c'den.
-
Lg G4’te S95C’de harika televizyonlar.
1 buçuk senedir 65S95C kullanıyorum çok memnunum.
Güle güle kullanın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görmez -- 11 Nisan 2025; 20:29:44 >
S95F’in Rtings incelemesini merak ediyorum. Panel olarak çok başarılı olduğu söyleniyor.
Lg tandem Oled’e geçti, Samsung da benzer bir teknoloji yapmış gibi.
S25 Ultra’daki yansıma önleyici ekran gayet hoş. Benzer teknoloji varsa iyi iş çıkarabilir.
QD-Oled gibi bir teknoloji var ellerinde.
LG g5 mi bu özelliklere sahip? Yoksa G4 te de var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Daha önce sigorta yaptırıp parasını alan oldu mu? Ne kadarını ödüyor hiç bilmiyorum eskiden uygundu ama sigortanın da fiyatı yükseldi diye duydum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkür ederim hepimiz iyi günlerde kullanalım.Lg servisi baya sıkıntılı bir daha Lg almam sanırım yoksa brn parlak ekran seviyorum lg g4 daha hoşuma gitmişti baya nit değeri yüksek oled tv
Lg G4 S95D’den daha parlak ama renk doygunluğunda S95D QD-Oled olduğundan daha iyi.
LG G5 G4’ten yüzde 45 daha parlak ve renk doygunluğu daha iyi deniyor.
Rtings incelemelerini bekliyoruz bakalım.
65 G4 şu an 81.000 lira, 65 G5 minimum 130.000 liradan çıksa aradaki fark asla değmez…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 12 Nisan 2025; 0:41:54 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet hocam.
S95C LG G4’ten renk doygunluğu olarak daha iyi. Lg WOLED teknolojisiyle genel olarak daha parlak.
Birbirlerine çok yakın.
Samsung servislerini de beğenmiyorum. Benim televizyonu yamuk monte etmişlerdi.
Ama genel olarak haklısınız Samsung televizyonda kullanıcılarını mağdur etmiyor gibi görünüyor.
Lg 86 inç 9 serisi nano tv almıştım garanti bittikten 1 ay sonra cihazın ekranı tozlandı Lg servise bildirdim yapmadılar mağdur ettiler.Ücretli yapın dedim ekran büyük o tiske giremeyiz dediler bende birdaha Lg cihaz almam kolayına hocam.Fotosunuda atayım tv hatta hocam.Ekran duvarda asılıyken içi tozlandı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Lcd panellerde ısıyı dışarı atmak için hava boşlukları olur.
Bir şekilde toz sinek kelebek girme durumları olabiliyor.
Boşluklara filtre konulsa böyle sorunlar yaşanmaz aslında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 12 Nisan 2025; 0:29:16 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X