Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (412. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.271
Cevap
206
Favori
418.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 410411412413414
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yıllardır Mat ekranlı Tv'ler laptoplar monitörler hayatımızdaydı zaten.

Şu eski modayı yeniden popüler etme huylarından vazgeçemiyorlar SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

• bodysolid B kullanıcısına yanıt

C serileri varken'de 1 numarada S90C vardı 95C yoktu.

Sait arkadaşımızın dediği gibi fiyat karşılığında alınabilecek en iyi Televizyon modellerini öneriyorlar.

90D 95C parlaklığında değil, teknik olarak daha iyi olamaz zaten.

Connect box vs. farklılıklarda var.

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 9 Nisan 2025; 15:46:11 >

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Aynen ama biraz ilerlemiş teknoloji, s25U telefonların ekranı muazzam olmuş mesele, yansıma yok denecek kadar az. Samsung biraz kafayı bu işe yoruyor bu aralar.:)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • saitates kullanıcısına yanıt

s25 aldınmı?

Evet,Çıktım Apple dünyasından😬

• saitates kullanıcısına yanıt

Ben çıkamam artık, evdeki akıllı sistemler dahil bir çok Apple ürünü ve home Kit var malesef SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

• Mat paneli bir opsiyon olarak sunmanı anlarım ama OLED gibi siyahı için tercih edilen bir teknolojide siyah ekranı berbat bir gri tonuna çeviren mat paneli tek seçenek olarak sunmak akıl tutlması. C serisinden sonra QD Oled benim için bitti.

• deppechemode45 D kullanıcısına yanıt

S90D serisi mat değil bilginiz olsun.

Tepe modelinde (S95D/F) Mat uygulamaya geçtiler.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Abi mat ekran saçmalıktır bu net.

Zaten televizyonu yeteri kadar parlak yapıp üstüne yansıma önleyici bir katman yaptığında mat ekrana geçme ihtiyacın yok.

Akıl tutulması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görmez -- 10 Nisan 2025; 14:24:22 >
  • Görmez kullanıcısına yanıt

Bende aynı fikirdeyim ama birde şöyle birşey var.

Tüketici Samsung'un en tepe modelini satın almak istiyorum dediyse mecbur matla yüzleşecek iyi veya kötü neyse onu kabul edecektir.

• Merhaba. S90D65 modelini 66 bin lira civarına alabiliyorum ancak yeni modeller çıktıktan sonra Black Friday indirimlerine kadar daha uygun kampanyalar olur mu yoksa bu fiyatı kaçırmayayım mı?

Samsung LG'den parlaklık konusunda geride kalınca mat ekrana sığındı galiba. Başka açıklaması yok.

Mat ekranı savunanla aynı fikirde değilim. OLED TV almanın ne mantığı kalıyor?

Şimdi televizyon alacak olsam, LG G5'i beklerdim. Tandem Oled'le çok yüksek parlaklıklara çıkıp yansıma konusunda da çok başarılıymış.

Pazarlama başarısı açısından seçenek sunmaları beklenirdi. Aynı model için hem Mat (Mat panel Oled'in doğasına aykırı) hem Glossy panel seçenekleri olmalı. Mat panel sevmeyen çoğu müşterisini kaybetti Samsung. Mat panel isteyenleri de kazandı diye düşünülebilir elbette. Ama düne kadar bir Oled TV'nin mat panel ile geleceği düşünülemezdi, bu açıdan bir beklenti olduğunu zannetmiyorum veya vardıysa da bilmiyorum.

Şahsen şu an TV alacak olsam Samsung almazdım veya ille QD-Oled olacaksa mat olmayan düşük model tercih edebilirdim. Materyal teknolojisinin yeterince gelişmesinden sonra Mat olmadan yansıma engelleyen paneller üretilebilir herhalde, bekleyip ömrümüz yeterse göreceğiz.

• Görmez kullanıcısına yanıt
    Woled panelde olan beyaz pixel dizilimi evet beyazda Qd-Oled ile kıyaslandığında parlaklıkta ön plana çıkıyordu ama renk doygunluğu olarak QD-Oled ile baş edemiyordu.

Yeni Tandem RGB panelde daha yeni ama. 1-2 senede farklı bir durum olurmu olmazmı bilemeyiz.

Nasıl ilk revizyon Qd-Oled panellerde erken yanmalar baş gösterdi sonra revizyon geçirdiler (Gen2/3) bunda da olma ihtimalinide göz ardı edemeyiz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • QuasarFX kullanıcısına yanıt

Valla 95c'ye bebek gibi bakıyorum üzmüyorum başına birşey gelmesin diye SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

Olduki Tv'ye birşey olur değişim derlerse yandık 95D/F artık ne denk gelirse matı yapıştırırlar.

• Tv istediği kadar mat olsun evde canavarlar varsa hele ki 2 tane sevmeye sevmeye takıyorsun glass koruyucuyu sonra kendini izliyorsun böyle.Ben çözümü black out stor ile çözdüm başka çare yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asi_Korsan -- 11 Nisan 2025; 10:54:48 >
  • Herkese merhabalar geçen günlerde 65s90d tv aldım malum woled ve qd-oled panel durumları var içim rahat etsin diye kuruluma gelen servise sordum bu hangi panel diye onu içini açmadan bilemeyiz dedi. Sonra samsung müşteri hizmetlerini aradım 65s90d tv aldım bu tv woled panel mi qd-oled panel mi diye sordum bizde panel bilgisi bulunmuyor dediler . Nasıl dedim siz satttığınız ürünün ne olup olmadığını bilmiyormusunuz diye azarladım şikayet kaydı bıraktım dün arayıp dönüt verdiler bizde woled veya qd-oled diye bir teknoloji yok dediler aldığınız tv oled dir dediler. Şakamısınız diyip tv yi kapattım. Şimdi dostlar ben bu tvnin woled panel mi qd-oled panel olup olmadığını nereden anlayabilirim? Tam olarak nasıl olduğunu öğreneyim ki samsung müşteri hizmetlerine işini öğreteyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 65 inch ler qd-oled. 55 ve 77 inch ler woled. Kodu 90dat.. ile devam ediyorsa qd-oled dir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • baltazar_16 B kullanıcısına yanıt

Kodu QE65S90DATXTK bende samsung servise bu tvnin qd-oled olduğunu söylüyorum ama adamlar bizde böyle bir teknoloji yok diyorlar. Ben bunu nasıl ispat edebilirim nereden alıntı alabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 410411412413414
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.