Şimdi Ara

2022 Samsung Tv ler Turkiyeye Ne Zaman Gelicek? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
8
Favori
25.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Satışı başlasa ne olacak ne kadar bir ücret çıkacak ortaya …

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ibo-wan kullanıcısına yanıt
    gerçekten de öyleler ya hepsi bayıldı cidden ve inanılmaz merak ediyorum ben de . normalde annemlere bi tv alma niyetim vardı ama sanırım bunu bekleyeceğim kendime alıp benim eski q95t yi onlara vericem

• 40-45bini hazırlasın herkes  

• RNNN kullanıcısına yanıt

LG 65 inç C2 bile 54.500 tl ye çıkacak hocam. 40-45 binden fazla olur sanki. Ya da LG fiyatta büyük saçmaladı diğer firmalar bu kadar acımasız olmayacak. İkisinden biri artık göreceğiz bakalım

• Exheo kullanıcısına yanıt

eğer açgözlülük yapmazlarsa 40-50bin aralığında gelmesi lazım lg zaten samsung modeller geldiğinde o fiyatlara kimseye tv satamaz mecbur indirime gidecek...

• Alır hocam millet alır. Hatta öyle bir alır ki kapış kapış gider biz bulamayız. Zaten az gelir gibime geliyor.

Dün gün içerisinde çok fazla video izledim. Biri bitiyor bakıyorum 20 dakika önce biri daha yüklemiş filan hemen onu da izliyorum 😂 arkadaş kimse mi kötü bir şey demez? İlla ki bir eksisi olmalı ben mi yanlış düşünüyorum acaba?

Bir de sorum var internetim kısıtlı olduğu için çok araştıramadım (gemide çalışıyorum açılmıyor malesef çok zayıf bir bağlantı) Acaba bu ekranlarda burn in olayı yok mu? Google a sorduğumda yok diyor ama emin olamadım detaylı araştırmayınca.

Edit nedeni: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda_yaman -- 25 Nisan 2022; 5:47:9 >
  • Hocam siz bilgili birine benziyorsunuz bu yil gelicek samsung modellerden en iyi oyun icin alinacak model 65s95b mi acaba? Oled yanigi olmasin ? Oled tv hic kullanmadim sirf bu yuzden MİCROledleri bekliyordum sanirim bu senede gelmicekler ucuza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yengec1907 -- 26 Nisan 2022; 8:9:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yengec1907 kullanıcısına yanıt

Input lag değerlerini göremedim henüz bu modelde. Donanımsal değil ama gysnc desteği var. Gerçek renk gösterme ile ilgili de şikayetler var. Biraz bekleyip daha detaylı testler görmek lazım. Şurası bir gerçek ki parlaklık olarak diğer oled lerin ötesinde. Yalnız parlaklığı uzun süre koruyamadığı ve daha karanlık olması gereken noktaları da aydınlattığı ile ilgili de birkaç şey okudum. Bu seriyi bilemem ama bir sonraki seride domine eder piyasayı. Yanma riski düşük deniyor ama tabi bir bilinmez şu an. Ben olsam ilk çıkan seriyi almazdım bu arada.

• Bu arada aldığım bir duyuma göre malesef samsung şu an itibariyle qd oled modelleri güzel 3. Dünya ülkemize getirmeyi düşünmüyormuş. İnanılmaz yükselmiştim series x ve ps5 için sonunda mükemmel tv geldi diye ama malesef canım baya sıkıldı bunu öğrenince.

• arda_yaman kullanıcısına yanıt

qd oled s95b ile sony a95k aynı tv getirmezse sony de bakılabilir.

• Konu farklı olacak ama şu tv 20 bin tl ye değerlendirmek manyıklımı sizce

• arda_yaman kullanıcısına yanıt

S95b gelicek hocam ya

• 95 gelse kaç paradan gelecek ki ? 3 bin dolar minimum fiyat. Daha da tv zor alınır artık

• player2974 kullanıcısına yanıt

Amerika'da 55 inch qn90b 1900 dolar, 55 inch 95 2200 dolardan satılıyor. Bizde 95'i en az 40k dan satarlar diye düşünüyorum..

• player2974 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun bu arada,bizim aldığımız Tv gerçekten muazzam ( Qn90a ) az önce bir film izledim müthişti her yönüyle ( Blade Runner ) tavsiye ederim iyi bayramlar ☺️

• Haber varmi arkadaslar ?

• A95K sony tv s95b den daha iyi diyorlar ne dusunuyorsunuz ?

• Sony Mini led A95K local dimming çok övülüyor siyah fon üzerinde beyaz nesnelerde çiçeklenme yokmuş.

• Hala ses yok tv lerden

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.