Şimdi Ara

2022 Samsung Tv ler Turkiyeye Ne Zaman Gelicek? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
8
Favori
25.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

s95b oled tv dir, qn95b micro led olarak geçer. İki tv de farklıdır. s95b büyük olasılıkta gelmeyecek gibi ama belli olmaz. Şuan qn95b amiral gemisidir.

• guguk kullanıcısına yanıt
    Qn95b mini led degil mi hocam microledler daha ulasilabilir degil diye biliyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yengec1907 kullanıcısına yanıt
    QN95B mini led modeli. S95B de dahil bütün Samsung modellerinde 4k çözünürlükte bu senenin amiral gemisi QN95B’dir. Şu anda 65 inçi 43.799 tl ye MediaMarkt’ta satışta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exheo -- 1 Haziran 2022; 18:58:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exheo

QN95B mini led modeli. S95B de dahil bütün Samsung modellerinde 4k çözünürlükte bu senenin amiral gemisi QN95B’dir. Şu anda 65 inçi 43.799 tl ye MediaMarkt’ta satışta
    Yinede s95b gelirse onu alacagim, gelmesse qn95b alacagim. Bana kalirsa s95b daha basarili hemde 500 dolar daha ucuz, 43 bin tl qn olduguna gore s95b 35.000tl olur. Hemde oled Kesinlikle muhtesem

• Haklısın hocam mini led ben yanlış yazdım. Ledler karıştı. 

• Exheo kullanıcısına yanıt

samsung internet sitesinde 70w olarak düzeltmişler.

Forumu okuyorlar herhalde hocam :))

• Samsung 55QN95B mini led Lcd tv Flatpanelshd inceleme sitesinde siyah fon üzerinde beyaz objelerde ağar çiçeklenme olduğu gözlemlenmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: joven

Samsung 55QN95B mini led Lcd tv Flatpanelshd inceleme sitesinde siyah fon üzerinde beyaz objelerde ağar çiçeklenme olduğu gözlemlenmiş.

Haydaaa ne yapicaz simdi 65 dede durum aynidir o zaman ? Arkadas onemsiz gelebilir ama ben 2022 tvlerde hala wifi6 ve type c olmamasini anlayamiyorum

Qn95b de type c girişi var ek olarak wifi 6 standartı henüz oturmadı bu yüzden wifi 6 desteği yoktur. Wifi 5 bir çok şey için yeter. Ses problemi de olduğunu düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guguk -- 3 Haziran 2022; 9:50:6 >

Haklısınız hala bir önceki serilere göre yenilikler yok.

• 2022 ve 2021 tv ler yeni kampanya geldi. 65qn95b için 2500 para kart veriyor.

https://www.samsung.com/tr/para-yuklu-kart-kampanyasi-haziran-2022/

• Samsung'un kendi sitesi hariç diğer satın alımlara mağaza içi alımlarda geçerli yazmışlar yalnız. Bu da işin yeni çakallığı oldu. Mediamarkt veya Vatan'ın online mağazasından alanlar dahil olmayacak mı yani? İade hakkımdan neden vazgeçmek zorunda bırakıyorlar ki mağaza içi alımı şart koşarak?

Samsung Online Mağaza Alışverişleri

•Para yüklü kart imkanından faydalanabilmek için, Ürünler’i belirtilen tarih aralığında satın alan tüketicilerin, 444 77 11 Samsung Çağrı Merkezi’ni arayarak Ürünler’in kurulumunu 25.07.2022 tarihine kadar Samsung Yetkili Servisi aracılığı ile yaptırması gerekmektedir.

Tam anlatamadım sanırım hocam. Samsung'un kendi sitesi hariç diğer satıcıların sitelerinden alırsak geçerli değil bu para iadesi, Mediamarkt gibi yerlerden alınırsa sadece mağaza içi alımlarda geçerli yazıyor çünkü.

Kampanya, Samsung tarafından ithal edilen ve Kampanya’ya katılan satış noktalarından (Samsung bayilerinin mağaza içi satışları,Samsung Online Mağaza, Aztek Teknoloji, Messe, Teknosa, Vatan Bilgisayar ve Mediamarkt mağaza içi satışları) 07.06.2022 – 19.07.2022 tarihleri arasında satın alınmış Samsung markalı seçili model televizyonlar (‘Ürün/ler’) için geçerli olup

• 65qn95b siparişini geçtim. Forumdan Burak_Keskin06 samsung bayisi çok yardımcı oldu. Teşekkürler

Hocam özel değilse fiyat nedir acaba? Cevap vermek istemezseniz sıkıntı yok. Bir de ürün gelince yorumlarınızı merakla bekliyorum QN95B'yi ilk alan kişi olabilirsiniz belki de

Yok hocam burak beyde burada paylaşmıştı fiyatı burak bey 42.000 e bıraktı ayrıca samsung para iadesi kampanyasınada dahil etti 2500 tl de iade alınca 39500 e gelmiş olacak 1 ay sonra taşınmam var yeni evde montajı yaptıracağım sadece dolar çok yükselmeye başladı zam gelmeden almak istedim.

• Samsung S95 B yi getirmeli. Türkiye de oled tv ile oyun oynayan azımsanamayacak bir kitle var. Oyuncular için biçilmiş kaftan. Lg ye gol atmak istiyorsan S95B yi getirmelisin Samsung.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.