qn90a için kimisi ips panel kimisi va panel diyor. ben de bilemedim |
2022 Samsung Tv ler Turkiyeye Ne Zaman Gelicek? (9. sayfa)
-
-
hocam bu konu 1 sene once cozuldu zaten.50 ve 85 va sadece.kendiniz bi magazaya gidip ekrani 2 tiklatin.o kadar para verince merak edilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ips panel bile olsa o bildiğimiz lg nin ürettiği ips panel gibi değil. iyi siyah veren, parlak bir panel.
uygun fiyatlı bulunabilirse alınır.
-
iyi siyah veren ips lafinida duyduk çok şükür.
-
yazik valla bu paralara ips mi satilacak?samsung gecen seneki taktigi uyguluyor sanirim.amerika ya va panel avrupaya ips.
Hocam aynen öyle durum. -
Hocam QN95B’nin ips panel olduğuna emin misin? Dünyanın başka hiçbir ülkesinde QN95B ips panel diyen çıkmadı çünkü yabancı forumlarda. Eğer öyleyse Samsung’a dair hiçbir şeyi kapımdan sokmam daha
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen öyle kimisinde takıntı olmuş ama bırak öyle devam etsinler biz seyir zevkine devam dostum ..
Hocam eğitim müdürü ile görüşme yaptım oda İPS dedi -
Adamlar bıkmıyor arkadaş hile hurda yapmaktan. Amiral gemisi QN95B’yi neden ips getirirsin ki? Bir de utanmadan oled ile aynı parayı istiyorlar. Samsung marka hiçbir şey almam daha böyle saçmalık olmaz
Konu Ips Panel olmasi degil , Neden Amerika' da Va panel Turkiye'de Ips panel?
Belki Avrupa'ya da Va panel satiyorlar, ortadogu ulkelerine Ips panel satiyorlar? Avrupa Ulkesi olarak geciyoruz ama Ortadogu muamelesi yapiliyor bu hareketle..
Ilk Gelen partiler Va panelmis, simdi gelecekler Ips panel..Peki Ips panel maliyeti daha dusuk diyelim, VA panel parasina mi satilacak simdi 65 inc 38.000 Tl'ye?
Ilk Va paneller 65 inc 38.000 Tl' ye satildi cunku..Fiyat degisikligi olacak mi? Tabi ki hayir? Bunun adi ne? Soygun..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır bir de biz sürekli Samsung acaba ips mi getirdi va mi getirdi diye düşünmek zorunda mıyız Allah aşkına? Millet her yerde ilk parti va panel QN95B mi arayacak? Sürekli Türkiye’ye düşük özellikli tv getiriyorlar böyle saçmalık mı olur verdiğimiz para dolar bazında aynı neredeyse Avrupa ile. Sony de led modellerde saçmalamaya başladı, oled almak istemeyen kişilerin seçeneği kalmadı resmen
Firmalar ne yapmaya çalışıyor anlamak mumkun degil belliki ellerindeki ıps panelleri orta dogudaki ulkelere satip temizliyorlar bunun baska tarifi yok arkadaşlar sakin paranizi samsunga kaptirmayin.
O konuda aynen katılıyorum hocam sana. Ama şunu söyleyeyim 65qn90a tv var ben ips mi paneli her neyse gayet iyi ya burda bazıları çöp muamelesi yapıyor o ilginç geliyor sadece yoksa dediğin konuda sonuna kadar haklısın. Bu arada iki ay önce 23,5 k ya almıştım 10 k artmış fiyatı o da ilginç gerçekten.
65 QN90B modelini %90 ips panel olma ihtimali ile biraz önce siparişini verdim. Ülkede şartlar belli. Bekledikçe gerek fiyat gerekse stok sebebiyle ürün almak zor oluyor. Umarım hayal kırıklığı oluşturmaz. Native dolby atmos olması ve samsung q70t soundbar'ım olması da bu modeli ips olsada satın almam konusunda beni teşvik etti. Biraz görüntü kalitesinden ödün vererek her iki cihazdan dolby atmos ses almam bir nebze beni tatmin eder umarım. Kurulum tamamlandığında ön izlenimlerimi aktarmaya çalışırım.
-
Hocam, QN90A’da karanlık odada 4K film izliyor musunuz ?
Karanlık oda performansı, siyah tek düzelik durumu, resim kalitesi, renk tonajları nasıl acaba?
Ayrıca karanlık odada çiçeklenme yani bloombing oluyor mu çok fazla ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 26 Haziran 2022; 1:36:7 >
Böyle karma panel kullanan modellerin yüzüne bile bakmam. Ya hepsi ips olmalı ya da hepsi va panel. Ayrıca aynı model numaralı olup yok 43 ile 50 inç ips, geri kalan boyutlar va desinler isterse yine de saçma.
Evet izliyorum beni tatmin etti açıkçası isterseniz bir gün istediğiniz film yada videonun çekimini yapıp size de atabilirim. Kimisi sorunlardan bahsediyor ben karşılaşmadım varsa da rahatsız etmeyecek düzeyde diyebilirim.
Hocam bende QN95B satın almak istiyorum ancak bu modelinde IPS olduğundan bahsediliyor bende çok kararsız kaldım açıkçası.
Acaba sizden rica etsem acelesi yok müsait olduğunuz bir zamanda TV yi film moduna alıp yerel karartmayı da yükseğe çekerek 4K HDR olarak bir tane uzay temalı( dünya yada ayın olduğu bir sahne olabilir) ve bir tane de aksiyon film HDR olarak normal bir geniş açılı sahnede karanlık odada çekim yaparak gönderebilir misiniz ?
Örnek filmler olarak belki elinizde vardır diye yazıyorum.
Uzay temalı olarak;
Moon 2009 HDR olarak
First man 2018 HDR olarak
Ad astra 2019 HDR olarak
İnterstellar 2014 HDR olarak
Gravity 2013 HDR olarak
Aksiyon temalı olarak;
No time to die 2021 HDR olarak
Herhangi bir hızlı ve öfkeli serisinden de olabilir. HDR olarak.
Filmleri örnek olarak yazdım. İçlerinden birer tane gönderseniz yeterlidir benim için.
Şimdiden teşekkür ediyorum hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 26 Haziran 2022; 21:50:3 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X