Şimdi Ara

2022 Samsung Tv ler Turkiyeye Ne Zaman Gelicek? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
8
Favori
25.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamamdır çocuğun elinden ps yi alabilirsem ilk fırsatta size ulaşacağım 😁👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tamamdır hocam teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SAMSUNG QE55QN95BATXTK 2022 model

İPS panel bilginiz olsun,

Mağaza tesirine açılmıştır yakından inceleme yapmak isteyen gelebilir mağazamıza

ANKARA KEYVAN ACRUX BEYTEPE SAMSUNG MAĞAZASI

FİYAT VEYA KIYASLAMA BİLGİSİ ALABİLİRSİNİZ.

2022 Samsung Tv ler Turkiyeye Ne Zaman Gelicek? 2022 Samsung Tv ler Turkiyeye Ne Zaman Gelicek? 2022 Samsung Tv ler Turkiyeye Ne Zaman Gelicek? 2022 Samsung Tv ler Turkiyeye Ne Zaman Gelicek? 2022 Samsung Tv ler Turkiyeye Ne Zaman Gelicek? 2022 Samsung Tv ler Turkiyeye Ne Zaman Gelicek? 2022 Samsung Tv ler Turkiyeye Ne Zaman Gelicek? 2022 Samsung Tv ler Turkiyeye Ne Zaman Gelicek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Keskin06 -- 27 Haziran 2022; 10:48:1 >

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Ben bu işten hiçbir şey anlamadım valla QN95B'yi neden ips getirirler ki? Yurt dışı forumlarında şok oldu millet biz QN95B Türkiye'de ips panel diyince

• Exheo kullanıcısına yanıt
    Hocam İPS panel maliyeti daha uygun olduğu için böyle bir iş yapmıştır, ürün İPS panel ama görüntü kalitesi başarılı

Burak hocam,

Ben bir kaç samsung bayisiyle iletişime geçtim. Onlarda eğitimcilere sordular..

Bir tanesi emin olarak cevap veremedi ama VA dedi bize bu şekilde bilgi verildi dedi. Diğer 2 tane bayi VA olduğunu\olacağını IPS olmasının mümkün olmadığını söylediler.

Ortada ciddi anlamda bir bilgi kirliliği var..

Siz deneyimlerinize göre teşhirdeki ürünün IPS olduğunu onaylayabiliyor musunuz ?

Mesela ekranı bastırınca mı yada tıklatınca mı nedir VA mı IPS mi olduğu belli oluyormuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 27 Haziran 2022; 11:27:9 >
  • Mayers! kullanıcısına yanıt
    Ben de sordum Samsung bayilerine, ips panel olma ihtimali yok dediler. Bu kadar fazla bilgi kirliliği çok saçma

• Exheo kullanıcısına yanıt

Bu durum nasıl açıklığa kavuşacak bilmiyorum. Tam da TV'yi alma haftasında karşılaştığımız duruma bak..

Hocam merhaba,
    Aynen durum öyle net bilgi veren yok,
    Mağazaya yetkili servis talep ettim gelsin servis kumandasından bakacağız tek tek ne olduğunu öğleden sonra yazarak net bilgi veririm.
    Tamamdır Burak hocam çok teşekkür ederiz ilginiz için

Hocam rica ederim,
    Eskiden anlaşılıyordu panelden acılardan şimdi anlaşılmıyor,
    Yetkili servis şefi geldi oda çözemedi %90 İPS dedi,servis menüsünde eskiden yazıyordu artık yazmıyor dedi teknik servis müdürü cevaplayacak bakalım sonuç ne çıkacak.
    Gelen cevap buradan genel bilgi veririm

2022 Samsung Tv ler Turkiyeye Ne Zaman Gelicek? 2022 Samsung Tv ler Turkiyeye Ne Zaman Gelicek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Keskin06 -- 27 Haziran 2022; 13:2:17 >

Bunlar ne anlama geliyor acaba panel ile ilgili bilgi içermiyor sanırım.

Servisdeki arkadaş ekranı elle kontrol edip bir şey söyledi mi burak hocam ?

Edit: resimlerden sonraki yorumunuzu sonradan gördüm. Tamamdır Burak bey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 27 Haziran 2022; 13:6:32 >
  • yazık sektör ne hale gelmiş panelin ne olduğunu anlayamadan para kazanıyorlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün boşluk bulursam gidip bakıp yazarım artık arkadaşlar sizde o kadar para vereceksiniz bi avm gitmek bu kadar zor olmamalı :)

• ayrıca nette latin amerika modelleri diye geçen seneki gibi farklı modeller çıkmıyor buraya gelen tv ler büyük ihtimal va panel özellikle qn95b modeli için konuşuyorum en üst modele ads panel koyacaklarını sanmıyorum

• RNNN kullanıcısına yanıt
    Hocam, gidecem gitmesine de ben anlamam ki VA mı IPS mi.

Hayatımda IPS panel kullanmadım hiç.

kullanmanıza gerek yok hocam alttaki videoyu 30. saniyeden itibaren izleyin hem tıklatıp bakın hemde parmak iziyle bakın sonra servis menüsüne girsinler orda option diye bi kısım var orda ilk yazan sayıdan sonra yazan harfe bakın b harfimi var s harfimi var b ise eğer ads panel geldi yine samsung geçen yıl boe den aldı ads panelleri çünkü s yazıyorsa %99 va paneldir samsungun miniled modellerde pls panel kullanacak hali yok başka bir harf yazıyorsa çekin l r ise auo panel oda va çıkar çünkü ads üretmiyor auo a harfi varsada va çıkar...

ben bu satıcının ortalığı boşa karıştırdığını düşünmek istiyorum yoksa samsung bu yıl böyle bi amatörlük yaptıysa kendi ayağına sıkar iş bilen adamların hepsi öğrendi bu durumu artık...

2022 Samsung Tv ler Turkiyeye Ne Zaman Gelicek?CarismaJyoutube
    LG IPS vs VA panel subespañol
    https://www.youtube.com/watch?v=SiW5AaGMRsI

Bence bu ips değil siyahlara bakarmısın telefon ile çekimde bile olede yakın siyah ve nesnelerin etrafında haleler ışık sızması vs yok, ben yakından inceledim ips olma imkanı yok gibi ama anlayan birisi gidip incelerse daha iyi olacak

ayrıca o yukardaki vatandaş dünyadan bi haber girdiği yerde yazmaz o bilgiler servis menüsüne girdikten sonra option kısmına girecek şu adama para kazanması için yardım etmek öyle canımı acıtıyorki :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 27 Haziran 2022; 14:33:16 >
  • guguk kullanıcısına yanıt

hocam ışıklı ortamda hepsi öyle miniledlerin geçen yılki qn modelleri mağazada görmedinizmi hiç :)

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.