|
2022 Samsung Tv ler Turkiyeye Ne Zaman Gelicek? (12. sayfa)
-
-
Hocam NEO QLED olduğu için ürün OLED TV den sonra başarılı bir ürün,
Işık sızması vs üst düzey ürünler kalmadı hocam -
Açılardan görüntü kaybı olmaması zaten bu sene aldığı en büyük övgülerden biri hocam QN95B’nin. İncelemelerde herkes va panel olmasına rağmen ultra viewing angle sayesinde görüntü kaybının çok çok az olduğundan bahsediyordu. Yani görüntü kaybı olmaması ips panel olduğundan olmayabilir Samsung’un filtresi çok iyi çalışıyor 😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exheo -- 28 Haziran 2022; 15:22:12 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam. Va panel ile ips panel ayırt edilemeyecek durumdaysa ips olmasının bir sorun olacağını düşünmüyorum.
-
Doğrudur hocam -
Hocam aynen öyle zaten İPS veya VA standart bir ev kullanıcının (üst düzey Premium üründe NEo QLED lerde) çok büyük bir fark yok -
Bende aynı bu mantıkla ürünü aldım hocam. Bakalım kurulumu bir yapılsın. Merak edilenleri aktarmaya çalışırım.
-
İnternette qn90b için service menu var buradan nereye bakmak lazım ips mi va mı diye
-
va ips diye anlaşılmaz ama panelin markadan fikir yürütürsünüz hocam 65 den sonra l yazıyor auo panel %99.9 va panel 65 inch bölge sayısıda 720 alacak olan 65 alsın 55 e göre bölge sayısı daha iyi daha iyi karartma daha iyi vurgu
-
haberi yokki hocam filtre var diye ads panel zannediyor belkide tv leri :)
-
bu satıcı sahış bu konularda pek bilgi sahibi değil nasıl fark yok kime göre fark yok? arada kontrast ve parlaklık farkı var bir tv de kontrast en önemli şeydir aydınlatmayla beraber...arkadaşlar seçim yaparken bu yazılanlara inanıp paranızı havaya atmayın...
qn90 ads ve va panel farkı
-
Çok Büyük İhtimal Hepsi Öyle Zannediyor Hocam(Servis,Müdürlük,Satıcı)
Asla Satış Yapan Personel Tv Teknolojisini Yakından Detaylı Takip Etmez Arkadaşlar
Bu İşleri Yapan İnsanlar Genellikle Müşteriye Satışa Bakar, Doğal 1 Şey Demek İstemiyorum Oda Ekmeğinde Ama Bunu Böyle Bilin Sözüm Meclisten Dışarı Kimse Üstüne Alınmasın.
-
hocam ben anlamıyorum bu insanlar nasıl bu sektörlerde iş bulabiliyor bu kadar işsiz adam varken bi insan sattığı ürün hakkında nasıl bilgi sahibi olmaz hadi o olmaz kafasındaki adam nasıl bilmez hadi oda bilmesin bunları nasıl oldukları yerde saklarlar gerçekten çok tuhaf...bu arada genel konuşuyorum geçen teknosaya gittik arkadaşa tv alacaz hemen damladı başladı anlatmaya abi bu kristal panel diyor diyorumki öyle bi panel şekli yok o isim olurmu diyor samsung bunu yeni üretti bide öyle bi özgüvenle söylüyor inanamazsın bu adamlar para kazanıyor :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her nekadar ürünü almış olsamda bu belirsizliğe epey bir kıl oldum. Ürünün seri numarasını ileterek CEO ya yazın formundan samsungdan hangi paneli takmışlar bilgisini istedim. Buradan bilgi vermezlerse bilgi edinme hakkı mevzuatına uygun bir dilekçe ile başvurmayı planlıyorum.
-
Ben de geçen gün Samsung müşteri hizmetlerindeki çocuğa diyorum ki QN90B ve QN95B va panel mi ips panel mi. Bana diyor ki bir seride qled panel ve başka bir panel daha kullanacaklarını sanmıyorum :) Ya dedim sorum o değil ki panel va mi ips mi bunu söylesene, hepsi qled panel diyor :)) İşten zerre anlamayan insanlar bu işlere nasıl alınıyor anlamıyorum ben de
-
hocam sizin tv gelince belli olur ama bence va panel çünkü yurtdışında geçen yılki gibi farklı model bulamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ürün sabah geldi. kutusu ile bekletiyorum. Servis yarın kurulum yapmak için randevu verdi. Mecbur bekliyorum.
-
Bizim eve tv yi kurmaya gelen servis de panel konusunda sıfırdı maalesef çok böyleleri..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam paylaştığınız yurtdışı modeli QN65QN90BAFXZA ve anladığım kadarıyla burada option bilgisine bakmak lazım. 65L1ZU9TB buda internetten araştırdığıma göre panel bilgisi anladığım kadarıyla. Yanlışım varsa bilen arkadaşlar düzeltirler. rtings.com 65QN90BAFXZA modeli ile inceleme yapmış ve panel tipine VA demiş. Linki paylaşıyorum.
Biraz elvel benim televizyonum kurulumu tamamlandı. detaylı bilgiyi aşağıda paylaşacağım. Öncelikle gelelim kurulum yapan servis personelinin bilgi düzeyine.
Cihazı ilk defa gördüğünü ve kurduğunu söyledi. Option bilgisini paylaşamam yasak dedi. Forumdaki arkadaşların önerisi ile kullanıl saatine bakma istiyorum dedim. Teşhir değil için rahat olsun dedi ve kullanım saatini gösterirken option'a geldiği anda çaktırmadan ekranın fotoğrafını çektim. Option bilgi ekranınıda fotoğraflara ekleyeceğim. Teknik personel 65QN90A ips idi evet vs dedi ama 65QN90B için yorum yapamadı. Hatta Q70T soundbar'ımla aynı anda tv ile ses almak istiyorum dedim. mümkün değil dedi. Kısa süreli tartışma ile mümkün olduğunu gördü.
Türkiyede satılan model QN65QN90BATXTK ve optionda 65L1ZU9TB panel bilgisi var. Buradan yurtdışındaki panel tipi ile aynı panelin kullanıldığını anladım ben. Yine hatalı isem detaylı bilgiye sahip arkadaşlar uyarırlar.
Sonuç olarak ekrandaki siyahların kalitesine, optionda yazan panel bilgisinin aynı olmasına bakarsam Türkiyedeki benim aldığım modelin QN65QN90BATXTK VA bir panele sahip olduğu sonucuna vardım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurhanCetin -- 29 Haziran 2022; 13:46:0 >
-
birebir aynı tv hocam va panel hayırlı olsun
satıcı şahıs her konuya ips diye yazıyor amaç nedir bilmiyorum ama boş yere insanları yanılttı...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X