açıkçası pek incelememiştim. Teşekkürler bilgi için |
2022 Samsung Tv ler Turkiyeye Ne Zaman Gelicek? (11. sayfa)
-
-
İps dir çünkü benim de tv ips panel ve bu şekilde. Bakma insanların abartı ve ön yargısına, en iyisi gidip markette bire bir incelemek o zaman kafan daha rahat olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bilgi gelsin bende size bilgi vereceğim -
tv ler elinin altında 2 dk servis menüsüne girip foto atamıyorda hala bilgi vereceğim diyor :)
-
Hocam Samsung bu bilgi saklı tutma kararı almış:)
Eğitim müdürü olsun, servis teknik müdürü olsun bilgi vermiyor.
Önüne gelen farklı yorum yapar bu konu hakkında
65QN90B
65QN95B
İPS PANEL mağazadaki ürünler,
Bilginiz olsun bundan sonraki gelecek panel lerde İPS PANEL olarak gelecek
Saygılarımla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Keskin06 -- 27 Haziran 2022; 16:32:50 >
Hocam 2 güne benim 65 QN90B kurulur büyük ihtimal. bugün kargoda. yarın gelse, çarşamba kurulumunu yaparlar. Servis menüsüne nasıl erişebileceğim bilgisini aktarırsanız kontrol edip bilgi aktarmaya çalışayım.
-
Koca Forum toplandık ama panelin ne olduğunu çözemedik:) sipariş veren arkadaşlar servis kuruluma geldiğinde sizde bir baktırır mısınız servis kumandasını?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eve geçince link atarım hocam servise gelmeden eski kumanda getirmelerini söyleyin kullanım saatine bakacağım diyin o arada onada bakarsınız
adam lütfedip elinin altındaki tv den girip fotoyu atmıyor buraya birde para kazandırıyorlar bu şahısa bu forumda...55 inch ve 65inch menülerine girip atsa olay çözülecek
65qn95b 20 gün önce aldım ama ev taşıması olacağından kurulum yaptırmadım 10-15 gün sonra taşınmam bitiyor kurulum yaptırınca servis menüsünü paylaşırım buradan.
-
Ben şimdi MediaMarkt’ta hem QN90B hem de QN95B’yi inceledim. İkisi de va panel. Parmakla tıklatınca ışık parıldaması ikisinde de var haberiniz olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Markette incelenmesini ben tavsiye etmiyorum acikcasi..Demo modunda calisiyor butun tv'ler..En yuksek parlaklik,renkler cafcafli vs..O sekilde kullaninca zaten 1 sene dayanmaz o tv, renkler de solma konstrat dusuklugu her sey olabilir :)
Acaba teknoloji marketlere ürünler başka yerden mi geliyor. Samsung bayileri cevo lojistikten gönderiyorlar ürünleri..
Geçen sene sony’de böyle şeyler olmuştu. X92J ve X93J teknoloji marketlere özel ürünlerdi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 27 Haziran 2022; 18:41:34 >
Hiç bir zaman çözülemeyecek demek ki bu durum..
Yapacak bir şey yok teşekkür ederim Burak hocam ilginiz için
Bilemiyorum hocam. Samsung promotörüne sordum bak forumda böyle böyle diyorlar ilk sevkiyat va panelmiş gerisi ips gelecekmiş falan diye, yok öyle bir şey geçen sene ads paneldi ama bu sene va panel gelecekler dedi. Şaşırdı hatta benim dediğim olaya. Ben orada 55QN95B ve 65QN90B inceledim ikisi de va paneldi. Bu işin tam doğrusu nedir yakında çıkar ortaya
-
Görüştüğüm samsung bayileri de aynı şeyleri söylemişti..
Beklicez bu iş çözülene kadar hocam yapacak bir şey yok..
Yani kalkıp demo izlerse o zaman hiç gitmesin daha iyi boşuna yorulmamış olur.
Profesyonel Youtuber Incelemeleri en iyi cozum..
Acaba Ips panel varmi uretim de? Onu da ogrenmek lazim..
Hocam rica ederim durum onu gösteriyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X