Şimdi Ara

2022 Samsung Tv ler Turkiyeye Ne Zaman Gelicek? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
8
Favori
25.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2022 Samsung Tv ler Turkiyeye Ne Zaman Gelicek?
    çok uzmanı değilim ama, bu fotoda 30.000 contrast göremedim gibi., yakından piksel dizilimi fotosu çekip atarmısınız.
    Şu fotolardan.,

2022 Samsung Tv ler Turkiyeye Ne Zaman Gelicek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellfallen -- 30 Haziran 2022; 21:1:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hellfallen H kullanıcısına yanıt

Beyaz ekranda 2 adet farklı fotoğraf çektim.

• BurhanCetin B kullanıcısına yanıt
    Pixel dağılımına göre panel VA panel.

Zaten resimlerde ips panel olmadığını gösteriyor.

Hayırlı olsun hocam. Ürünü nereden satın aldınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 1 Temmuz 2022; 8:54:22 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • guguk kullanıcısına yanıt
    Hocam ürününüz teslim aldınız mı var mı herhangi bir sorun sıkıntı?
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Teslim aldım. Kırık vuruk vs hiç birşey yok alırken iyice kontrol ettim. Kutusu zaten sunta gibi çok sert darbe alsada birşey olmaz 2022 Samsung Tv ler Turkiyeye Ne Zaman Gelicek? Bugün servis gelip kuracak sonra tekrar kutuya kaldıracağım. Yardımların için çok teşekkürler. Sağol

Hocam servis kurulumu yapınca options bölümünün resmini çekip paylaşır mısınız ?

• Mayers! kullanıcısına yanıt

Vatanbilgisayar dan aldım hocam. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurhanCetin -- 1 Temmuz 2022; 10:13:36 >
  • Tabiki gelince paylaşım yaparım bende merak ediyorum.

Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın,
    Kurulunca resimlerini atarsınız
    Burak hocam, teşhirdeki QN95B’nin options bölümünü paylaşmanız mümkün mü ?

• Yaşadığım küçük bir sıkıntı ile ilgili bilgilendirme yapmak istiyorum.

QN90B televizyonumun Q-SYMPHONY desteği olduğu için yine Samsung Q70T soundbarımda Q-SYMPHONY desteği olduğu için TV ve Soundbar dan aynı anda ses alabileceğimi düşünüyordum.

Televizyonun ses ayarlar kısmından Ses çıkışını TV + Soundbar seçiyorum ve Televizyon kumandasından ses yükselt, alçalt yaparken ekranda TV+soundbar görünüyor. Fakat ses sadece soundbar'dan geliyor.

Bunun için teknik destek istedim. Baya bilgili bir abimiz aradı Samsung'dan. Konuşması ve bilgilendirmesinden standart callcenter destek personeli olmadığını anladım. Verdiği Bilgi şu

Soundbar'ın 2020 model olduğu ve bunda Q-SYMPHONY Versiyon 1'in olduğu, TV de ise 2022 üretimi olup Q-SYMPHONY Versiyon 2'nin olduğunu. Bu sebeple uyuşmazlık olabileceğini söyledi. Hatta TV Türkiye'ye geldiğinde bu sıkıntının yaşanıp yaşanmayacağı hakkında genel merkezden bilgi istediklerini ve genel merkezin büyük ihtimal sorun olmaz ama bir şikayetleri görmek lazım tarzında bir geri dönüşün olduğunu iletti. Arkadaşa peki bu durumun yazılımsal mı olduğunu? Soundbar'ıma gelecek bir güncelleme ile bu durumu aşabilecek miyim sorusunu ilettim. Teknik bilgi almadan sizi beklentiye sokamam dedi. Gerekli araştırmaları yaprak size tekrar geri dönüş yapağım dedikten sonra görüşmeyi sonlandırdık. Arama sırasında TV başında olmadığım için teknik destek sağlayamadı. Bugün tekrar aramasını bekliyorum ve teknik destekte vermeye çalışacak.

Gelişmelerden haberdar ederim. Benzer sıkıntı yaşayan arkadaşlar çözüm yolu bulursa da paylaşırlarsa sevinirim.

• Samsung falan alınmaz bu devirde. Hala android'siz geliyor. Netflix uygulamasını güncelliyor bekle ki samsung developer'larının keyfi gelsin de yama yapsınlar saçma işletim sistemleri için.

android'i olmayan tv 5 kuruş etmez bu devirde.

• Mr. Pink kullanıcısına yanıt

Aynı fikirde değilim hocam.

Tizen gayet hızlı takır takır çalışıyor. 2-3 sene sonra Android TV ye gelecek güncellemelerle TV işlemcisi, Belleği yetersiz kalmaya başlarsa Aynı Android güncellemeri geldikçe telefonum ağırlaşıyor der gibi TV'yi ağlatmak var işin içinde.

Hadi diyelim ki android TV olmazsa olmaz olsun. Ortalama 20-40 bin tl verdiğin TV için bin tl verip bir android box alır geçersin. Hatta o günün şartlarına göre seçersin box'ın hardware ve software desteğini.

Bir TV alınırken bence en önemli şey Görüntü ve Ses performansı. Yazılım işin teferruatı... Bir yazılımcı olarak söylüyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurhanCetin -- 1 Temmuz 2022; 11:51:2 >
    Hocam servis kumandası ile açılıyor yetkili servisi gelince acıtırım sizin için
    Tamamdır Burak hocam. Teşekkürler

• 2022 samsung tvler ile artık xbox olmadan xbox gamepass ile tv xbox konsola dönüşüyor ve xbox olmadan oyunları tvden oynama imkanı sağlıyor. Muhteşem bir özellik deneyebilirsiniz

https://www.youtube.com/watch?v=Ui5ikFLCUek&feature=youtu.be

İnşallah Türkiye desteklenir. Sony bile steam özelliğini aktif etmedi dandik internet yüzünden.

• 65qn95b kurulumu yapıldı. Servis bu panellerin hepsi ips dedi ama servis menüsüne girmek istemedi. Servis gittikten sonra ben girdim resim aldım. Merakla beklenen panel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.