Şimdi Ara

2022 Samsung Tv ler Turkiyeye Ne Zaman Gelicek? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
8
Favori
25.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi moonfall izledim inanılmaz görüntüler şimdiye kadar ben tv izlemiyormuşum. Salon çok ışık aldığı için resim çekmedim. Gece güzel resimler çeker koyarım.

@RNNN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guguk -- 1 Temmuz 2022; 18:36:40 >
  • guguk kullanıcısına yanıt
    Hocam ürünü nereden almıştınız. Karanlık odada moonfall’dan bir kaç sahne paylaşır mısınız ?

Film modunda yerel karartma yüksekte olursa çok makbule geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 1 Temmuz 2022; 18:51:8 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler. İps panel olduğunu nasıl anladınız avrupa ile aynı panel ve muhtemelen va panel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guguk -- 1 Temmuz 2022; 20:18:54 >
  • Mayers! kullanıcısına yanıt

Ok hocam akşam karanlıkta çekip atarım.

Eyvallah hocam.Hayırlı olsun güle güle kullanın yeni TV’nizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 1 Temmuz 2022; 20:21:5 >
  • Beyaz ekranda almaya çalıştım panel dizilimi va gözüküyor ama anlayan yorumlarsa daha iyi olacak

2022 Samsung Tv ler Turkiyeye Ne Zaman Gelicek? 2022 Samsung Tv ler Turkiyeye Ne Zaman Gelicek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guguk -- 1 Temmuz 2022; 20:25:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

VA panel hocam rahat olun. 65 sayısından sonraki L harfi AUO firmasının zaten. O firmada ads panel üretilmiyor. Zaten piksel dizilimi de va panel dizilimi.

• Exheo kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam teşekkürler piksel diziliminden bende anladım ama service menuden anlamadığım için genede sorayım dedim.

Ben de menüden tahmin ettim ama şunu diyebilirim inan bu üst modellerde paneller arasında çok bir fark göremezsiniz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunder135 -- 1 Temmuz 2022; 21:42:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Siz yine de bir de ekrana tıklama testini yapın hocam. Ekrana parmağınızla tık tık dokunun birkaç kez. Beyaz ışık parıldaması oluyorsa va paneldir

• Exheo kullanıcısına yanıt

Ekrana dediğiniz gibi dokundum beyaz ışık oluştu. 2022 Samsung Tv ler Turkiyeye Ne Zaman Gelicek? 

Sevindim. Güle güle kullanın

Hocam, siz tv’yi Burak bey’den mi aldınız yoksa teknosa’dan mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 1 Temmuz 2022; 21:53:34 >
    2022 Samsung Tv ler Turkiyeye Ne Zaman Gelicek?

sinema modu karanlık odada 4k hdr arkadaş atmadan önce bende bi sahne atayım dedim

• odesy kullanıcısına yanıt
    Hocam, tv’nin modeli nedir ?

Görüntü efsanee

Bu arada görüntü demo mu yoksa gerçek filmden kesit mi

Edit: Üstteki mesajda film/demo cevabımı aldım hocam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 1 Temmuz 2022; 21:58:28 >

tvniz hayırlı olsun moonfall sinema modunda 4k hdr bir sahne paylaştım aynı sahneyi paylaşırsanız karşılaştırma şansımız olur

Ben burak beyden aldım.

• odesy kullanıcısına yanıt

Olur hocam aynı sahneyi bulabilirsem paylaşırım.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.