Şimdi moonfall izledim inanılmaz görüntüler şimdiye kadar ben tv izlemiyormuşum. Salon çok ışık aldığı için resim çekmedim. Gece güzel resimler çeker koyarım. @RNNN < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guguk -- 1 Temmuz 2022; 18:36:40 > |
2022 Samsung Tv ler Turkiyeye Ne Zaman Gelicek? (15. sayfa)
-
-
Hocam ürünü nereden almıştınız. Karanlık odada moonfall’dan bir kaç sahne paylaşır mısınız ?
Film modunda yerel karartma yüksekte olursa çok makbule geçer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 1 Temmuz 2022; 18:51:8 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler. İps panel olduğunu nasıl anladınız avrupa ile aynı panel ve muhtemelen va panel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guguk -- 1 Temmuz 2022; 20:18:54 > -
Ok hocam akşam karanlıkta çekip atarım.
-
Eyvallah hocam.Hayırlı olsun güle güle kullanın yeni TV’nizi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 1 Temmuz 2022; 20:21:5 >
-
VA panel hocam rahat olun. 65 sayısından sonraki L harfi AUO firmasının zaten. O firmada ads panel üretilmiyor. Zaten piksel dizilimi de va panel dizilimi.
-
Sağolun hocam teşekkürler piksel diziliminden bende anladım ama service menuden anlamadığım için genede sorayım dedim.
-
Ben de menüden tahmin ettim ama şunu diyebilirim inan bu üst modellerde paneller arasında çok bir fark göremezsiniz zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunder135 -- 1 Temmuz 2022; 21:42:40 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Siz yine de bir de ekrana tıklama testini yapın hocam. Ekrana parmağınızla tık tık dokunun birkaç kez. Beyaz ışık parıldaması oluyorsa va paneldir
-
Ekrana dediğiniz gibi dokundum beyaz ışık oluştu.
-
Sevindim. Güle güle kullanın
Hocam, siz tv’yi Burak bey’den mi aldınız yoksa teknosa’dan mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 1 Temmuz 2022; 21:53:34 >
sinema modu karanlık odada 4k hdr arkadaş atmadan önce bende bi sahne atayım dedim
-
Hocam, tv’nin modeli nedir ?
Görüntü efsanee
Bu arada görüntü demo mu yoksa gerçek filmden kesit mi
Edit: Üstteki mesajda film/demo cevabımı aldım hocam..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 1 Temmuz 2022; 21:58:28 >
tvniz hayırlı olsun moonfall sinema modunda 4k hdr bir sahne paylaştım aynı sahneyi paylaşırsanız karşılaştırma şansımız olur
-
Ben burak beyden aldım.
-
Olur hocam aynı sahneyi bulabilirsem paylaşırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X