1 yıl önce 1080p yerine 4 k 65 tv almak istiyordum bir aya yakın tv araştırdım o zaman miniled lcd tvler ortada yok samsung q8 serisi 17 20 arası q9 lar daha pahalı sony lg durum böyle qled adı altında eski teknoloji lcd led aydınlatmalı tvleri yuksek fiyatlara satıyorlar 55 oled alayım dedim tv evde 15-20 saat arası hergün acık oledinde sorunları var o gün kızdım tonla para vericem aldığımız tvlere bak lcd tv durum böyleyse direct led va panel fiyat performans bir tv alayım en iyisi dedim bulabilirsem vestelle arçeliğe baktım araştırdım vestel u9500 serisini ıps ve va olarak üretiyor gittim bayiden 5 bine özellikle va panel tercih ederek aldım 5bin vermişim 3 yıl garanti va panel dırect led 4k hdr daha ne olsun samsunga 20 küsür verseydim yine benzer performans alacağımı biliyordum ki samsung bile bu yuksek fiyatlara satarken hatasız tv mi üretiyor sanki attığım resim ortada performans ortada günümüzde oled tvleri bi kenera ayırırsak led lcd tvler arasında çok bi fark yok görüntü anlamında önemli olan ne istediğini bilerek tv almak |
2022 Samsung Tv ler Turkiyeye Ne Zaman Gelicek? (17. sayfa)
-
-
Aynen öyle. Çok iyi bir tercih yapmışsınız. İyi günlerde kullanın hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
gameing hub güncellemesi geldimi hocam bakabildinizmi hangi servisler var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geldi günceleme ama maalesef Türkiyede xbox yok ama geforce now var
-
1 temmuzda hem tvnin fiyatı arttı hemde %10 luk lansman indirimi bitti hocam güncel fiyat 48500 lira :)
65qn95b 49.399 tl olmuş işte bu yüzden ilk günü 42 den aldım 2500 tl de iade gelecek 39500 e gelmiş olacak.
-
Oy oy oy fiyatlara bak ben tam zamanında almışım o zaman
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam fiyatlarda artış olacak kim hangi model hangi marka düşünüyorsa direk alsın bence stok tedarik sıkıntısı var -
bende 40200 e aldım hocam ankara vatandan. Güzel fiyatlara aldık 👍🏻
sen efsane fiyata almışsın, kesinlikle güzel fiyatlara aldık
-
Niye bu kadar pahalı
oled'lerden daha mı iyi bu
-
size en iyi tv nin oled olduğunu düşündüren nedir hocam
Hepsi gündüz çekildi.
Playstatin 5 horizon forbidden west
Örümcek adam
-
Siyahları en iyi veren model hocam ve bende karanlık filmleri seven bir insanım
Bir de oyunlarda müthiş
Ama dedim bu 40 milyarsa eğer daha mı iyi özellikleri var diye. Ondan merak ettim.. Ne farkı var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 2 Temmuz 2022; 19:9:6 >
hocam bu sahne filmin hemen başında karanlık odada sinema modunda cekin resim bi karsılaştıralım
-
-
Buyur hocam ama ben film modunda sinema vs izlemem kapkaranlık yaptı ben renkler ekran cıvıl cıvıl olsun istiyorum onun için dinamik modda izliyorum.
-
Aynen ben de öyle film modu beni sarmadı hiç , canlı olması keyif veriyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X