< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2022 SONY BRAVIA TV (Ana Konu) (13. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kanyon SONY Center 65 X95K için tahmini fiyat vermiyor artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence çok pahalı olur hocam ayrıca zam geleceği söyleniyor
-
35 bin TL'yi aşacağını bilsem, X95K'nın çıkışını beklemeden mevcut sistemime Philips Sync Box Ambilight takviyesi yapacağım.
Hocam 35 bin tl yi kesin aşar. Hadi Avrupa'daki 3.700 Euro olan fiyatı geçtim, ABD'deki 2.800 USD olan fiyat bile bugün zaten 41 bin tl yapıyor. 30-35 bin tl gibi fiyatları X90K için görürüz bence X95K için değil
-
65A90j 55.000 Kusur oled tv..Guzel Tv..
65 95k o fiyatlara gelirse, Oled'lerini dusunemiyorum acikcasi..
Bu sene işlerin iyice cıvığı çıkacak gibi geliyor bana hocam. Fiyatlar üzecek bence
-
Zaten Agustos gibi piyasaya surulur Tv'ler,grlsin bakalim...65 X90j Led tv 28.000 Tl Mediamarkette...20.000 Tl'ye alanlar oldu tabi..
X95k 35-40.000 Tl olur diyorum ben..Tabi bu fiyatlara alinirmi bilinmez,deger mi yani incelemeleri gormek lazim..Elinde iyi bir tv varsa,iyi fiyata satip alinabilir uste ustune 10.000-15.000 ekleyip..Yoksa 40.000 Tl'ler falan filan acaip rakamlar tv icin..
Ilk ciktiginda yuksek olur fiyat, daha sonra duser satis durumuna gore, stoklar azaldikca fiyat dusecegine artiyor ulkemizde :)
Benim 55XF9005 kaç para eder ikinci el piyasasında?
8000-8500 Tl Eder Temizse Tv..Temizlikten kastim olu pixel varmi, cercevelerde sikinti varmi cizik vs..Kutusu varmi, kumandasi sorunsuzmu gibi..
Bu sene dünya kupası ile black friday tam aynı zamana denk geliyor. Büyük kampanyalar olur diye umuyorum. Tabi döviz kuru ne olur o zamana kadar o da ayrı bir soru işareti
-
Kutu yok, ölü piksel ve çizik vb... yok. Letgo'da 8 Bit panelli yerli markalar bile 8000 civarı. Sony fabrikadan sağlam çıktı mı bir daha sorun çıkarmıyor. İçerki odada da 2008 model W4000 var hala taş gibi. Bir de benim evde 12 saat açık kalmaz TV'ler, film veya oyun için açar kapatırım, haber YouTube falan için ikinci el bir Asus monitör aldım, ona da Mi Box bağladım oradan izliyorum.
Bu sene Sony mini ledin, geçen senenin a90j oled fiyatlarından gireceğini tahmin ediyorum.
Master series 65a95k oled için resmi fiyat 79.999 tl görürüz herhalde, ytd
Hocam 2. Eller 8000-8500 Araliginda..4 senelik Tv oldugu icin fiyat dusuyor malesef..Malum sitede 8000-8500 civarinda Xf'ler mevcut ama satilamiyor...
Ben gecen sene 7200 Tl'ye sattim, 1 senelikti ve garantisi de vardi..Kusursuzdu..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 4 Nisan 2022; 15:5:3 >
X90K biran evvel ciksinda artık almak istiyorum. Mini LED oled falan hayal oldu artık benim için sağlam bir led tv alıp uzun yıllar kullanmak en mantıklısı.
Koyacak yer bulursam satmamayı tercih ederim.
Guzel Tv, Bence de..👍
Ben bugün teknosada X90j inceledim XF90 kullanıcısı olarak malzeme kalitesi resmen rezil o çerçeve yapısı arka plastik kaplama XF yanına yaklaşamaz görüntü olarakta, kesinlikle bu tv sahip olanlar kıymetini bilsin inanılmaz bir kalite düşümü olmuş 👍
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 4 Nisan 2022; 20:57:0 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
selamlar,
biri çıkıp diyebilir mi, arkadaş şu modeli alacaksın kafan rahat sorunsuz keyfine bakacaksın. o çıktı bu çıktı derdi olmadan kullanacağımız.. samsung dan geçeceğim.
PS5, netflix, beinsport ana kullanılacak platformlar..
yardım lütfen..
-
Sony a95k, sony a90j
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X