< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2022 SONY BRAVIA TV (Ana Konu) (14. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
45.000 TL
bu parayı vereceksem, o elektronik eşyanın sadece tv olması benim için yeterli değil.. hologram görüntü teknolojisi falan kullanması lazım gibi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insane1907 -- 6 Nisan 2022; 8:37:18 > -
hologramın bi öncesi zaten bu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
böyle döke saça bir cümle kullanırsan fiyat sınırı belirtmeden millet sana en iyisini önerir ve fiyatı da sıkıntı yapmaman lazım. 15 bine falan da zaten iyi tv alamazsın, şu an bim, a101 gibi yerlerde satılan tvler zaten 7, 8 bin.
fiyat sınırım olmasa sizce zaten burdan yardım isteme gibi bir durumum olur mu? basar parayı en iyisini alırım.
buraya yazan hiç kimse bu paralara tv alamaz.. net..
tabiki 15 bine de bakmıyorum ama 15 bin ile 50 bin arasında 3x den fazla fiyat farkı var..
özetle ciddi tavsiye bekliyorum, zaten ciddi veren arkadaşlar da özelden mesajlar atmışlar sağolsunlar..
herkesin yorumu farklı tabi kimi sizin gibi dalga geçer, kimi de ciddiye alıp özelden paragraf halinde açıklayıcı bilgiler verir..
yine de teşekkürler..
-
ben sony 77a80j aldım ve buradayım, o fiyatlara tv bakan kişinin burada ne işi var, nasıl bir bakış açısı, sadece benim tavsiyemle sony xr 83a90j ve lg 83c1 model tvleri alan iki kişi var, ilgili forumları oku, buradan o fiyatlara tv alan çok adam var, forumları oku biraz anlarsın zaten, asıl o paraları vereceksen çok araştırırsın...
siz öyle diyorsanız öyledir, forumu çok takip etmiyorum, sadece ihtiyacım olduğunda girip soruyorum.
ama yine de garip geldi..
ama tekrar belirtmek isterim. 50 bin tl bir tv ye verebilecek güçte olsam, buralarda dolaşmam, ne diye kendimi yorayım ki..
basarım parasını alırım, sıkıntı mı çıktı, giderim bir tane daha alırım..
50 bin tl 6 ay taksit desen 8,3 bin taksit yapar. böyle bir taksiti ödeyebilmek için günümüz koşullarında 35-40 bin maaş alması gerekir evli çocuklu birinin. hatta belki daha fazla..
neyse uzatıp kafanızı şişirmeyeceğim..
öyle diyorsanız öyledir ama kafama yatmadı.
bir de emir kipiyle cevap vermezseniz sevinirim..
-
dostum bu hayyata herkesin şartları farklıdır, ben senle dalga geçmek için yazmadım yazdıklarımı, gayet ciddi bir tavsiye yaptım ama sen benim samimi tavsiyemi dalga geçmek gibi algıladın, ben de buna binaen bir şeyler yazdım amacım seninle dalga geçmek değildi, saygılar...
Hocam selamlar, ben de arkadaşın dalga geçmek için yazdığını düşünmüyorum açıkcası. Bu iş hem bütçe hem de ne kadar önem verdiğiniz ve ne beklediğinizle alakalı. 50 bine bir tv daha fazla bütçesi, kazancı olan biri için gereksiz ve pahalı bir harcama olabilirken, bir başkası için hatta gelir seviyesi ve bütçesi çok daha düşük biri için uygun olabilir. Ne aradıklarına ve neye önem verdiklerine göre değişir.
Tabii ki bu rakamlar çok ciddi rakamlar ve üzerinde düşünülmesi gereken rakamlar. Maalesef ülkemizde bu tip alışverişler aşırı lüks haline geldi. 15 bin de lüks 50 bin de lüks oldu bize verdiklerine göre.
Hangi tv yi seçerseniz seçin tüketici kredilerine de bakın lütfen. Çok iyi fırsatlar olabiliyor. Belirli bir miktar kart harcaması karşılığında 30 bin krediyi 36 ay faizsiz olarak ödemeye başladım. Bu bana bir üst sınıf alabilme şansı verdi. Bir başkası için de istediği televizyonu daha az zorlanarak alma şansı verebilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
eyvallah.. sağolasın..
-
Forumda Pioneer başlığı altında 5080XA plazma tv'si kullanım süresi 34.700 saat muazzam bir kullanım süresi ile hala sorunsuz bir şekilde çalışan bir tv görmek beni duygulandırdı günümüzde bu rakamlara ulaşan bir tv bulmak pek olası değil markalar artık adeta kullanat tv'ler çıkartmaktadır.
-
Hocam bir bütçe söyleyin isterseniz, ona göre en mantıklı seçeneği söyleriz biz. Ama bütçe bilmeden tavsiye veremeyiz ki
-
25k diyelim.
-
Eğer 65 inç tv bakıyorsanız, LG C1 veya SONY A80J bakın. İkisi de oled tvler. Şu anda fiyatları yüksek sizin bütçenizden, ama ikisi de indirim gördüğü zaman sizin bütçenize düşüyor. Bence stok eritme zamanı mutlaka o fiyatları bir kere daha görürler. Eğer 75 inç bakıyorsanız o bütçe ile alabileceğiniz tek mantıklı seçenek SONY X90J olur. Daha geçenlerde 24.000 tl ye düşmüştü ama şimdi herkes fiyatları arttırdı tabi. Dediğim gibi, ben son bir indirim daha yapılacağını ve fiyatların yine oralara ineceğini düşünüyorum. 2022 model tvleri beklerseniz işiniz yaş haberiniz olsun. Mesela şu anda 65 LG C1 27-28 bin tl ye bulunabilir. 2022 model 65 LG C2 ise 43.999 tl ile çıkış yapacakmış. İşler iyice sarpa sarıyor yani
-
65x90j yi 17k ya aldık 2 hafta önce, fiyatı şimdi 28k olmuş, şaka mı bu ya?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 6 Nisan 2022; 12:0:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok teşekkürler bilgiler için..
-
LG 65 C2 Avrupa için duyurulan satış fiyatı 3200 euro. TR'de 43.999TL iyi bile (ne yazık ki) Büyük üreticilerin fiyatları belli oldu kabaca. Philips açıklamadı bir türlü. 2022 model 77 OLED807 fiyatını bekliyorum. 2020 75XH9096 var ama sanırım tekrar Philips'e dönüş yapacağım. Sony üst modellerde iyice uçacaktır.
-
Selamlar hocam.OLED dışında TV alacaksanız,75xh9096 veya 85xh9096 modellerini bi incele derim….
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smolwarf -- 6 Nisan 2022; 13:59:50 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam OLED807'nin C2'den farklı bir fiyatta olacağını sanmıyorum. OLED806 da C1'den hiç aşağı düşmedi fiyat olarak. Artık Philips de eskisi gibi rekabetçi fiyat belirlemiyor
-
ahaha dalga geçtigimizi mi düsünüyorsun kendi yazdıgın mesajda piyasadaki en düzgün tvler ne demissin biz de cevap verdik. Ayrıca a95k 4000 usd a90j 3000 us. tlnin degersiz olması bizim sucumuz degil 18 yaşındaki ergen gibi atar yapmana da hiç gerek yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X