Şimdi Ara

2022 Taliant bayilere gelmiş - Hayırlı olsun:) fiyat tahminim Otomatik+LPG Touch 170 bin (+%18 KDV:) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
5.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1.0 sce 65 hp arabaya 167 bin tl istiyorlar. Araba da sanroof dahi olsa para verilmez

En azından 1.0 tce 90 hp civarında olsa 150 bin tl verilirdi.

• reno bayı bıze yakın sabah gıttım aracı sarj edıyorlar,ınen bınen kapı acan kapatanın sayısı cok

neyse kımse yokken baktım bındım,egea kullanıcı olarak soyle gozlemım oldu,kendı fıkrım

arka teker camurluk davlumbaz yok goze cok ılısıyor,şase cızgı cızgı macunlar gorunuyor,reno fransa neden boyle yaptı anlamadım,bazen fransa sıyası dusman oluyor ondanmı acaba

aracın onden gorunusu yandan arkadan guzel cam yapısı kavısler ıyı,egea kalıbında yapılmıs

kapılar cok acılıyor egeada oyle,ınıp bınısı kolay,arka kapı cok acılıyor ve ınıp bınısı dar degıl,clıodan genıs,symbol gıbı yada bır karıs daha genıs olabılır

arka koltuk baslık arkasına esya konursa orası duz yapılmıs,one duser cunku cukur yapılmamıs

bagaja bakmadım vıdeolarda var,koltuklar symbol gıbı yumusak,egeanın serttır,oturunca ıyı hıs verıyor

koltuk yumusak ve rahat,on gogus orta sevıyede ve dıkdortgen olmus,gostergeler kadran kısım duzken solu ve sagı açı verılmıs egımlı guzel

egeanın ıkı kapı arası yarım karıs daha genıs,on gogus sag kose 1 karıs daha uzak,yanı cok az buyuk onemlı degıl

egeada on gogus yuvarlak tasarım,bu arabada koselı tasarım

sonuc olarak,egea ve reno bırbırıne yakın olmus,eger renonun fıyatı aynı ayarda egeadan ucuz olursa cok satabılır,yok 20 bın tl bıle pahalı olursa reno seven alır

reno pahalı gıbı geldı alırsam yıne egea ısterdım

en bosu olarak egea 160 ıse talıant 170 ıse gıdıp egea alınır

adamlar talıanta 100 tl lık teyp koymamıslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 28 Mayıs 2021; 22:17:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

148 bine Genelkurmaya ve filolara verecekler adamların alıcısı hazır herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Bomboş sandero x tronic 195 bin iken bu arabanın 170 bin olmasını nasıl bekliyorsun ?

200 binden aşağı verirlerse sürpriz olur, lpg varsa 210 de.

2021 model yepyeni aracın bagaj ve arka çamurluk içleri,

Symbol hala bildiğimiz symbol yani, sadece dış ambalajini biraz şişirip süslemişler.

Arka davlumbazlar Honda City gibi arabalarda da yoktu. Hatta 1990'larda ABD arabalarının neredeyse tamamında davlumbaz yoktu. Olmaması iyi bir şey değil ama 60-70 lira adet fiyatı olan basit bir parça. Kafaya takan 120 hadi Taliant için 200 liraya çözer.

2022 Taliant bayilere gelmiş - Hayırlı olsun:) fiyat tahminim Otomatik+LPG Touch 170 bin (+%18 KDV:)

Bagaj keçesi de yerli üreticiler modellere özel kalıp basıp üretiyor. Yakında Taliant'a da çıkar. 2 davlumbaz+bagaj keçesi 500 lira tutmaz.

2022 Taliant bayilere gelmiş - Hayırlı olsun:) fiyat tahminim Otomatik+LPG Touch 170 bin (+%18 KDV:)

Bence yan hava yastıklarının ve otomatik frenlemenin standart olması daha önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: yagızalp

Genislik tamamda o arka diz mesafesinin darlığı nedir oyle dizleri gomuldu ön koltuklara adamin. En full paketi bile detaylarda cok dandik gorunuyor.
    Hele o Joy paket! yine reno klasigi arka camlar cevirmeli!

Abi şu fiat i yerden yere vuruyolar ama egea bunun yaninda 30 kere tercih edilir. Hem iç hem dış tasarimda daha ozenilmis bi arac.

Egea artık eskimiş bir araç, ben 2015'te milletin bindiği Egea alana kadar sıfır araba sıfır kasa olsun derim Taliant derim.

Dış taraf kişisel ama iç tarafta Taliant Joy Piano Black kaplamalar vs. ile daha görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SertyAdams

safkan teneke. sümbül neydi ki taliant ne olsun. egea kalite hiss olarak bunlara fark atar. 231 e egea cross alanlar resmen bedava ya aldı.

''sümbül neydi ki taliant ne olsun.''

Linea neydi ki Egea ne olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: suatcagdas

euro ncap testini merak ediyorum bende, varmi acaba çarpışma testi?

bunlar platform olarak düşük seviyeli LS sınıfında kalıyorlar maliyet sebebiyle, Clio 5 - yeni captur vs CMF-B HS iken bunlar dacia logan, stepway vs. ile beraber CMF-B LS içindeler.

Sandero 2021 için yetişkin koruma 70 puan çocuk yolcu 72 puan aldı.

Egea'nın 2016'da 82-60 aldığını düşünürsek 5 yıl sonra çok daha zor şartlarda teste girip 70-72 puan alan Sandero-Taliant daha güvenli denebilir.

EuroNCAP kendi de dedi Sandero yaya koruma ve elektronikten kaybetti yoksa 4 yıldız alırdı diye.

• nesi varmış linea nın ? iyi olması zoruna mı gitti vah vah^^

bak bu kazayı 50km hız ile yaptık geldiği hal bu pert e çıktı. bir daha da sümbül e binmedim binmem.

• taliant en bosu 175 bın tl egea en bosu 160 bın tl

egeada olan talıantta olmayanlar

1)arka teker davlumbaz yok ıcı gorunuyor

2) arka kapılar elle cevırmelı

3) yan aynalar elle cubukla ayarlamalı

4) arabada teyp yok

ayrıca talıantın dolu sayılanı 240 bın tl,ama reno megan tablet ekran bmw gıbı araba 220 bın tl

megan hem ucuz hem daha ıyı talıanttan

fransa dalgamı gecmıs

• quote:

Orijinalden alıntı: bace3434

taliant en bosu 175 bın tl egea en bosu 160 bın tl

egeada olan talıantta olmayanlar

1)arka teker davlumbaz yok ıcı gorunuyor

2) arka kapılar elle cevırmelı

3) yan aynalar elle cubukla ayarlamalı

4) arabada teyp yok

ayrıca talıantın dolu sayılanı 240 bın tl,ama reno megan tablet ekran bmw gıbı araba 220 bın tl

megan hem ucuz hem daha ıyı talıanttan

fransa dalgamı gecmıs

Egea en boşu 147 bin lira

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 170'e Taliant alınmaz diyen amelelere bakın hele. Ekşisözlük te ortlık yıkılşmış.

Şimdi 170'lik Taliant 600 bin olmuş.

Benim gibi ruhani liderleri dinleyin, kolpacıları değil.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.