< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2023 BMW 5 SERISI (5. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
-
-
Bu ne abi, 2 serisi bu kadar leşken güzelim 5 sersini buna benzetmek. Yap işte 8'in sedanını. (Sanki alabilecekmişim gibi sinirlendim ya)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Lansmanda fena görünmüyordu , canlı görmek lazım ama bunların yapacağı lansmanı gibiyim…
Çok çirkin olmamış mı?
-
-
kasa büyüklüğü farkı görünüyor , G60 baya cüsseli
Ahh ahh ama içini b*k ettiler…
Evet bayağı fark var, hatta 7 serisi gibi duruyor. İç tasarım makyajlı 3 serisine benzemiş. Yani açık konuşmak gerekirse beni pek cezbetmedi. Tabi kişiden kişiye değişir ama test sonunda kendi arabama binince daha bir keyif aldım gibi :) yeni E serisini de görmek lazım… Bu arada ek not olarak; direksiyonu aşırı hafif…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
G30 sahibi olarak yaziyorum, G60'i gercekten begenmedim. Gecenlerde inceleme sansim oldu. Cam kontrol dugmelerinin kalitesiz plastik olmasina mi? Sunroof'un acilmamasina mi? Sunroof dugmesinin iceri bastiginizda hic bir sey olmamasina, fakat "yarim acilma" ikonunun halen butonun uzerinde olmasina mi? Yoksa "soft-close" opsiyonunu artik ekstra olarak bile satmamalarina mi yanayim? Farlar'a cok takilmiyorum ama onlar da olmamis bence.
Cusseli olmasina katiliyorum, ama eksileri artilarindan fazla ne yazik ki :/
10 yildir BMW kullanan koyu bir marka sevdalisi olarak bu kasayi pas gececegim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X