Şimdi Ara

2023 BMW 5 SERISI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
3
Favori
11.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya valla fiyatlar öyle saçma hale geldiki 80ler 90 lara döndü.
    Bmw ye mercedese artık gerçekten zenginler biniyor. 2004~20018 arası bol para , ucuz kredi , yüksek alım gücü bitti .
    Üstüne yok pandemi, yok çip ,yok enflasyon fiyatlar uçtu gitti

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2023 BMW 5 SERISI
  • Bunun 5 serisi olduğundan emin miyiz haaahhahahah. E serisi 2 nesil sonra tasarımda önde başladı.

2023 BMW 5 SERISI

2023 BMW 5 SERISI

• kokpit X1 terk. 5 serisi böyle zulüm görmedi. 5 gt gibi saçma sapan bir araba oldu.

2023 BMW 5 SERISI

2023 BMW 5 SERISI

2023 BMW 5 SERISI
    2023 BMW 5 SERISI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ne abi, 2 serisi bu kadar leşken güzelim 5 sersini buna benzetmek. Yap işte 8'in sedanını. (Sanki alabilecekmişim gibi sinirlendim ya)

• Lansmanda fena görünmüyordu , canlı görmek lazım ama bunların yapacağı lansmanı gibiyim…

• Çok çirkin olmamış mı?

• BMW G60 İLK İZLENİM - KISA TEST SÜRÜŞÜ

Bugün Borusan oto “yerinde test” imkanıyla Beylikdüzü’nde aracı kısa bir test edip inceleme fırsatı buldum. Test için getirilen araç 5.20d xdrive. Hem kendi iş yoğunluğum hem de aracın test yoğunluk talebi nedeniyle kısa bir sürüş oldu ama genel izlenimlerim
    Öncelikle; fotoğraflarda kendi aracımı ve yeni G60ı Yanyana koydum ama belli olmayabilir, araç bayağı uzamış (12cm) iç hacim daha geniş ve tam boy cam tavan ile (açılmıyor) oldukça ferah gösteriyor. Ekran muhteşem, devasa ve çözünürlük inanılmaz,headup kullanışlı ama bana biraz dikkat dağınıklığı yaratır gibi geldi. Jantlar 20” ama 18m sport jantlı aracımla benzer konfora sahip bu konuda oldukça geliştirilmiş. Bowers ses sistemi çok iyiydi. Olumsuz tarafları, artık vakum yokmuş hiçbir aracında ve buna alışkın olan kullanıcılar için tuhaf geliyor bu seviye bir araç için. Araç konforlu ancak jant ebatlarından olabilir,yol sesi alıyordu biraz,motor sesi de bir miktar geliyor çok rahatsız edici olmasa da. Ben elektrikli veya 2024 Mart gibi gelmesi beklenen benzinli versiyonunu tercih etmeyi planlıyorum fiyat avantajı ile ama belirtmek isterim ki Yeni E serisi de test edeceğim, sanki tasarım olarak daha iyi gibi. Ön far grubu evet 2 serisine benziyor ve bunu belirttiğimde Borusan yetkilisi “bende 2 serisi var pek benzemiyor aslında” dedi :))
    2023 BMW 5 SERISI
    2023 BMW 5 SERISI
    2023 BMW 5 SERISI
    2023 BMW 5 SERISI

• hawkss kullanıcısına yanıt
    kasa büyüklüğü farkı görünüyor , G60 baya cüsseli

Ahh ahh ama içini b*k ettiler…

• guvenxoca kullanıcısına yanıt

Evet bayağı fark var, hatta 7 serisi gibi duruyor. İç tasarım makyajlı 3 serisine benzemiş. Yani açık konuşmak gerekirse beni pek cezbetmedi. Tabi kişiden kişiye değişir ama test sonunda kendi arabama binince daha bir keyif aldım gibi :) yeni E serisini de görmek lazım… Bu arada ek not olarak; direksiyonu aşırı hafif…

• G30 sahibi olarak yaziyorum, G60'i gercekten begenmedim. Gecenlerde inceleme sansim oldu. Cam kontrol dugmelerinin kalitesiz plastik olmasina mi? Sunroof'un acilmamasina mi? Sunroof dugmesinin iceri bastiginizda hic bir sey olmamasina, fakat "yarim acilma" ikonunun halen butonun uzerinde olmasina mi? Yoksa "soft-close" opsiyonunu artik ekstra olarak bile satmamalarina mi yanayim? Farlar'a cok takilmiyorum ama onlar da olmamis bence.

Cusseli olmasina katiliyorum, ama eksileri artilarindan fazla ne yazik ki :/

10 yildir BMW kullanan koyu bir marka sevdalisi olarak bu kasayi pas gececegim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.