Aylık 110 bin adet Sıfır araç satışı yapılıyor... Öldük bittik edebiyatını artık yemiyoruz... |
2023'de araç sahiplerinden ek MTV alınması gündemde! MTV bu yıl iki katına çıkıyor (3. sayfa)
-
-
Ne güzel yönetim şekli, bir yerden dağıt on yerden topla
-
1.8 motorlu hybrid corolla ve chr stokculari üzgün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maaşlara fazla fazla zam isterken bunu düşünmeniz gerekiyordu...
Her şeyin bir dengesi vardır...
-
Yaşasın artık kimse araç almaz sıra bana geldi diyeceğim ama maalesef bayileri aradığımda araç yok demeye devam ediyorlar.
-
Tayyip Hub
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Din, Bayrak, ezan.... Ha bir de pkk ülkeyi bölecek cart curt....
-
Kişisel gelişimini tamamlayamamış, hayatı boyunca bir baltaya sap olamamış, herhangibir mal mülk sahibi olamamış, kahve köşelerinde vatan, millet, sakarya edebiyatı yapan boş beleşler bunu iktidar yapıyor. Ceremesini biz çekiyoruz. Şayet varsa hakkım haram zıkkım olsun.
-
Başka Parti de gelse bu zamlar kaçınılmazdı. Millet oyunu 4 sene önceki seçimlerde vermeyecekti belki ozaman bir kurtuluş olurdu. Bu saatten sonra kim gelirse gelsin bu enkazı kaldıramaz CHP gelseydi bu enkazın altında kalırdı. Sonra CHP ne zaman gelse kriz çıkıyor söylemi gerçeklik kazanırdı yani CHP yi Allah korudu resmen.
-
Yeni hükümet bereketiyle geldi.
-
Sonra yüzde 25
Niye kiradaki gibi yuzde 25 yapsinlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
%52'nin çok çok parası var diyorsun. Buna kargalar bile güler. Parası olmayan daha çok yola devam dedi.
-
Cumhur ittifakına oy vermiş doblolu dayilar da bu zamdan nasibini alıyor mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Keşke bunlara oy vermeseydim diyen çıkmadı mı daha 😁
mafolduk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
parası olmayıp arabaya binenler niye ağlamış yorumlarda? madem paran yok vergisi,sigortasını ödeyemeceksin sat kurtul ? lazım bana dersen ağlamıcaksın inşallah 6-8 katı alırlar 2 katı az abi devlet baba duy sesimizi. bu arada ne diyorduk ohhhh altta kalanın canı çıksın abi bu kadar basit artık.
-
çıkmaz :D onlar asgariye-emekli maaşlarına zam gelince sevinen tayfalardan ama düşünemiyorlarki herşeyde zam ne kadarsa ona göre endeks yükseliyor ama beyinleri o kadar kavrayamıyor.
-
Sıkıntı yok Erdoğanı desteğe devam. -
Arabası olmayanlar üzülmesin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X