< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2023 FORUM YERLEŞTİRMELERİ GURUR TABLOSU (25 TIP!) (6. sayfa)
-
-
61’i gördüğümde nasil bir oyunun icinde oldugumu ben de henüz idrak ettim… her sey sizler icin…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
iyi ki varsın hocam... çok duygulandım
-
hacettepe türkçe tıp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Kaçla girdin knk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XYMNAT -- 20 Ağustos 2023; 2:31:16 >
say 2.5k
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzumaki D Kurosaki. -- 20 Ağustos 2023; 2:31:40 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gurur tablosundan tıp fışkırıyor
-
-
Hocam ayıptır sorması 440 puanla koçta ee veya sabancıda bilgisayar okumak varken neden new yorku tercih ettiniz?
-
hocam birincisi ben bu yaşıma kadar hep özellerde okudum ve öğrenci kitlesinden hep şikayet ettim.
Parası olup 2 kuruş aklı olmayan adamlarla okumaktan sıkıldım ve böyle bir risk alıp 5 yılımı daha heba edemezdim.
Diğer bir sebebi de amerikada alacağım 3 yıllık çalışma izni bana cok farklı kariyer yolları açabilir diye düşünüyorum.
Umarım her şey yolunda gider.
-
Tebrikler hocam fakültede denk geliriz ellam xd.
-
xd
-
Yat uyu krds
Sağ olasın hocam.
Artık bu sıkıntıyı atlattigim için mutluyum
tebrikler hocam . bir şey soracağım: bir konunuda ek puanla gelebilir diye koç tıp yazabileceğinizi söylemiştiniz. ilk tercihe koç yazmama sebebiniz var mı ? yani yoldan dolayı mı yoksa hacettepe daha iyi diye mi ?
-
lUPpo
-
fsmvü eem
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X