< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2023 en iyi üniversite anketi (4. sayfa)
2023 en iyi üniversite anketi
(En Son Oy Tarihi: 29.8.2024)
-
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
marmara nerede
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akdeniz YBS den dolayı gözüm aradı Akdeniz i ne diyelim hocam haksız rekabet olmasın diye eklenmemiş
"Bilkent kazanamadığı için"dir o ama aynı kapıya çıkıyor
-Not: Ben koç'u üniversite olarak görmüyorum, diploma verme kursu daha çok. Bu kadar kolay "çap cart curt al, istiyorsanız iki üç diploma verelim hem de hiç çalışmadan alın" diyen bir kurum üniversite olamaz.
10 burslu 100 ücretli alıp bir şekilde ticaretlerini devam ettirmek istiyorlar da EEE gibi sayısalın babası olan bir bölüme 90k dan adam almazsın ya.. Bu da Sabancı gibi kalitesizleşti iyice..
Ama diploması işe yarıyor yavşağın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Niye hocam
-
bir sürü sıkıntı var (yurt,rektör vb.) nitelikli hocalar yollandı,öğrenciler okuldan memnun değil,istanbul pahalı vs. vs.
-
Ben katılmıyorum hocam 160 yıllık okul 2 senelik baskıyla batacak değil ya hala rakiplerine göre emsalsiz bir ismi var piyasada overrated diyemem ben.
EE, İşletme, İktisat, Hukuk dışında biraz overrated gibi hocam (CS her yerde overrated isteyen CS i de ekleyebilir tabii.)
(Okulun sistemini sevmiyorum, öğrenciyi gereksiz fazla işe boğuyor bence biraz rahatlatmaları bazı dersleri herkes için olumlu olabilir.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-798C79D8E -- 31 Temmuz 2023; 23:13:22 >
-
Psyc phys ve phil de ağır toplar, hatta hak ettikleri değeri görmüyorlar bile
Psyc ağır top o kesin hocam Phil de öyle yazarken aklımda kalmamış ama Phys e biraz takviye lazım hocam, kadro tüm dersleri vermeye ucu ucuna yetiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-798C79D8E -- 31 Temmuz 2023; 23:50:47 >
Hocam bir de bu dönem Sinyal i Kozat veriyor ve Prob dersini Onural veriyor buna yorumunuzu merak ettim
Ahahhahahahah gece gece guldurdu. Ilk siraya bilkent yazilmasi burada bilkent lobisinin bir oyunun olduğunun göstergesi.
Ahahahh yıldız = taşra+
berabere
-
En ufak fikrim yok bolum corba oldu 3 donemdir, herkes random dersler veriyor
Leventten prob almak cok guzel olurdu, kozat signal inanılmaz unpredictable
Ulke sartlari icij phys imkan olsun marka hocalar olsun iyi ya bence, tabi herkesin asil ugrasi ders açısından mecbutiyetten 101 102 vermek olunca
Tıpçı arkadaşlar fazla yorum yapmasın bence sizin analitik zekanız ölmüş yorumlama kabileyetiniz baya düşük o yüzden siz ezberinizi yapın derim böyle konularla uğraşmayın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X