Fiyat son derece uygun çıkıyor ancak Agoda ekşi yorumlarını okuyunca çok sıkıntılı bu site üzerinden rezervasyon yaptırmak cesaret ister. |
2023 F/P Otel Fırsatları (19. sayfa)
-
-
O gördükleriniz günlük fiyat son adımda çıkan fiyatlar çokta uygun değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcold1907 -- 5 Ekim 2022; 14:53:59 > -
BEDAVA VERSE ALMAM AVUKATLA ALDIM PARAMI
-
ETS uygulamasından bu sene tuttuğum Limak Lara Deluxe otele baktım. Bu kadar olmaz cinsten.
Geçen sene 18.000 TL temmuz ayında 2 yetişkin 2 çocuk ödediğim 5 gecelik odaya şimdi 32.000 TL istiyorlar.
Bu neyin fiyatı arkadaş. Birde 40% erken rezervasyon indirimi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benmisim -- 5 Ekim 2022; 20:59:17 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen seneye göre %56,25 artış çok mu sizce bu enflasyon ortamında :) geçen sene erken rezervasyon ile 18.000 ödediyseniz eğer, aslında şimdiki fiyata göre çok daha yüksek bir ödeme yapmışsınız.
Tuik enflasyon verileri son 12 ay %83,45
Enag enflasyon verileri son 12 ay %186,27
Ünlü bir otelin sahibinden ilk ağızdan bu ay 12 milyon tl elektrik faturası geldiğini duydum. Maliyetler müthiş artmış bir sene içerisinde.
Bu fiyatları da bulamayacağız Ocak ayından sonra…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 6 Ekim 2022; 1:28:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir ak trol olarak sana normal gelmesi lazım fiyatlar neden şaşırıyor gibi yapıyorsun anlaşılır gibi değil artı olarak Türkleri görmek istemezken neden hala Türklerin olduğu bolgeye gelmek istiyorsun çocukların ve eşinle ilgilenmek yerine rotgencilikte çabası zaten kim ne yapıyor marketten birşey aliyorlarmi uhd otelde kalipda doğa gezisi rafting tarihi yerlere kim gidiyor kim gitmiyor diye çetele tuttunmu bu senede
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anlaşıldı, gelecek sene senin gibi tipler gürbetçileri dahada çok kıskanacak. Hasetlik, fesatlık tavan yaptı diyorum ama hersene biraz daha üstüne çıkıyorsunuz.
Nezamana kadar bu böyle devam edecek merak ediyorum açıksası.
Yurtdışında kaldığm için o şekilde hesaplamıyorum.
Geçen sene ilk geceyi ocak 2021de ( € kuru 20 iken) geri kalanını 14.500 TL civarını otele giriş günü odemiştim (€ 16-17) iken.
Toplam maliyet €1100 idi 5 gece için.
32.000 TLyi bugünkü kurdan hesaplasak €1750 civarı ediyor.
Ayrıca oda fiyatları çoğu otelde TL bazında hersene katlanarak yükseliyor ama son 5-6 sene EURO bazında hep aynı kalıyor ve odalar geceliği 200 Euro civarında oluyor.
Ya Limak bu sene abarttı yada hepsi yüksek tutacak fiyatları. Ayrıca bu otel geceliğini €350dan haketmiyor.
Granada Okurcalar için beklentileriniz nedir bilmiyorum ama çocuklu bir aile için yeterli olabilecek, her şeyin birbirine yakın olduğu, alanı küçük, derli toplu bir otel. Genel kullanım alanlarının temizliği sürekli yapılıyor. Yemekleri emsal otellere göre gayet iyi, tatlıları zayıf, orjinal içecek belirli barlarda bulunabiliyor. Yeşil alanı yok. Havuzu yeterli, aquaparkı çok küçük ve yetersiz. Sahili ince kum ve gayet düzenli. Denizi dalgasız, birkaç metre sonra derinleşiyor ve suyu biraz bulanık. Odalar gayet iyi, eşyalar yeni, temizliği idare eder. Minibar her gün düzenli olarak yenileniyor. Genel kullanım alanlarının temizliği sürekli yapılıyor. Animasyon ekibi çok gayretli, sürekli bir eğlence arayışı içindeler misafirler için. Gece eğlenceleri standart. Çocuk kulübü biraz küçük ama yeterli. Gün içinde amfide yapılan çocuk eğlencelerini çok beğendik.
Biz genel anlamda memnun kaldık diyebilirim. Fiyat performans anlamında üzmeyecek bir otel.
-
Teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
CULLINAN BELEK açıklandı.
Tam bunu yazmaya gelmiştim 😁 nasıl otel bilenler var mı?
fiyat kırılımlarına göre mantıklı tarihler şu şekilde;
Cullinan Belek
*26-30 Nisan 23.400 tl*
*23-27 Mayıs 30.768 tl*
Sezonda 4 gecesi 55.468 tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 6 Ekim 2022; 14:22:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. Airbnb yeni üyelikte referans ile gelindiğinde indirim veriyor mu acaba? Eskiden cazip indirimler vardı diye biliyorum
Cullinan belekde bu sene kaldım. Voyagelardan bir tık üst diyebilirim
-
9-15 Ağustos 83.000 çıkardı. İndirimli fiyatı oha.
25000 e almadığımız otelleri arar mıyız acaba? Kirman ve limak lar oluşacak fiyat skalasının habercisi mi yoksa abartıyorlar mı? Swandor Topkapı 45000 yazıyor inanamıyorum.
Gloria Serenity açıklandı
-
Rusların savaş seferberliği bu fiyatları çıkarıyor sanırım Antalya Ruslarla doldu.
Gloria'ların 3 ü de açıklamış fiyatları.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X