rubi platinum için yazdıklarınıza bende ek olarak katkıda bulunayım. 2017 yılında gittim ilk. yemekler harikaydı.bir gün katmer yapmışlardı unutmuyorum muthişti.alkollerde bir çok oteldeki olmayan markalar burada ücretsizdi.mesela jack daniels honey rixosta yokken burada vardı. fiziki şartlarıda gayet güzeldi.2. kez 2019da gittiğimde mart sonu nisan başı gitmiştim.yine aynı şekilde herşey güzeldi. şimdi böylemi bilemiyorum. otel ile 2 konu hakkında sıkıntı yaşadım. otele varmadan önce otel ile görüştüğümde odaya şarap meyve tabağı göndereceklerdi göndermediler.giriş tarihlerimi vs bildirmeme rağmen.bende gidip istemedim. ikinci bir sıkıntı ise. yurtdışındayken otelin kendi sitesine girip oradan rezervasyon yapmak istedim. fiyatların baya uygun olduğunu gördüm. otele sordum ben rezervasyon yapacağım bu fiyat çıkıyor diye. o fiyat yabancı misafir için geçerli eğer rezervasyon yaparsanız otele girişte extra para ödersiniz dediler. otelin kendi sayfası bahsettiğim sayfa. herhangi bir tur sayfası vs değil. bunu duyunca otelden soğudum. |
2023 F/P Otel Fırsatları (17. sayfa)
-
-
Öğrenci kardeşlerimize uygun bir tatil önerim olacak. 01-11.09.2023 tarihleri arasında 10 günlük 2 kişilik Hakan pansiyon alanya tatili ETS sitesinde toplam 1425 TL. Eşim izin verecek olsa bir dakika düşünmez tek başına alır 10 gün tatilimi yapardım.
etsturAntalya Otelleri - En Uygun Antalya Otel Fiyatları 2022 | Etsturhttps://www.etstur.com/Antalya-Otelleri?check_in=01.09.2023&check_out=11.09.2023&adult_1=2
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Alkol markasına göre otel tercih edilmesini pek anlayamıyorum, bu forumda çok konuşuluyor bu durum. Premium bir sürü alkol varken 1-2 tane spesifik marka alkol yok diye otel tercih etmek ya da etmemek çok mantıksız. 1 gecelik oda ücretine macallan talisker Baileys vs hepsinden şişe şişe alırsın doya doya içersin çok seviyorsan. Leş votka viski veren çakma 5 yıldızlı otelleri söylemiyorum tabi.
Alkole bayılan biri olarak 5 gün single malt içmesem ölmem heralde :)
-
Yok spesifik marka olarak düşünmeyin, otelin alkol kalitesini/seviyesini belirli markaları verip vermediği ile anlıyoruz. Yani o markalar aslında otelin alkol olarak hangi segmentte olduğunu gösteriyor. Mesela kimi otel şişesi 600 tl ye kadar olan içkileri, kimisi şişesi 1200 tl ye kadar olan içkileri konseptte bulunduruyor. E ben aynı fiyata satılıyorsa bu iki otel, neden iyisine gitmeyeyim…
Hizmet görecelidir kıyaslaması zordur,
Yemek kalitesi görecelidir kıyaslaması zordur,
Ama alkol konusu nettir markalar bellidir, ya veriyordur ya vermiyordur ya da veriyor gibi yapıp çakma doldurma içki veriyordur. Otelin F&B kısmına ne kadar ödenek ayırdığını gösterir. Vermeyip kârını arttırabilir kendi seçeneğidir.
Kimse single malt içmediği için ölmez ama aynı paraya single malt veren otel varken neden vermeyene gidelim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 3 Ekim 2022; 20:28:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Otelden iyice soğudum, 2022 Otel f/p konusunda genel olarak şunları yazmıştım geçenlerde;
(Yabancıya ucuza satıyoruz siz ikinci sınıfsınız size pahalıya vermek zorundayız demek olur ki sosyal medya bu kadar geniş ve ulaşılabilir iken o otel hakkındaki yorumlara yansır ve ciddi miktarda yerli müşteri kaybeder. Otellerde hangisi olursa olsun maxx, regnum vs bile azımsanamayacak kadar türk müşteri mevcut. Fark almayı göze alabileceklerini sanmıyorum. Ben rezervasyonu dünyanın herhangi bir ülkesinden yaptırabilmeliyim bu oteli ilgilendirmez.)
Rubi dediğiniz şekilde konuştuysa gözümde bitmiştir…cidden çok şaşırtıcı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 3 Ekim 2022; 22:13:38 >
Jolly de 2023 için birkaç otel açıklamış. Limak grubu açılmış ve fiyatları ETS otellerine göre daha iyi.
Jolly ye olan tepkim elbette devam ediyor, pandemi dönemi mağdur ettiği insanları unutmadık...
2023 erken rezervasyon için takip edilmeli dediğiniz neresi var ? Orta direk bir aile için erken rezervasyon fırsatı ile gidebileceği görece iyi otellerden bahsediyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Malesef bu sekilde bir durum yasadim. Hatta sikayet var a sikayet olusturmustum misafir ayrimciligi yapiyor kabul edilemez sekilde diye. Cevap dahi verilmemisti otel tarafindan.
Çok güzel açıklamışsınız. Bire bir katılıyorum.
Tatili insanlar yıllardır fiyatına göre bakıp xx otel f/p onu alayım modunda gittiler.
Ancak artık durum değişti, bu kadar ciddi rakamlar verip tatilden memnun kalmadan dönmemek için herkesin öncelikle tatilden ne beklediğinin listesini çıkartması lazım.
Havuz mu , Aqua mı , Durgun ve berrak deniz mi, yeme içme mi , yoksa alkol mu. İnanın hepsini barındıran bir otel yoktur.bugün alanya belek vb ye gidip denize girmeden dönenler var dalgalar ve kötü deniz yüzünden.
Bugün 5 gecesi 10 bin tl otelden de yemeğinizi tatlınızı yemiş ve doymuş olarak masadan kalkarsınız, ancak yediklerinizin kalitesi malum.
Benim mesela her zaman ilk önceliğim iyi deniz, ardından kaliteli yeme içme. Bunu da yıllardır gittiğim otellerden tecrübe ettiğim butik olmayan bir otelde kendi yeme içme kalitemi belirleyemiyorum ve uhd otellerde masadan sadece kötü kaliteye rağmen sözde doymuş olarak kalkıyorum.
Bu yüzden gıda ve iyi denize öncelik veren birisi olarak direk bu amaç doğrultusunda rezervasyon yapacağım.
İnsanlar önden peşin ödediklerinden yedikleri yemeğin kalitesini o an sorgulamıyor.ancak düşünsenize bir restauranta gidiyorsunuz 2 kişi diş geçmeyen ete, dondurulmuş patates kızartmasına 2 kişi 3-5 bin tl ödüyorsunuz.mantık dışı değil mi ? Ancak bugün otellerin alayında aslında o kadar kötü yemek kalitesine gecelik bu paraları veriyorsunuz.tek sıkıntı çok öncesinde peşin ödediğinizden o an düşünmüyorsunuz ve sorgulamıyorsunuz bunu oteldeyken. Herkes erken rez dönemi verdiği paraya göre - oh uyguna aldım nasıl olsa modunda- ancak siz gittiğiniz tarihte ki fiyata göre kaliteye bakmanız lazım.Düşünün ki o garson açık büfeden aldığınız kalitesi yerlerde olan hazır krema kekli tatlılardan sonra size 3000-5000 tl lik adisyon getirse kıyamet kopar değil mi? :)
Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ancak otellerin birçoğu ciddi müşteri kaybetti bu sene.ha umurlarında mı değil tabii ki, bu kadar talep varken yerli turisti kimse takmaz.
Adamın 2000 birime 1 asgari maaşla geldiği tatile sen 40.000 birim verip 8 asgari maaş ödeyeceksin.verilen hizmet aslında 2000 birimlik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 4 Ekim 2022; 9:52:47 >
-
Bende sizin gibi düşünüyorum..fakat tıklım tıklım dolu otelden de yemek konusunda çok bişey bekleyemiyorum illa ki bişeylerden ödün vermemiz gerekiyor ya pişme derecesinden ya lezzetinden ya hijyeninden yada hepsinden...içme konusunda zaten alkol kullanmıyoruz o fark etmiyor benim için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2023 tatil dönemi seçimlerden sonra olacak muhtemelen.bu yüzden inşallah olmazda bir karışıklık, olay vs sonucu tatili iptal edemeyecek ve geçmişte sıkıntı yaratmış acentalarla çalışmamak lazım bu sene.
Aklımdan direk ilk geçen aynı şeydi. Dile getirmek istemedim sadece. :-)
Bu arada bir arkadaş airbnb deki iyi fiyatları sormuş yukarıda, ben cepap vermiş olayım.
1 haftadır airbnb üzerinden 3 ayrı rezervasyon yaptım, üçü de peş peşe iptal oldu. 2023 fiyatları değil orada gördükleriniz ve yılbaşında girilecekmiş yeni fiyatlar. Ben de araştırmayı bıraktım, elbette öncesinde airbnb ye şikayet yazdım. :-)
İptal olan 3 rezervasyonun %25 ön ödemeleri de henüz kartıma iade olmadı. Durduk yere limitlere bloke koyduk. :-(
-
Herkese iyi forumlar.
Yavaş yavaş 2023 sezon fiyatları açıklanmaya başlıyor.
Bu minvalde bizler de DH KULLANICILARINA ÖZEL KAMPANYALARIMIZI geliştirmeye devam ediyoruz.
Geçtiğimiz yıl ki yönlendirmelerimizden ziyadesiyle olumlu geri bildirimler aldığımız;
KIRMAN HOTELS için DH Kullanıcılarına Özel %5
LIMAK HOTELS için DH Kullanıcılarına Özel %5
Oranlarındaki Özel İndirimler sistemlerimize tanımlanmıştır.
Kirman Hotels tanıtım linkimiz;https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/152638892
Aracılığımız ile gerçekleştireceğiniz rezervasyonlarda;
*** İptal güvencesi fiyatlara dahildir.
*** Kredi Kartlarına Vade Farksız 12'ye Kadar Taksit Uygulanabilir.
*** %25 Ön Ödeme Rezervasyon Anında, Kalan Ödeme Otele Girişten 1 Hafta Öncesine Kadar Yapılabilir.
Bilgi, teklif ve rezervasyon talepleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Sevgiyle Kalın.
Coşku Can Daşcı
Diverso Tur Acente Müdürü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diverso -- 4 Ekim 2022; 13:16:4 >
-
Iyi bir noktaya deginmissiniz. Neye oncelik verileceği belirlenmeli ve ona göre tercih yapılmalı.
Bir de çok fazla konuşulmayan bir otel önerisinde bulunmak istiyorum özellikle sizin gibi alkol almayıp uhd otellere gitmek isteyen için ali bey resort sorgun. Bu otel aynı anda 2 farklı konsept uyguluyor. Bizim gibi yabancı alkolleri sevenler için farklı fiyat. Yerli alkol ya da hic alkol tercih etmeyenler için farklı fiyat.
benimde hic dillendirilmeyen ve forumca bilinmeyen bir bekledigim uhd otel var.fiyati aciklandiginda gerekirse oteli arayip gorusecegim.
cevremde ust sinif otel tecrubesi olan birkac kisi bu sene oraya gitti ve soyledikleri 3 kati para verilen otellerde dahi bu sekilde hizmet ve yeme icme kalitesi yoktu.hatta cikarken bir gun oncesinde liste verilip yol icin size paket hazirliyorlarmis vs ilginc geldi.
buraya aciklamama sebebimde cok uygun cikarsa fiyati zaten yerliye ayrilan 3-5 oda bir anda bitmesin bizler alana dek..setur satiyor bahsettigim yeri,Cosku bey fiyatlar aciklandiginda belki tanitim yapar.
-
Rubi 2017 de fp oteliydi ama artik bitmis. Tadilata ihtiyaci var odalar cok eskimis. Ama denizi icin hala tercih edilebilir durumda lakin fiyatlari cok yukseldi. O fiyata belek larada daha iyi yerler oluyor...
Vay anam vay neler olmuş öyle.ekşi de birisi açmış demin.
sueno beach side hotel rezaleti
ekşi sözlüksueno beach side hotel rezaletihttps://eksisozluk.com/sueno-beach-side-hotel-rezaleti--7428283?a=popular
-
Okadar soğudumki Jolly denn. Açıp bakmıyorum bile sayfalarına
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aşağıdaki yazıyı 1.5 sene önce paylaşmıştım. Chivas 21 içmek için berbat yönetilen Sueno Otellerinde konaklamayı anlayamıyorum.
Belki sizlere de yardımcı olur diye daha önce konakladığım otellere göre yerini de paylaşayım.
1) Ela Quality, Barut Kemer
2) Titanik Belek, Xanadu İsland
3) Voyage Türkbükü, Barut Hemera
4) Sueno Golf (tesis olarak çok güzeldi ama bence işletmesiyle ilgili önemli problemler var)
5) Limak Limra
6) Duja Bodrum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftokan -- 4 Ekim 2022; 16:31:8 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X