Şimdi Ara

2023 F/P Otel Fırsatları (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.908
Cevap
345
Favori
639.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Onlar golfçü değil, standart İngiliz turisttir. Benim kaldığım oda ana binada lobinin dışındaki açık bara bakıyordu. Toplu halde takılıp, elbette gülüp eğlenip saat 12 gibi orayı boşaltıyorlardı. Bunu dert edecek değilim. Ama gece 4'e kadar odalara karşı gürültü yapan varsa o durum kabul edilemez elbette.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngiliz golfculerin hepsi çok nazik ve kibar. Bazen sesleri yükseliyor tabi. Yine de 12 den sonra daha dikkatli olmaları lazım. Biz memnunuz en azından iletisim kurabiliyoruz.

• Erken rezervasyon için pusuya yatılmıstır

• fettah kullanıcısına yanıt
    Ortada bir şey yokki hocam. İlk fiyatları duyunca moralim bozuldu. Bilinen voyage maxroyal ve kirman grubu var gibi .1 de swandor topkapı ama şimdiden apart butik çadır hepsine baksak mı 30bin ler 50 binler çok yüksek rakamlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • erdsavas kullanıcısına yanıt

rubi platinum tecrübenizi paylaşmışmıydınız burada? 2 defa gitmiştim geçtiğimiz senelerde.yorumları okuyunca eskisi gibi değil şeklinde yorumlar okudum.tekrar gitmeye endişeliyim

• DarbeLeeMatkap kullanıcısına yanıt

Sizin olayı çözdüm hocam;

Suit odaların girişleri ilk kapıdan sonra 2 ayrı kapı olduğu için, suit odaları ikiye bölerek 2 parça halinde müstakil oda gibi veriyor otel, hatta kaptırıyor diyelim.

Fiyatlar bu senenin erken rez. gecelik fiyatlarıdır;

Mesela kara manzaralı standart oda 3600 tl

Deniz manzaralı suit 6.000 tl

İki adet birbirini tanımayan ve kara manzaralı oda rezervasyonu yaptırmış olan çifti 1 adet deniz suit odaya, oda oda yerleştiriyorlar ve upgrade yaptık denize diyorlar. Ama o odanın tamamının gecesi 6.000 tl yani yarısı 3.000 tl. Kara standart için ödenen ücretten yani 3.600 tl’den daha ucuz. Hatta o odaların birisi çok ufak. 20 metrekare bile yoktur. Oda anahtarı verdiklerinde mesela 2347-2 gibi (-2) yazıyorsa suitin ufak odasını vermiş oluyorlar. Sueno’ya gidenler bu konuya dikkat etsin. Kara manzaralı odayı upgrade ediyoruz diye sonu -1 veya -2 ile biten oda veriyorlarsa emin olun o odanın değeri aldığınız kara manzaralı odadan da düşük. Parça parça yüksek fiyattan satmış oluyorlar bu küçük odalarını. Yani gecesini 6.000 yerine 3.600+3.600=7.200 e satmış oluyor.

Ve bunu sizi upgrade ettik deniz tarafına diye gülümseyerek söylüyorlar. Aradaki fiyat farkını da iade etmiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 2 Ekim 2022; 21:42:34 >

• Oda upgrade ayağına 40 metrekarelik oda yerine 20 metrekarelik oda mi veriyorlar çok şükür bana hiç upgrade yapmazlar ama bu şekliyle yapsalar da iner odamı isterdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alikkkk A kullanıcısına yanıt

Hocam ilk defa gidenler bilmeyebilir normal zannedebilir. Farkındalık oluşsun diye yazdım özellikle.

• Eyvallah hocam teşekkür ediyorum sayfa adina ben otelin kurnazligina atıfta bulunmak istedim yarı yarıya küçük oda upgrade mi olur hemen her yerde oda türü iyilestikce metrekare de büyür hadi büyümesin kafa kafaya olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • heyecanla bekliyoruz fiyatların açıklanmasını :)

• Kasım ayı için Rubi spa ya da kirman otellerinden hangisi tercih etsem karar veremedim Rubi için kötü yorumlar okuyoruz arada. Bu standartlarda başka bi otel de olabilir aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root16 -- 3 Ekim 2022; 10:40:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • root16 kullanıcısına yanıt
    Kasımda hava soğuk olmaz mı hocam denize havuza girilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: _VoYeUR_

Kasımda hava soğuk olmaz mı hocam denize havuza girilir mi
    Deniz için değil de kapalı havuzu kullanabiliriz. Okul ara tatil dönemi için düşünmüştük. Termal otele gitmektense böyle yapmaya karar verdik açıkçası.

• kasım 13 giriş 4 gece 2 yetişkin 2 çocuk rubi platium a rezravazyon yaptırdım inşallah havalar çok kötü olmazda gidebiliriz yardımları için çoşku beye teşekkürler

• root16 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle doğru karar, termal oteller yarım pansiyon içecek hariç hizmeti uhd otellerle aynı fiyata satıyorlar, kasımda havanın guzel olduğu sürpriz günler de olursa Deniz havuza girmek te üzerine bonus olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Havuza girilmez ama denize rahatça girilir.Cok kez kasımda girdim denize.Hele birde kapalı olmazsa hava 23-24 derece civarlarında rahatlıkla girilir.Bazi otellerin ısıtmalı açık havuzları da var o zaman havuzuda girilir.

• Şu an voyage sorgun’dayım. Son 2 senede 4. voyage tatilimiz oldu. Daha önce türkbükü ve belek voyage’da da kalmıştık. Bir tek türkbükü bir tık aşağı kalitedeydi ancak onun da fiyatı gerçekten uygundu. Şimdi yerine maxx royal yapıldı. Bundan sonra da maxx royal haricinde macera arayacağımızı sanmıyorum. Gerek yiyecek içecek kalitesi, gerek hizmetteki profesyonellik gayet başarılı. Önümüzdeki yıl için de 36bin tlye eylül ayımda belekte kalacağız. Gözüm kapalı tavsiye edebileceğim bir otel. Önceki mesajlarda konusu geçtiği için single malt menüsünü de ekliyorum. Tabiki ücretsiz :)
    2023 F/P Otel Fırsatları
    2023 F/P Otel Fırsatları
    2023 F/P Otel Fırsatları

• tnspionne T kullanıcısına yanıt

Linki atabilir misiniz? Ya da cinlerin olduğu sayfayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 3 Ekim 2022; 15:58:36 >
  • t3ksas kullanıcısına yanıt

1-2 sayfa geride paylaşmıştım hocam, bence alkol almıyorsanız gidilir büfe fena değil ama alkol konusu üzer.

• Öncelikler merhaba herkese, bu sene f/p olarak Trendy Lara'da konakladık Ağustos ayında. Beklentimizi karşıladı dersem yalan olur. Ayrıca 20 yıldır otellere giden birisi olarak, ilk defa eşyam kayboldu ve karşılığında ilgisiz davranıldı. Yiyecek özellikle tatlı kalitesi iyiydi. İçki kalitesi de barlara bağlı olarak değişiyordu. Ama tekrar gidermiyim, tabii ki gitmem. Bu fiyatları gördükten sonra Voyage'lar da hayal oldu gibi. Bundan 7 yıl önce Voyage Sorgun'a gittiğimizde maaşımın yarısına, 5 gece, aile olarak kalabilmiştik. Şimdi maaşımın 3 katı. Otel fiyatları bizler için oldukça şişmiş durumda. Bu nedenlerle yeni açılacak otellere gözümü diktim :) Var mıdır bildiğiniz yeni açılacak otel?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.