< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 1 Ekim 2022; 11:29:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2023 F/P Otel Fırsatları (15. sayfa)
-
-
Bir fiyat daha açıklandı.
Swandor Hotels Topkapı Palace
17-21 Temmuz 4 gece 5 gün
2 yetişkin 1 çocuk
26280 TL.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aaaaa olur mu hiç? Çuvalla para verip TR'de yapmanız lazım o tatili. O paraları vermelisiniz ki oteller daha da arttırsın fiyatları. Burada yönlendirme böyledir, bir numaralı kural.
-
Evet evet ev araba falan da almayın, kimse almayınca düşer onların da fiyatı.
Burada birkaç, yurtdışı daha iyi ve ucuz şeklinde yorum olunca biraz araştırayım dedim.
İlk olarak USA tavsiyesi için 2 yetişkin, 1 bebek uçak bileti gidiş dönüş Haziran 2023 45 bin lira çıktı. Böyle olunca otel fiyatı araştırmama bile gerek kalmadı zaten. Vize masrafı, verilir mi acaba derdi falan hiç girmiyorum bile.
Sonra yine yazıldığı için Ortadoğu ülkelerine bakayım dedim ama normalde şeriat ile yönetilen bir ülkeye bedava bile adımımı atmam. Onda da uçak bileti 15 bin lira, otel 45 bin lira çıktı.
Şimdi Voyage Sorgun mesela aynı dönem için 20 küsur bin çıkıyor. Niye ben hem vize derdi çekeceğim, hem de dünyanın parasını uçağa vereceğim, hem de mesela bir şişe suyu bile güncel kur sebebiyle 20 liraya içeceğim bir ülkeye gitmek isteyeyim? Gezip görmek çok güzel ama bu şartlarla bir alternatif değil. Zaten farkındaysanız, kur alıp başını gidene kadar yurtdışı tatillere giden gideneydi. Sin birkaç yıldır bu trend tamamen bitti. Çok iyi bir geliriniz yoksa yurtdışı artık tamamen hayal, bir alternatif falan değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Katılıyorum hocam bir de çok esnek bir çalışma şekline ihtiyaç duyuyor bu tarz tatiller, iş yoğunluğu ya da ani gelişen bir durum olmaması lazım hayatında, ama yurtiçi tatiller 72 saat kalaya kadar bir telefon ile 1 dk içerisinde rahatça iptal edilebiliyor.
Merhabalar. Otel fiyatları yüksek olduğu için airbnb den villa bakmak istedim.temmuz 2023 icin 5 günlük toplam 5 bin yada 6 bin TL ye fethiye ve kaş'ta müstakil havuzlu villalar var. Daha önce airbnb den giden oldu mu acaba . Fiyatlar uygun olunca biraz şüphe uyandırdı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ben 2015 yılından pandemi dönemine kadar her yaz tatilini yurt dışında yaptım. Eskiden yurtdışı tatilleri Antalya tatillerine göre çok daha avantajlıydı ama şu an bu avantajı bitiren ne yurtdışındaki otel fiyatları ne de yiyecek içecek masrafları. Daha ilk adımda uçak biletleri işi mahvediyor. Bilet fiyatları o kadar arttı ki 3 kişiden hesaplasanız başka hiç bir harcamayı dahil etmeden sadece bilet fiyatları ortalama bir Antalya otelinin fiyatı çıkıyor.
Selam..kaşta hangi otelde kaldinız hocam
Sun Glare otelde kaldı hocam, aşağıdaki linkte detaylı yorumu var.
ekşi sözlükkaş sun glare otelhttps://eksisozluk.com/entry/142408623?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 2 Ekim 2022; 10:42:14 >
Teşekkür ederim
Rubi sonrası suenoya gelip derin bir oh çektim. Orada 10 bardak içseniz de etki etmiyor içkilerin ne olduğu belli değil, burada 2-3 bardak içince sarhoş olacak hale geliyorsunuz sıfır şişe açtıracak hale geldim artık paranoyak oldum rubi’den sonra. Kendimi güvende hissettim sueno’da, içkiler tamamı ile orjinal ve kokteyller lezzetli.
Sueno içkilerde bir numara gerçekten. Ben de sueno dayım bu arada iskeledeyiz. Hendricks ve coıntreau kalmamış. Beni üzen bir bu durum oldu.
Selam, arkadaş ekşisözlük den linki de bulup atmış :) evet sun glare de kaldım bu sene 2. Kez gidişimde..rezervasyonu direk kendilerinden yaptım acenta olmadan arada ve daha uyguna almıştım.kaş ile ilgili yeme içme mekanlarını anlatan bir yazı da yazacağım müsait olduğumda.
ayrıca 2023 için temmuz ortası ve eylül başı olmak üzere 7 şer geceden 2 kez kalacağım.fiyatları vs bir belirlesinler bakalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 2 Ekim 2022; 12:23:26 >
Evet inceledim yorumlar güzel fakat oda kahvaltılı olunca dışarda nerde yenir bilmek lazim takipte olucam yazınızı...Ve tabiki nerde denize girilir hangi koylara gidilmeli bilmek lazım.
Pazar günü olduğu için depo kapalıymış, yarın gelecek muhtemelen hendrick’s ;) golf tarafında tanqueray ya da bombay için, ortam değişikliği olunca golf sahasına karşı o da güzel oluyor, deluxe kısımdaki lobide de doğru düzgün bir şey yok bugün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 2 Ekim 2022; 19:36:15 >
Grey goose shot gidiyoruz bu saatlerde. Bana 2 haftadir tedarikte sorun olduğu söylendi. Depo kapalı ama hendricks zaten yok denildi. Golf tarafında çok yaşlı erkek var. İngiltere den gelmisler cok kalabalıklar. Bu dönemde deluxe daha iyi geldi bize.
O ingilizler çok matrak ama hep oluyorlar her sezon sürekli golfteler, aralarında yarışma falan yapıyorlar seviyorum enerjilerini ileride onlar gibi olabilmek isterdim :) afiyetler olsun, 70 cl grey goose 1090 tl olmuş piyasada, otelde verilmesi harika bir şey hendrick’s verilmemesini bir nebze tolere ediyor diyelim.
O İngiliz turistler çoğunlukta golf oyuncuları. Keşke her turist onlar gibi nispeten "kalbur üstü" olsa :) O kadar toplu bir erkek grubu halinde takılıp, kimseye zararı olmadan kendi hallerinde ve alanlarında eğlenmek belli bir medeniyet seviyesi gerektiriyor muhakkak ki.
O ingiliz oyuncular golf tarafının gölet bahçesinde gece 4 te kahkahalarla bağıra çağıra alkol alırken siz ailenizle uyumaya çalışma tecrübesi edinmediğiniz için yorumunuza çok güldüm :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X