UK vizesi ile ab den transit gecis
Yurtdisi cikis pulu
Arkadaslar haberlere dustu
Pula zam gelecek. 150 den 1500 yapilacagi konusuluyor. Bunu havaalanindan toplu alsam bir dahaki yillarda gecerli olur mu? Deneyimleyen oldu mu?
Dyson supersonic sac kurutma
1 adet var bu fiyata kacmaz normalde 13 felan
MORHİPO🔥🔥🔥🔥🔥800->500
Evet arkadaslar ilk olarak
Hopiye giriyorsunuz
7.yas kutla pasta yap zimbirtisina basip oradan morhipo seciyorsunuz size 50 hopi veriyor
Sonra axcess e girip morhipo 600e 100 chip kampanyasina katiliyorsunuz
Sira geldi morhipoya
800 sepet yapiyorsunuz
Odeme aninda hopi qr kodunuzu girip harcama alanina 50 kampanya olarak 500 e 150 indirim tikini seciyorsunuz.
Sepet 600 e dusuyor
Axcess ile oduyorsunuz
Hayirli olsun
Axcess uygulamasina bir gun sonra girip harcamanizin altinda chiple odeyi seciyorsunuz.
Kazandiginiz 100 chip ile odeme yapiyorsunuz
500 e dustu.
Ozellikle tommy calvin klein ve guess urunlerinde fiyat gayet uygun
Levis kot 800 den 500 e dusuyor
Dusunenler icin belirttim...
BOYNER🔥🔥🔥🔥🔥
Simdi hopiye giriyorsunuz. Bilmem kacinci yilimiza ait pastanizi alin diye kampanya var. Size 8 firma sunuyor. Birisi de boyner. Onu sectim. 100 tl boynet hopi verdi. Bir de gecen hafta herkese 50 tl vermisti o da var. 150 hopi etti. Boynere giriyorsunuz. Orada 500 e 150 indirim sayfasi var. Onu tiklayip altindan sepet yapiyorsunuz. Sepet tutariniz 900 tl olmali. Odemeye gecince hopiden 150 hopi girin. Birde 500 e 150 indirimi secin. Sepet dustu 600 e. Odemenizi axcessle yapinca (bu islemden once axcess mobilden boyner 100 chip kampanyasina katilin) 100 chip para gelecek. Sonra bekleyen islemlerden cikinca chip ile odeyi secip kazandiginiz 100 chip ile axcess mobilden odediginiz 600 tl ye odeme yapin
Ozetle 900 tl alisveris 500 e geliyor. Fiyatlar da gayet uygun. Uygun derken piyasaya gore uygun demek istedim. Ben hanimin hesap ve kendi hesabimdan yaklasik 2000 alisveris yaptim 1200 e geldi.
Boyner de hopi axcess indirimi 700 u 400 e
Simdi hopi herkese 50 tl hediye yukledi. Boynerde 500 e 150 hopi kampanyasindan 700 tl lik sepet yapiyorsunuz. 50 hediye hopi ve 150 hopi indirimi uyguluyorsunuz. Sepet 500 e dusuyor. Axcess le odeyince 100 chip para geliyor. Ozetle 700 harcamayi 400 e aliyorsunuz. Fiyatlarda gayet makul. Lakin harcamadan once axcess mobilden katilim yapiniz
Firma bonusunu nakite cevirme yöntemi
Bonus kartin bildiginiz gibi firma bonus kampanyalari oluyor. Bazen abarti teklifleri oluyor ama bonus firmaya ait oldugu icin cazip gelmiyor. Mesela guncel morhipo var oradan aciklayayim. 600 tl harca 150 morhipo bonus diyor. Ve siz morhipodaki indirimle birlestirio 600 tl alisveris yapiyorsunuz. Ama kafanizda su var. Ben bu bonusla morhipodan baska ne alacagim. Onemli degil. Tam 150 lik urun aliyorsunuz. Bonusla oduyorsunuz. Siparisinizi iptal edince 150 tl firma bonusu ekstrenize +150 olarak geciyor. Umarim faydali olur
2022 F/P otel firsatlari
Arkadaslar p.tesi erken rezervasyonlar basliyor. Bilgilerimizi bu baslik altinda cevirelim. Hali hazirda bir iki otel fiyatini acikladi. Gecen seneye gore artis cok fazla yok sanki
Garip bir durum
Bugun çindeki vaka sayisi sadece 14. Ulke nufusuna oranlarsak milyonda 1 gibi komik bir durum ortaya cikiyor. Peki kimse neden sunu sormuyor. Arkadas bu cinliler ne yapti da bitirdi. Gidip danisalim bizde bitirelim demiyor. Wuhan da maskesiz diskoya gidiliyor ama dunyanin obur ucundaki ulkelerde virus kirip geciriyor. Cin hic bir onlem almadi. Herkesi iki doz asi da yapmadi. Ne yaptiysa gidip neden ogrenilmiyor?
Ucuncu dunya ulkelerinde ne asi var ne maske var. Olum oranlarina bakinca onceki yillarla ayni?
Cevapsiz bir suru soru
2GB bedava ttnet mobil internet
Garanti bankasina otomatik odeme verirsenziz geliyor. Herhangi bir kural gormedim. Ver talimati al gb i. Istersen geri cek talimati diye dusunuyorum
Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 938
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 106.138 (Bu ay: 305)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 763 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar