Evet arkadaslar ilk olarak Hopiye giriyorsunuz 7.yas kutla pasta yap zimbirtisina basip oradan morhipo seciyorsunuz size 50 hopi veriyor Sonra axcess e girip morhipo 600e 100 chip kampanyasina katiliyorsunuz Sira geldi morhipoya 800 sepet yapiyorsunuz Odeme aninda hopi qr kodunuzu girip harcama alanina 50 kampanya olarak 500 e 150 indirim tikini seciyorsunuz. Sepet 600 e dusuyor Axcess ile oduyorsunuz Hayirli olsun Axcess uygulamasina bir gun sonra girip harcamanizin altinda chiple odeyi seciyorsunuz. Kazandiginiz 100 chip ile odeme yapiyorsunuz 500 e dustu. Ozellikle tommy calvin klein ve guess urunlerinde fiyat gayet uygun Levis kot 800 den 500 e dusuyor Dusunenler icin belirttim... |
MORHİPO🔥🔥🔥🔥🔥800->500
-
-
Özet geçin...
-
Adam ne yapsın user guide mı oluştursun :D
-
Levis kota 500 lira verecek sıcak fırsatçı olmaz forumda -
Hocam her açtığın konuda axess'e axcess yazman bir benim mi gözüme takılıyor
-
Axess kazandırır 😅 olsada kazansak -
Uygun fiyatlı ürünler nelerdir -
Sadece axess'e yok yalnız. Cardfinans ve Maximum da dahil.
-
Hopi 500 e 150 görünüyor seçtiriyor ama sepette 150 düşmüyor, garip
-
Bazı ürünlerde örneğin mavi de hopi indirim çeki vs kullandirtmiyor -
yok hopide seçtiriyor morhipoya gelince kampanya seçilmiş ama indirim düşmemiş oluyor
-
Axess'in varsa hayat sana vay kiki vay vay.
-
-
normal insan için belki indirim olabilir ama bizler için değil, bende boyner kombosu var 800 e 400 düşüyor ama yine mantıklı değil, indirim diye paylaşacaksan 800 e 300 tl ödenmeli en az özellikle boyner ve morhipoda, yok bomboşşşş donanımcılar girmez bu işe
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tomcruise55555 -- 22 Nisan 2022; 13:55:53 > -
Boyner 800/400 olayını sakıncası yoksa söyleyebilirmisiniz?
-
3 tane mavi kot aldım 900 tl, 600 tl'ye geldi.
Kotların fiyatı mavi'nin sitesi ile aynıydı. Bindirim indirim yok.
Teşekkürler.
-
seçili ürünlerde mi acaba bu 150/500 indirim?
-
Ustadim yanlis biliyormusum haklisiniz dogrusu axcess mis😀😀😀
-
Ustad benim attigim her urunde dusuyor. Deneyin
-
Kesinlikle oyle bindirim felan yok
Gule gule kullanin
Levis kota 500 lira verecek sıcak fırsatçı olmaz forumda
|
Ustad askolsun Ben morhipo adina calismiyorum Sizin kadar uzman olamayabilirim ama faydalandigim bir indirimi paylasmak istedim Forumda sizlerin sayesinde cok ekmek yedik Bizim de tuzumuz bulunsun dedim Suc mu???? |
Adam ne yapsın user guide mı oluştursun :D |
Hocam her açtığın konuda axess'e axcess yazman bir benim mi gözüme takılıyor |
Axess'in varsa hayat sana vay kiki vay vay. |
Hocam ölücüye bişey begendiremezsin boşver. İhtiyacı olana güzel kampanya |
Benzer içerikler
- coffy bedava kahve
- bim soğuk baklava
- deli2go ne demek
- vakıf birlik zeytinyağı hile
- bim çiğköfte fiyatı 1 kg
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X