hocam şu üründe düşüyor mu acaba rica etsem bakabilir misiniz?ben denedim denedim olmadı www.morhipo.com Skechers Skechers Lifestyle Ayakkabı - Morhipo https://www.morhipo.com/skechers-skechers-lifestyle-ayakkabi/37799469/detay |
MORHİPO🔥🔥🔥🔥🔥800->500 (2. sayfa)
-
-
adam uğraşmış yazmış kombo güzel.
axcess yok konu başlığına bankaya özel diye belitilebilir gibi.
Nasıl ki bölgesel sıcak fırsat varsa kart ve bankada tercih meselesi.
-
Ustad 500 e 150 calismiyor ama 700 uzeri 25 hopi 6 kat degerli var onu secip 50 hopiyide girince 624 e dusuyor axessle birlikte
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir de utanmadan alevli başlık atmış. Çöp.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ustad askolsun
Ben morhipo adina calismiyorum
Sizin kadar uzman olamayabilirim ama faydalandigim bir indirimi paylasmak istedim
Forumda sizlerin sayesinde cok ekmek yedik
Bizim de tuzumuz bulunsun dedim
Suc mu????
Hocam ölücüye bişey begendiremezsin boşver.
İhtiyacı olana güzel kampanya
Neden çünkü mavi seçmece ürünleri o fiyata vermek için gözden çıkarmış. Dikkat edersen birçok ürün boynerde yok. Onları neden vermiyor peki.
-
ne yaptıysam 500e 150 düşmüyor satıcı morhipo olsa dahi kampanyasız ürün seçiyorum vs ama yok hiçbir türlü ekletmiyor 150
-
500 e 150 yi Hopi kısmından seçince dusmuyor hocam belirli ürünlerde sepette düşecek şekilde yapmışlar ekstra olarak Hopi den ekleyemiyorsunuz sanırım bir kampanya karmaşası var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bunun neresi alev almış anlamadım 800 e 300 ödesen tamam da bu nedir şimdi
dandik iş yapmışlar akbank kampanyasıda bitmiş zaten bi ayakkabı alacaktık içimizde patladı
-
1500 üzeri sepette paraciklar 250₺'ye 16 kat değerli. 50 paracik 425 TL değerinde olur. Sepetiniz 1500ise sepet indirimiyle 1450ye düşer o zaman hopi 25kat seçeneği çıkmıyor. 1500e ayarladığınız sepeti 150TL ekstra ürünle 1650 yapın. Sonra 25 kat kampanyasını seçin , sonra 150lik ürünü sepetten çıkarın.
1500-425 = 1075₺ ödenir.
100 de puan ile
1500 TL'lik sepet 975'e malolur. Bazı hesaplarda 50+25 hopi var. O zaman 25₺ daha avantajlı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam slmlar burda kopek mamasi olabiliyor mu onların da fiyati 800-1000tl bu sekilde kombo ile alabilir miyiz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
para puanı yatan var mı ? 25 inde yüklenicek diyor ama bende görünenbirşey yok.Siparişim hazırlanma aşamasında acaba ondan mıdır diye düşünüyorum.
-
Satılsa bile satıcısı morhipo değildir oradaki mamaların falan. Satıcı morhipo olmayınca da indirimler birleşmez.
-
800tl lık urunu 500tl ındırımle 300tl alıyorsunuz gıbı baslık olmus.
konu acan baslık ozurlu sanırım
-
Ya hadi canım millet şu dönemde 50 liralık LEGO indirimi için burda kendini bıçaklıyor. Neyden bahsediyorsun sen
-
Bu indirim için uygun sartlar nedir acaba ??sepeti tuttur sonra ödeye tıkla ,uygun şartlar oluşmadı !! .ne yapacağız kredi kartını girmeden ışıkları söndürelim,ortama romantik bir hava mi katalım ? bilemedim ki şimdi ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X