Şimdi Ara

2023 F/P Otel Fırsatları (336. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.908
Cevap
340
Favori
640.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Üstat fiyat sabitleme olmaksızın hemen ödeme sağlarsam karttan sonra öde seçeneği kullanılmaz ise muhtemelen problem yaşamam değil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mhmtyc kullanıcısına yanıt
    Hemen öderseniz sorun olmaz diye düşünüyorum. Zira benim yaşadığım olayda “ödemeyi hemen yapsaydınız kur farkı sorunu yaşamazdınız” demişlerdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mhmtyc kullanıcısına yanıt
    İadelerde sorun çıkarmıyorlar ama bazı tesisler agoda ile anlaşmamız yok diyebiliyor,agoda dan alırsanız aldıktan sonra oteli rezervasyon teyit için arayın garanti olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnanılmaz ya sanki bayramı var otel o kadar kalabalık ki yemek için izdiham var,ağustos ayında bu kadar kalabalık yoktu dedi personel

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hendrickk H kullanıcısına yanıt
    Hangi otel hocam

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Burda gittiğim otel ismini vermiyorum (çünkü kapalı şişe içki ve kuzu çevirme olmayan yerlerler değilse dalga konusu oluyorsun) ama fiyat vereyim ets'den aldık gecelik kişi başı 1.300 geldi bedava

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hendrickk -- 16 Eylül 2023; 21:8:18 >
    O da birşey mi hocam. Otelin oda zemininde halıflex var diye dalga geçenler var. İyi bilirsiniz 😀
    Ne kadar ekmek, o kadar köfte. Mesela Ephesia Holiday Beach'i Gloria ile kıyaslayamayız. Öyle değil mi? 😉

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tufandurmus T kullanıcısına yanıt
    Geceliğinie 6-7 k verip antep fıstığı çıkmadığı için otel müdürünü taciz etmekten iyidir

• Ben de ozderedeki tatilimi bitirdim. 1600-1700 liraya göre gayet memnun kaldım. Zaten beklentim düşüktü fakat beklentimi aştı
    İckilerdeki alkol oranı düşük onun dışında parasına göre çok iyiydi. Biz zaten eğlenmeye gittik banyodaki duşakabinin şu sizdirmasi filan umrumda olmaz.
    Erken rezervasyon 2024 fiyatları da 40in altına düşmeyecek görünüyor. Seneye bı Özdere daha yaparız biz.

O enayiler kendi derdine yansın neye dalga geciyolarmis boşver hocam.

• Rezervasyon sitelerinden konu açılmışken bu yaz booking.com dan vpn ile rezervasyon sonrası odaya ek yatak için mail attım (Yer Didim). Gelince bakarız tarzı kısacık cevap geldi. Sonra nereden aklıma geldiyse bir de İngilizce mail attım. Uzun uzun cevap yazmışlar ve odanın hazırlanacağını merak etmememiz gerektiğini vs yazmışlar. Gittiğimde oda gerçekten hazırdı hemen anahtar verdiler.

Kirman Leodikya uzak durun. Değil 55 5 lira olsa verilmez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • akikara kullanıcısına yanıt
    Farkettim hocam Kirman memnun pek yok 😂 akra alabilirim gibi ama ama o da iade edilemez gözüküyor

• maligezgin kullanıcısına yanıt
    Bunlar yüzünden insanlar bi ton fırsat kaçırıyor zaten birde otel fırsatları yazıyorlar başlığı ya gülüyorum geceliği 5-6 bine otel fırsatını olur,her yaz 2-3 otel belirler onun dışı gidilmez forumda gidenlerle dalga geçilir.

Rubi platinumda son günümüz 11.50de check out için indik akşam 8e kadar misafir edelim gitmeyin spada hamamda duş alabilirsiniz dediler,

Her şey gayet güzeldi , çerez karışıktı (bademle Antep vardı ama ayrı değildi) o yüzden gelinmez 😂😂

Ahtapota karidese kuzuya kalamara fıstığa doyduğumuz bir tatil oldu ,

Suşi , sabah sürülebilir çikolatası dışında beğenmediğim bir şey olmadı çorbalar dahil yemekler lezizdi , kahvaltıda patates kızartması olmaması ve gündüz havuz denizde müzik olmaması eksi yanları

Bi kamyon paraya bırakta olsun 😅

Şezlong kapma derdi varmıydı hocam?

• Hocam iki havuz bulunmakta , swim up odaların çıktığı genelde yetişkinlerin olduğu yerde şezlong derdi yok saat 10 10.30 da iki defa buldum yer , ana havuzda 9.40 9.30 da iki defa buldum ha kalkıp havlu atan var adamlar erken uyanıyor turistler , yine iskelede ve iskele yolunda çim üzeri şezlong yerleri bayağı boş bulunabıllıyor denizde aynı şekilde bulunabiliyor ,(ama belki bu benim şansımadır bilemem )

Benim için sorun olmadı 8de uyanıp kahvaltıya geçerken şezlongumu serdim hep şezlonglar swim updakiler minder ana havuz ve deniz elastik file

Otel kalanlar ise %20 Türk(muhtemelen yarısı gurbetçi ) %20Alman %10Litvanya %30 rus Ukrayna kalanlar da italya İspanya gibiydi kalabalık canlı müzik ve etkinliğinde şarkıcı milletleri sorduğunda bu oran var gibiydi

Henüz 8k ödedim bakalım 12*540 +1.5k , kalan 1.5 1.5 seneye ağustosa kadar ödeyeceğim ekstrede sırıtmıyor muhtemelen Ocak zammından sonra unutulur

Bu senede manipülasyonu çok net grafiklerden görebilirsiniz dolar 18den tutulup %50 artış yaşadı yine olacağını düşünüyorum 27den %40 50 artışla 40 bandına gidecektir

Bakalım bu sene nasıl olacak akra kemer 6 taksit 30k eylül 2024 için , iptal edilemiyor ama

• 
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.